tasci Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 pcpc eğer gergin bir ortam istiyorsan yaratmana yardımcı olurum ben sadece gördüğüm notice den bahsettim ben sizin gibi oyunda üstad değilim daha noob um aga ,, ama bu çıkışları gidip başkalarına yapsan daha iyi olur.. orc mu iyidir human mı iyidir kavgası yapacak değilim açıkcası çokda fifimde.. saçma sebeplerle ağır itamlarda bulunuyorsun hatırlatayım , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 el morad karus 58.69% 41.31% 11 ocak 2006 tarihiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 orc magelerin cz de iyi oynamasının sebebi ...yada öyle gözükmesinin sebebi...bir orc mele charların çok sağlam olmaları......bir kaç mage hariç gerisi fıs..benim görüşüm... ortaya bi laf atacaksın sazanları sayacaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yukardada yazdım zaten 60 yeni olmus koyun surusu gibi biri nereye oraya giden noobs yuzunden humanlar eziq gorunuyo cz de xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 lütfen rakamlar konuşurken ...sallamayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 valla dışarda kalan adamlar olduğunu biliyorum cafeden bakıyorum insan olanlarda var orc olanlarda ama insanların sayısı inanılmaz fazla gözle görülür bi fazlalık var. kaldıki orclar tek noktadan ilerliyor ama insanlara baktığımda koca savaş alanını kullanarak geliyor. bizim en az 3 katımız diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yok 524545125135713131343 katı...insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 endless night bak ne gusel itiraf ediosun wall bug cu oldugunu ama bu kill sayılarının eşit oldugunu nerden cıkarttın dunku savasa gıremedım ama giren bi arkadasın pcden seyrettım bizim ırk ımız asla stratejik olmuyo sizde 2 3 adam stratejik oynuo o dedigin noob surulerı de o 2 3 adamın pesınde grup gezıo ondan sonra ks ms bi şekilde az sayıda olan orc ları püskürtüosunuz lordo gece savaslarına pek giremiorum evimde olamadıgım için suan okumak icin kastamonu dayım yurtta kalıom cafesıde gece 1 de kapanıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aen..... canım arkaşım bi kere girme savaşa ve hem insan charla savaşa girmiş birine bak hemde orc charla savaşta olan birine bak. ve ayrıyetten bilip bilmeden konuşma. fazla olduğunu herkez biliyo. orc lar girmiyo falan dersende dışarda kalan yüzlerce kişi oluyo. eşit eşit deyip durmayın. ya el morad ta bug kullanan var yada sayı üstünlüğü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 archer olduğum için en iyi npyi lunarda yaptığımdan 1 küsür sene içinde girmediğim çok az savaş vardır eminim, geçenlerde 1 rekor hatırlıyorum scrollar 29 u gösterirken lufersona teleport oldum ve evin içinde human olacam human olacam laan diye bağırıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 soulteam bak bu tur bida bisey soyleme bu benim hatammı ben sadece adamı tp ederim adam gecer obur tarafa bu oyunun grafik hatasıdır burda bugcu falan gibi baska anlamsada soylesen yanlıs anlasılır... bida boyle bisey soyleme sakın ! ben kimse gidi dupe yapmıyom edit charımla oynamıyom kendi yaptıgım charımla oynuyom beni tanıyan tanır.... endless_nightmare aress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 savaslar mage isi. mageleri üstün olanlar savasları kazanır. benim hatıtladıgım kadarıyla karusların rogue ve wariorları, moradlarınsa cogunlukla mageleri iyi. bu nedenle czde ve npde karus, lunarlarda morad kazanıyor. dupe nin dibine vurdugumda buyse ile bir savasa girmistim, yanımda bi kac mage ile, moradları önümüze katıp kovalamıstık, uzun süre sonra ilk kez o savasta biz invade yapmıstık. parti halinde (3 kisi) yaklasık 9-10k np kasmıstım. (invade de dahil) bence mageler lunarı belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 orc iyidir iyi rahatınıza bakın humanların sayısı cok fazla humanken cz de 1 orc gordukmu sanki boss görmüş gibi 20 kişi peşinde koşardık :d şimdi ise orc 'uz zibil gibi human var bunlara eziqlerde dahil yani np kasmak çok kolay heleki 62 üstü assasinseniz birde güzel itemlere sahipseniz mage ler 1 numaralı hedefiniz :d . savaş konusuna gelince gerçektende güzel geçmiyor savaşlar ama geneline bakarsak orc olmak daha güzel ares serverinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 abi bizim savaş captanlarından değişmeyen isimler var epsi adam her savaşta warder 2 nin yanında (diğer captanlar anama slm babama slm:d derken o adam savaş yönetyo ) walla ne diyim biz cok az savaş kaybettik ama kaybettimiz savaşlarda da öle bi kalemiz pek elden gitmedi ama biz karus a gectimiz de herkes el morada gibi geziyo hiç kescek orc bile bulamıyom :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 cok dogru kaç savaşa katıldıysam epsi hep sol warderdadır kimin koruyacagı belli derken bunu kastetmiştim gerçekten savaş captain liğni hakediyor o arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 anarshe ben nebilmiyorum ya ..orc charda war bizde...sayı üstünlüğü imiş..siz gidin savaş zamanı a2 ye kaçan adamlarınıza laf anlatın...ok canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yorumsuz olarak buna gece 4 deki sawaşı eklemek isterim. sawaş 7 dakikada bitti. breth ise sawaş başladıktan 12 dk sonra alınmıştı. sawaşa giren lvl 30 adam bile 3 k np kazandı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 .. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 19:55 tarihinde, LorDofHmN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 i like be orc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gece 4 te olay bilinc in dedigi gibi rekor kırılyo hemen kazanıyoz hemen breth de alıyoz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scuti Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 arkadaşlar şu nu herkes biliyor ki cz de orcların inanılmaz bi stratejisi var humanlar aptal aptal bakınıyo ben orcları takdir ediyorum (cz de) ama gelin görün ki dediğiniz gibi luferson human town a döndü... savaşlarda da insanlar ne hikmetse şevk e geliyo ama orcların sayısı ne olursa olsun her zmn cz de humanları yenebilirler çünkü humanlarda çok aptal var ( human ım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 scuti sen f9 un 0000 ın videolarını izle orclar nasıl rezil oluyo gör sen sorarım sana kaç np ? clanın ne oyunda nick in ne cz deki meşhur taktiniz ne agaçların arkasına psus kurmak mı ? :d rezil olansizsiniz adamım 1- 2 human kesiyon onlarda np yi para ile alanlar sonra sen cıkıp burda konuşyon sorarım sana kaç kere kestin f9 u nireas ı 0000 ı kraktoa yı futulity ı 3 kere kestin :d burda malmal konuşmada gir cz de bi poq ye humanlarda f9 a1 cz ye girince sen emin im a2 cz ye geciyosun :d not: f9devil i sadece örnek seviyorum yoksa ona aşık değilim f9 gibi örnek verilcek isim cok :d aklıma f9 geldi türk örnek: falcata_ tam__tam innocent bilinc :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 tamtam mukemmel örnek glitcherlar kralı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 . [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 19:18 tarihinde, LorDofHmN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 mesajların tamamını değilse bile büyük bir kısmını okudum. bir iki düzeltme yapayım ; savaşa lvl 30-70 arası ilk 120 kişi girebiliyor. humanlar savaşta kesinlikle organize bir şekilde çalışıyorlar. orclar gibi kimin ne yaptığının belli olmaması gibi bir durum söz konusu değil. orclar son derece korkak oynuyorlar bu oyunu. sabah 04.00-06.00 savaşlarını istisnasız kayebederiz (orclar). town kapısına dayandıklarında biz yaklaşık10-15 mage kapıda defans yapıyoruz. diğer arkadaşlar izliyorlar. yine xigenon için söylüyorum, son savaşlara elt clanının gelmemesi 19.00 savaşını kaybetmemizin önemli bir nedeni. bilimum kosp, macro vs humanlar tarafından kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar