Chasten Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende vardım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 görmüş olabilirsin yani ben cezaya odaklandığım için sokakta. todesengel da polislere bakıodu. yani bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sorun neymiş nie dövmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya abi biz böyle yürüoduk. adam bi anda bize küfürlü şarkı yazmaya başladı tabi hızlı ya aynı anda da söylüyo. todesengel'e dedim sen gözetle. sonra bi kaynadım kafa göz dalak ne varsa söktüm. sonra gittik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yaptığı müzikten hiç hoşlanmasam ve dinlemesemde sonuçta adam para kazanmak için kendini ii zannettiği müziği yapıo, saygı duyarım buna, neden dayak yediğini bilmiyorum fakat yaptığı müzik yüzündense buna neden sevinilio anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya nedenini anlattıkça soruyorsunuz kardeşim adam saydırdı bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 insan bukadar da kötü yazamaz ha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ceza barlar sokağına gerçekten de takılıyor. o yüzden kolpa değildir.gangsta takılıyor malak vermişler ayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hmm.. bizim mafsala bi soriym aslı var mı.... varsa da haketti, arada bi dövmek lazım kendisini... fuata yapılan ökzülüktü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 o adamdaki tip odunluk bence.çat çat dokundurun iyi gelir kerataya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ceza ağzında rocco lolipop cadde dolaşırken elemanlar laf atmış,ceza'da karşılık vermiş biraz küfür kaçırmış ağzından,tabii elemanlar cezaya allah ne verdiyse dalmışlar,ceza yediği sopadan sonra lolipop'u aramış bulamamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bu aralar anti-rappercılık trend gördüğüm kadarıyla. anuna koğyiiim cezağğğğğğ, yow yow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ceza ne ya ceza isim falso bi kere ceza hıı tmm ararız biz sizi. diyip kapatıcan telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ya frees.tyle atışırken feci dissler yiyebilirsin nickinden dolayı o yüzden sağlam bi nick bulmalısın. mesela sansara nickinin geçtiği bi diss atılmış. o yüzden ceza nickinin o kadar da kötü olduğunu söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar