TurKnight Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sphere 56b ile uo ml kurulu fakat spehere açtığımda btün versionlara yes diyor ml ye yes demiyor kurulu olmasına rağmen neden açılmıyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ml kurulumunu biraz patchlemen gerekiyor, o expansionları maplere göre söylüyor sphere, sphere.ini'deki ML map koordinatları comment edilmiş halde, onları aktifleştir, uo'nu son versiona kadar patchle, durumun düzeldiğini görüceksin. sphertables'daki map dosyaları da devredışı, onları da aktif etmelisin.
TurKnight Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 // featureml, used to control ml expansion features ( default 0 ) // feature_ml_u.pdate 01 // basic ml features featureml = 01f //to activate ml-sized map #0 uncomment the next line map0=7168,4096,-1,-1 ini de bu kısımlar aktif bunun dışında yapmam gereken bişey varmı ? bu arada uo full yüklü ve tablesden haritaların hepsi açık map4.scp yani hepsi açıkkk
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 uo ve sphere yüklü pclerde en son patch var değil mi? ayrıca featureml=01 olacak.
TurKnight Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ewt hepsi dediğin gibi ve birde bunun üzerine ml npclerini geçtim lbr npclerini dahi göremiyorum? kullandığım client ise 5.0.1j(patch12) kullanıyorum girerken gerekli yeni bir patch yok diyor... birde age of shadow simgesi çıkyor ne hikmetse clientte
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oyundan .set account.resdisp 5 yap o zaman :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aynı sorun bende de var... resdisp 5 zaten ama sorun onla alakalı değil sanırım. garip biçimde client "aos" ya da "t2a" olarak açılıyor. işin daha da garibi buna rağmen iki id'ye sahip npc'ler hariç tüm yeni grafikleri (ml'de dahil) görebiliyorum. ama unicorn ya da kirin gibi 2 id'li npclerde eski id ile görebiliyorum... zaten ml patch problemi de yaşıyorum, patch'i uygulayamıyor. gelde deli olma :)
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ml'in ilk kurulumu biraz pre-ml gibi, map falan daha tam patchlenmemiş durumda. onun icin patchlemeden tam olarak ml contenti elde edemezsiniz diyebilirim. client açıldığı zamanki splash screen en son bağlandığınız sunucudaki resdisp ayarına göre değişiyor diye biliyorum, patchlenmiş ve resdispi 5 olan bir sunucuya girdikten sonra hala aos splashi gelmemesi gerekir.
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dediğim gibi benim sorunum patch ile ilgili değil. yani tüm ml grafiklerini görebiliyorum ama "aos" clienti çalıştırıyor. işin güzeli aynı uo üzerinde sphere'ın eski versiyonu çalışırken, ml clientı ile açılıyordu :) sphere kaynaklı bir problem yaşıyorum muhtemelen ama dediğim gibi .ini'den tüm clientların resdisp'i zaten 5'e ayarladım. bir garip yani, işin içinden çıkamadım :) bununla birlikte ayrıca patch problemi de yaşıyorum. bu problemi de çok kişi yaşıyor sanırım. enteresan :)
TurKnight Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 patch sorunu bende yaşadım ama düzelttim sonunda. kurulan düzlem üzerine uo kurup login.cfg değiştirmeden patch yapabildim login.cfg değişince kuramıyorum nasıl bir mantıkdır anlamadım. sendeki olayların hepsi bendede var npc dışındaki bütün yeni itemleri görebiliyorum ama npcler gözükmüyor. map ise dediğiniz gibi daha bitmemiş bir map parçaları yavaş yavaş iniyor ama spherede neden ml=no diyor anlamadım kurulu olmasına rağmen?
Öne çıkan mesajlar