KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu cumartesi bi bulusalım diorum..hane bole güzel güzel egleniriz koparız yemek yeriz...falan filan...kadıkoy veya taksim düşünüyorum...??!var mı gelen...bu arada kara murat hanginiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hmm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 e neden olmasın olur tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben cıbanlıyım korkuyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 peki..o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kenshin 1 kere verirsen gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eveeet...bi manyak daha çıktı başıma ama ben inancımı koruyorum....siz sayıyla geliosunuz bana bi gün biteceksiniz...(ayrıca bu nilin accsi ile hangi salak giriosa hayatını kısaltmak için baya bi çaba harcıyor...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 belki geliriz unacla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o ben diilim ,fake'im pek tabi:) ben de gelebilirim bu arada (e oha) [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 02:36 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 AHAH Hayat kısaltma? Nil İlah falan mı? MÖASUSDAF abi şöyle kızlarınb gözüne girmek için şeyler demeyin gözünüzü seviyim komiksiniz ya... Ayrıca ben Vanille in fake i değilim.Hala anlayamadınız Eziksiniz ya ahah.Üye alımı nası fake oliyim dürzü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Pls b@b th3 k3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Ya takıl kafana gore adam yerine koyup mesj yazdım kusura bakma bida insan yerine komam seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 - yinemi sen - öyle bir benki baştan sona sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ne dion redall gelcen mi gemicen mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gelmeye çalışcamseni haberdar ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 vanilla ne diyim sana...inthar etmek istiosan git köprüden atla bu acılı bi yöntem olur.... evet nil ilah...sana ne? hea bende kızım onun gözüne girmek isteyen bi eşcinsel miyim sence? şimdi kapa çeneni bidaa da bu ac.ckullanma pls ok? [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 18:01 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kadıkoy olsun kesin gelirim %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 evet zaten kadıkoy olsun daha iyi olur,aslında herkes fikirlerini belirtirse ortak bir karara varılabilir misal ben kadıkoye gidelim diyorum,happy moons ta yemek yeriz sonra reçel,dem v.s bir yerde oturulup nargile-bira v.s ile güzel bir muhabbet ortamı olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kadıköy olsun akarım. fazla duramam ama yoklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 gelmem lan sizle uyumsuzlar benmerkezci herifler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 4 mart cumartesi kadıkoy...boganın ordaki eski simitte buluşalım saat 1 de gelenler: kenshin gris arenda redall khalad unac muhallebi(yoklıcak =)) varmı arttıran... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 şöyle bi kesinlik olsun..gelenler bi el kaldırssınnnn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 freedom @ ayıp ayıp... ne zararımızı gördün yahu ? :p [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 17:50 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben gelicem kesin olarak zaten kadıkoyedede işlerim var :) hemde ilk pati aktivitesinede bahane ile katılmış olurum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arenda_duwcal pati § 01 Mart 2006, Çarşamba - 18:01 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- vanilla ne diyim sana...inthar etmek istiosan git köprüden atla bu acılı bi yöntem olur.... evet nil ilah...sana ne? hea bende kızım onun gözüne girmek isteyen bi eşcinsel miyim sence? şimdi kapa çeneni bidaa da bu ac.ckullanma pls ok? snn de ne oldugunu bilioz malzo sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar