KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya arkadşım...siktirip gidermisin...alla alla...topiin içine sıçtınız ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 özel mesaj var arkadaşım, olayın neyse ordan anlatıyorsun ki topic amacından sapmasın. selamon da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 gelenler kendileri tek tek el kaldırsa daha iyi olur bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 napcaksiniz? benim de isim olmazsa ugrarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yicez içiçcez geyiin dibine vurucaz falan işte...ismin olmazsa ugrıcan mı? nasıl yani ??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 işi olmazsa uğrıyacakmış :) geyik maksat başka birşey deil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 boğanın ordaki eski simiti anlasam gelebileceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bak şimdi muhallabi boganın boynuzlarını arkana alıosun(ehem yani)sırtını boynuzlara donuosun...sonra hafifce sol yapıosun işte orda bahariyeye cıkan yolun orda!...eskiden simit die anılan simitçi vardı...işte o! ama artık orası..neyse orası işte...orda kosede bekle...al teli de veriyim gelince ararsın.. 0535 360 79 79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benide yazin ama kesin degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 4 mart cumartesi kadıkoy...boganın ordaki eski simitte buluşalım saat 1 de gelenler: kenshin gris arenda redall khalad unac muhallebi(yoklıcak =)) wissy(işi yoksa...) selamon ancalagan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yas ortalamasi ne olacak? alkol alir miyiz? nargile ortami mi olur? ne yicez? ben neden bu kadar naz yaptim simdi durup dururken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 wissy yaş ortamı karışık olucak sanırım 15'ten 19'a kadar gibi birşey :) içen olursa içki olur,kendi adıma söyliyim nargile ve bira düşünüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 gelirsem abi demyin döverim ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 iyi eğlenceler gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 agir girdi :p nolcak yaw sende gel öncebrz takılırz sorna biz snele ayri da barlar alemi yapariz prawler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yok ya salla uzak şimdi kadıköy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yaş değişkencene, nargile olur, içki olabilir, hafta sonu olduğundan bu sefer lise üniformaları sorun yaratmaz =) gerçi pek liseli gelmiyor sanırım. spidee'yi de ekle, etütten dersten kafacığını kaldırıp arada az uğrayacak. selamon da eklensin, kalkabilirsem gelirim dedi. getiricem onu da. çooook düşük ihtimal dogmitte gelebilir ama umutlanmayın =) ben geliyorum normal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 dogmitte geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bara akışmı var nerde? :) akşam kalabilirsem kalanlarla zincir falan yaparız belki? gerçi mali durum kurtarırmı o kadarını bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hymnofsnuk gelirse ben de gelirim...ben gelirsem freedomda gelir obarey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 zincir sounds great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Yalnız 18 yaşından küçükler yüzünden gene bardan atmaya kalkarlarsa ben girerim oturup içerim abi, hiç uğraşamam söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 kadıköy olursa gelirim ben. yaş problemi kalmadı artık eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 güneş lol! babacum maç durumuna göre gelicekmiş, maç ne zaman bilmiyorum (futbol hususunda kıtlık söz konusu, bilse bilse güneş bilir hehe)maç pazarsa o da geliyor. ulan listenin yarısını ben getiriyorum eho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ben çok hastalandım ateşim düşerse gelrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar