Spyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2001 İyi ki doğdun Fizban...!!! Nice "Ultima Online" ' lı ve Ümmühan DURAN ' lı seneler !!! :-o :-p Şaka bi yana, başarılı bi sene dilerim... P.S: Arkadaşlarını değerini görüyosun di mi ? :-p Saat 12:00pm ve acaip uykum var ama eski sınıf arkadaşlarından biri olarak doğum gününü bu forumda ilk ben kutlamalıydım... 9-N Forever !!! [ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-12 00:18 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2001 dogum günün kutlu olsun şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Eylül 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2001 hlol iyiki doğdun fizban. bizimde ümmühan diye bir hocamız var ingilizce öğretmeni wala bizim ibrahim tatlıses bile ondan iyi konuşur bu dili.hatta ben idda ediyorum o kadından çok şey biliyorum neyse konumuz bu değildi tekrar iyiki doğduun :-)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Eylül 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2001 bende kutliim :) nice senelere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2001 Dogum günün kutlu olsun Young Gull ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 tebrix =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 iiki doğdun 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 İyi ki doğdun Fizban(fizboş ehueheh :-) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 mutlu yillar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Iyi ki dogdun fizban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 mutlu yaşlar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 said: 2001-09-12 00:20 tarihinde, karakedi yazmış: dogum günün kutlu olsun şimdiden :-) YA tabi biz her gece kalabalık saatlerde yırtınalım forumlara girmek için , girenler post edecek ÇOK ÖNEMLİ MESAJLARINI postlasınlar ( bkz reskill yemek , doğum günü vs...) sizde sayın karakedi bunu uyarmak yerine tam kadro ve teker teker doğum gübü kutlayın ... Saygılar sunarım size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 kutlamaktayim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Nice yıllara , kutladım bende bölece :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 said: 2001-09-12 13:02 tarihinde, hired_gun yazmış: said: 2001-09-12 00:20 tarihinde, karakedi yazmış: dogum günün kutlu olsun şimdiden :-) YA tabi biz her gece kalabalık saatlerde yırtınalım forumlara girmek için , girenler post edecek ÇOK ÖNEMLİ MESAJLARINI postlasınlar ( bkz reskill yemek , doğum günü vs...) sizde sayın karakedi bunu uyarmak yerine tam kadro ve teker teker doğum gübü kutlayın ... Saygılar sunarım size... yuh be cok ayip su yaptigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 o arkadas o lafi karambolde soylemistir ve ayrica soyledikten sonra kimsenin jetonu dusmemistir olayi kendi cakip duzeltmistir o duzeltmese kimse basmicakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 bana bak fayzban (eheh bu da bi baska hikaye) o arkadasi cok severim laf yok ii ve akilli cocuktur dogum gunu cocugu falan dinlemem dogum gununle olum gunun ayni gune gelir eheehehehe :-) bu arada planlarim war bu aksam kutlayalim uo da dogum gununu pasta falan alicam evde kutlariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 doum günün kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 ya açıkçası hiredguna katılmasam da,forumda dogumgünü kutlama isini sacma bulmuyorum diil. bi kisi bugün dogumgünüm diyor veya birisi cıkıp sunun dogumgünü diyor sonra herkes onun altına "nice mutlu yıllara heyoo" "doumgünün kutlu olsun eheohe" sonra yazmayan fizbanın düşmanımı olmuş oluyo ehe :-) al ben de yazdım dogumgünün kutlu olsun fiz nice mutlu yıllara :-p :-) :-( :-( :-| :-) :-( :-| heoheohe :-( :-) :-) :-? :-? :-) :-) :-D ;-) ;-) :-D ;-) :-o :-o :-o salllaaa ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 *kutlar* *forumlara bakar* *gücü kullanır* *forumdan çıkar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 hohoho bissuru smiley koyunca cok guzel oluyor -10 grubunun(ben ve dark dahil) mesaj stili. :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-| :-p :-p :-| :-D :-D :-( :-) :-) :-o 8-) 8-) 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 said: 2001-09-12 18:08 tarihinde, fizban yazmış: e dövseydin dark :-p zaten herkes buryaa yazmıo ki, icq dan da kutluyo insanlar malum reminder :-) tekrardan sağolun .. ben o reminderlara hic bakmam walla direk dismiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Doğum günün kutlu olsun fizzy. Bu arada signature resmine bayıldım dark tam Atlantiği anlatıyor LOL "I own you" modası başlamış "u suck , i rule" artık rafa kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2001 doum gunun kutlu ola bu arada not, belki garip gelcek, ama AM/PM sistemi $oyle, 12 AM -> 00:00'dan ba$lio 1 AM -> 01:00 'dan ba$lio 2 AM -> 02:00 'dan ba$lio ... 12 PM -> 12:00 'dan ba$lio 1 PM -> 13:00 'dan ba$lio 2 PM -> 14:00 'dan ba$lio boyle sistem, bana da cok ters gozukmu$tu ilk ba$ta, ama bayaaaa yerde gorunce bu $ekilde oldugunu millete program yanni$ diyince hayir dooru saatler boole diyince onlar (faerunmudda), ayrica windows'da da regional settings'i U.S 'e ayarli ikinci eski makinamda (IEyi update flm ettim de, ingilizce yuklensin die updateler flm oole ayarlami$tim) gorunce kesinlikle biliorum artik boole olduunu saatlerin, ilk once 12 AM/PM gelio, sonra 1 'i gelio ayni $eyin, 0 yerine 12 kullanilio yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2001 ehe evet etmişim :-) ama başlığı edtileme imkanımız yok galiba ne yazık ki :-) ? var mı ? :-) [ Bu mesaj Spyro tarafından on 2001-09-14 15:39 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar