Horrible Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 evet placebonun 6 mart'da çıkmasını beklediimiz (yoo ben beklemiorum gibi yorum yapanları saymıorum ) meds isimli albümü yaklasıo.aradım taradım bu konuyla ilgili açlmıs konu bulamadım,ben açiim bari dedim. albümün şarkı listesi şöyle; 1. meds 2. infra-red 3. drag 4. space monkey 5. follow the cops back home 6. post blue 7. because i want you 8. blind 9. pierrot the clown 10. broken promise (michael stipe ile düet) 11. one of a kind 12. in the cold light of the morning 13. song to say goodbye --- daha fazla bilgi için http://www.placeboworld.co.uk/archive/meds_archive.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gelsin efenim, duygusal anlarımda vazgeçilmezimdir placebo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 placebo ile kandırmayınız kendinizi =) bkz: kelime anlamı... (biliyorum çok kötü ama tutamadım kendimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 "song to say goodbye" singleı' gerçekten güzeldi. sounda çok bir farklılık yok gibiydi ama güzeldi .. diğer şarkılarda umarım onun gibi güzeldir. dipnot: yorum tamamen "song to say goodbye" şarkısına göre yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 çok mu heyecanlandın?placeob nedir? placebo olsa kaç yazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 2 ay önce indirmiştim ben bu albümü bence placebo çok yanlış parçası seçmiş çıkış için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 full albümü bende indirdimde henüz çok alışamadım :) bi de cidden çıkış şarkısı olarak song to say goodbye güzelde because i want you gibi rezil bi şarkıyı koymasalarmıs keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 merak ettim indirip bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 gittikçe daha kötü albümler yapıyolar bence ama, yine de bi bakarım..dilime dolanır, vakit geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 idare eder, daha birerkez dinledim bakalım ilerleyen zamanda neler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 albümü çektim ve çektiime pişman oldum. zaten tarzım deil ama 1-2 parçasını dinlerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bu topicede yazalım güzel album diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 başta beğenilmemesi normal, hazmedilmesi gerekiyor albümün iyice, hazmı sağladıktan sonra ise deli parçalar falan buluyorsunuz every me every you ya cok benzeyen meds albüm favorilerinden biri, micheal stipe ile düet yapılmış olan broken promise, bi de blind diğer favoriler, sadece bir iki parça tatmin etmedi beni yeterince, geri kalan bütün parçaların kendilerine has güzellikleri var. hep aynı, hep aynı diyordum placeboya, albümü ilk dinlediğimde, ama sonradan anladım ki aynı tavır üzerinden birbirinden güzel albümler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bu adamlar harbiden güzel şarkılar yapıyorlar sözleri vb.. çok tuttum şu 1 ay içerisinde pek dinlemediğim pek sevmediğim bir tarz olduğu için ama 1 aydır placebo die gidiorm falla :) albüme bgn göz atayım bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar