Queen Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 psp'nizle her haltı yemede size referans olacak site, sahte oyun oynamak da dahil link: turk psp not: sözlük formatında yazdım kücük harf falan etkledi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sitenin her yerinde psp yazıyor. abi psp'nin açılımı nedir? psp nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oyun konsolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 harika bir alet olabilir ama 500milyona el konslolu olmaz diye düşünüyorum hala. gba ile mutluyum huzurluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 psp maliyetinin altında satılıyormuş diye duydum. psp = play station portable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 paint shop pro olarak okumaktan vazgeçemeyecem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sony de o aletı malıyetının altına satıcak goz oldugunu dusunenler kafalarını en yakın duvara vursunalr bır zahmet sony sısırdıkce sısırdıgı psp den kırdıgı parayı ılk playstatıon dan kırmamıstır aynı zaman dılımınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ama parayı oyundan kazanyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hemen her konsol maliyetine yakin fiyata satilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 örneğin x-box maliyetinin altında satılıyor. oyunlar ile parayı kazanıyorlar. psp'yi tam olarak bilmiyorum ama rekabet yüzünden onlarda son derece ucuza satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar