Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

toplaşma yoklama...

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

AHAH Hayat kısaltma?

Nil İlah falan mı? MÖASUSDAF abi şöyle kızlarınb gözüne girmek için şeyler demeyin gözünüzü seviyim komiksiniz ya...

Ayrıca ben Vanille in fake i değilim.Hala anlayamadınız Eziksiniz ya ahah.Üye alımı nası fake oliyim dürzü.
Sosyal ağlarda paylaş

vanilla ne diyim sana...inthar etmek istiosan git köprüden atla bu acılı bi yöntem olur.... evet nil ilah...sana ne? hea bende kızım onun gözüne girmek isteyen bi eşcinsel miyim sence? şimdi kapa çeneni bidaa da bu ac.ckullanma pls ok?

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 18:01 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet zaten kadıkoy olsun daha iyi olur,aslında herkes fikirlerini belirtirse ortak bir karara varılabilir misal ben kadıkoye gidelim diyorum,happy moons ta yemek yeriz sonra reçel,dem v.s bir yerde oturulup nargile-bira v.s ile güzel bir muhabbet ortamı olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

arenda_duwcal
pati § 01 Mart 2006, Çarşamba - 18:01 [ özel msj ]
--------------------------------------------------------------------------------
vanilla ne diyim sana...inthar etmek istiosan git köprüden atla bu acılı bi yöntem olur.... evet nil ilah...sana ne? hea bende kızım onun gözüne girmek isteyen bi eşcinsel miyim sence? şimdi kapa çeneni bidaa da bu ac.ckullanma pls ok?

snn de ne oldugunu bilioz malzo sus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...