SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bunun için öncelikle ellerimizi alıyoruz daha sonra ellerimizi şekildeki gibi üst üste koyuyoruz(sol el altta sağ el üstte) yani şöyle daha sonra ellerimizi bir kutu misali yavaşça kapatıyoruz kapatma işlemi tamamlandığında ellerimizin şekildeki gibi olması gerekir çeşitli açılardan ve son olarak şu şekilde üflüyoruz(yanaklarımızı şişirmeden nazikçe üflersek daha ii olur) sonuç gugukkuşu veya tren sesi.. istersek sol elimizin parmaklarını açık kapayarak atraksiyon yapabilirz veya doğal bir fülüt gibi kullanabiliriz. işte benim yaptığımda çıkan seslerden bazıları:http://rapidshare.de/files/14174974/guguk.rar.html kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ellerine sağlık güzel bi tuto :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yapamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eller ilk durumda iken sayfayı scrollamanın zor olduğunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dragonmax: +1 muhallebi: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 abi nesini yapamadınz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende parmakları birbirine geçirerek daha iyi çalıyom böle yapınca az çıkıyo ses =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya koymayın bole tutorialler be. sora butun hafta cıkarana kadar ugrasiorum... parmakla ıslık tuto sunda da bole olmustu. acıyın bize de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bravo ne diyim...uraşmışn baya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 resimlere bakarken ayağımla aşağı ok tuşuna basmaya çalıştım.. bence yaptığım daha büyük beceri ister :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 eldarduil haklısın =) böyle daha bass bi ses çıkıyor. parmakları birbirine geçirinde daha yüksek ve tiz bi ses çıkıyor. lisede çok yapardık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 olsn biri siz parmaklarla çalarken biri gelip bas çalın bakim falan der kalmayın öle die yaptım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 olmuyor ben yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kuş sesi diye yapıyodum ben bunu yıllar yılıı kendimi kandırdım galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pain_In_The_Arse Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 usta homelesslere benzemisin kus sesi cikarcam die ehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yapamadım belkide ellerim terledigindendir : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 artık guguklarla anlasabılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 zor iş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ehahe yanlış anlama da guguk kışından çok bildiin balicilere benzemişin.. bu arada yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 parmagını opuyo bence uflerkenki dudak pozisyonunu tam olarak nereye ufleyecegimizi falan da gosterseydin daha guzel olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @elvyn üflediğin hava içeride dönüp dışarı çıkacağı için hafiften üste doğru üfleki avcunun içinden dönüp alttaraftan çıksın. Ozaman ses çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bunun mantıgı gordugum kadarıyla ıslık çalmakla aynı, dogru baş parmak pozisyonu yakalanmalı o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bu pozisyonu yakalayabilirsiniz. size güweniorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar