ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 paticik en yoğun dakikalarını yaşıyor:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 o siteyede girilmiyoki:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 uleyn tum eylencelerim yalan oldu bole telekomun ben ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya yeter ywas izmir mahvoldu zaten onixia raidi de b.k oldu gitti güzelim helmet + msn de gitti delirmek üzereyim ya sorun hakkında bilgisi olan var mı yoksa yine kabloyu balıklarmı yemiş ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dun sabah dolu yagdı izmire ondandır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 izmir'deki arkadaşlar üzülmeyin! ankara'da da aynı sorun var, tam da oyunumun sırasında gitti be, üff!! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 walla ortasında gitmesi daha kötü allahtan bnm raidin başında gitti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 olum kızla konuşamyıom lan...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paticiğe nasıl giriyoruz yahu:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 beyler hayırlı ugurlu olsun yurtdışı çıkışlar gene gitti kafam girsin bıktım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yurt içinde bişi yok dış hatlarda sorun...daha doğrusu yurt içi hostlu sitelerde sorun yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hehehe siz zati yazmışınız :d okumadan msj atmıcam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aynı sorn bndede var deli oldm giremiorm patiden başka hiç bi siteye :s izmirdeym bnde. ha bu arada; telekom.. dicek bişi bulamıorm artk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 @istanbul net öldü privatesözlük ve pati hariç bişey açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben ilk patladığında afalladım net var gözüküyo ama giremiyordum sitelere bir bir denedim siteleri giremedim modeme bakıyom net var diyo, sonra paticiği yineledim mis gibi yinelendi haa dedim geldi sonra yazdım google ana yine yok anladım ki yurt dışı ölmüş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bursa durum = kale dustu mail bekliyodum onemli ne bu simdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 @fastreloader, from? :p [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:43 tarihinde, Garadia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 17m ist u? [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:47 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aynı sorun bende de var, sinir oldum her türlü spy tarama programı ile tarattım makinamı izmir ama ben proxy kullanarak siteleri gezebiliyorum =)) [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:52 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sadece yurt dısı deilki. bende paticik dısında kendi okulumun forumuna bile girmedi. butun net oldu . paticik saglam cıktı. iste pati gucu...=) edit: bu arada ben ist den bildirdim haberleri...:p [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:52 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 @fastreloader, @istanbul demisin bende 'from' olmasın o ''cok cakalım ya'' diye kendimi eglendirdim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ist, anadolu tarafından bildiriyorum : önce msn bi iki sorun verdi baglantınızdaki sorunlardan konferans yapamazsınız gibisinden, güldüm geçtim, restart atayım düzelir dedim. yaaa sen misin gülen :p paticik hariç hiç bi yere giremiyorum şimdi. ya faturanın son günüydü bugün ödemedim diye kestiler sandım ödüm koptu ilk önce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gitti net açılmıyo hiçbişey allah belanı versin telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 marmara denizindeki kabloları balıklar yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 27 şubat 2006 saat 23:00 ve paticik,turktelekom dışı sitelere giremiorum sizdede aynımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar