Greeny Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 evet topikteki gibi lvl 50 hunterımı sıkıldığım için bıraktım zaten gerekte yokmuş ileride vs vs. (bu arada ilk karakterimdi n00b um yani). neyse mage açtım horde taraflarından undead görünümlü.birkaç yerde 60 olana kadar fire olarak git sonradan arcane' e geçersin tarzında mesajlar gördüm, inanmadım :p ne varsa türklerde vardır diyerekten size bir danışayım dedim.nedir yorumlarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bi hunterın mage'e geçmesi cok değişik bi durum. işini bilen mage herkesi alıyo (işini bilen rogue dısında) gut lak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bence frost-arcane 60 a kadar sonrada fire-arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben adam kescem dışarda zorlanmıycam dusmanlara karsı rank kascam falan dersen frost arcane git. ama hızlı lvl atlıycam dmg dealer olcam dersen fire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 en iyisi 60a kadar fire-arcane 60da frost-arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya şimdilik rank pvp olaylarını düşünmüyorum bg bana fazla keyif vermio hatta nerdeyse hiç.birde fire-arcane frost-arcane fln demişsiniz.ikisinden birimi yoksa ikisini birden alabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hunterı 60 lamadan bırakma gayet guclu bir class sora uzulursun bıraktıgına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya end game olunca, açıkta kalırsın kendi guilden başka kimseyle raid vs yapamazsın fln denildi.söyleyenlerin sayısıda fazla aralarında hunterlar fln de var ben yedim yani :) zaten illaki mageden bir dönem sıkılıcam o ara huntera dönerim hazır end game de olmamış illaki kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 benim sana tavsiyem, arcane 16 puan ve geri kalanı 60 olana kadar fire a vermen. frosta 60 olmadan girişmek pek sağlıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 mage charım war benim de. arcane e 21 ver önce presence of mind a kadar. ondan sonra fire git 60 a kadar. 60 da da oyna bir süre. sonra bi değiştir frost al fire yerine (dediim gibi yine arcane e 21 werebilir ya da frost un en alttakini almak istiosan ona göre 18 19 falan verirsin ama ben öyle yapmadım, bi büyüyü instant yapmak 800 physical dmg a göre bence daha avantajlı, tabi atağa önem veriyorsan defanstan önce) böylece frost u da denemiş olursun bi süre. ondan sora hangisini daha çok tuttuysan 5g daha werip en düzgün talentleri ayarlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya da marjinal olup fros fire git haha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 21/21/10 git sonra huntera geri dön :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 frost instance için fire avlanmak ve pvp için 60 olana kadar fire gitmeni tavsiye ederim bu arada arcanenide unutma sonra frost olursun bu arada işini bilen mage herkesi alamıyor set lazım :d [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 16:02 tarihinde, SorroW tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ewet setsiz bişi alamıorum ben şahsen : ) bir de nedense bikaç ay adam gibi oynamadıktan sonra her classın elime werdiğini farkettim hehe. warrior alamıyodum geçen, adam stun ediyor ölüyorum lol. hele hele priest.. : //// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya senin yaşadığını bende rogue charımla yasıorum .ok rogue olduu icin guildlere almıolar bende lvl 50yim . büyük ihtimalle 60da yabancı bi guilde girerim anca öyle kurtarırım yani. sanırım hunterda da durum böle walla rushlıcak birini bulsam direk priest acıcam o duruma geldi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 frost-arcane sonuna kadar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fire cok mana yio başta fire sonra frost onlar hikaye sadece frost başla frost bitir.bence hunterı bırakma mage le oynarken cok ezilcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 valla hunter ile oynadım baya zevkli ozellikle dueller zevkli geçiyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 60 a kadar fire arcane derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bişey seç de ondan git benim gibi her retalente 50 g vermezsin.. fikrimi sorarsan arcane pom a kadar kalanı frost git kasarken sonra 60 ta 31 arcane e ver arcane power al kalanını da fire dan git... bize izin vermiyolar mc felan zorla frost gidiyoruz malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben pyroyu alıp sonra arcane dönmüştüm yavaş cast etsenede pyropyrodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar