Domuzs Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 merak ediorum tonlarca real para bayılmadan dupe kosp olaylarına girmeden legal yoldan para yapan we bunu nasıl yaptıını anlatacak ark war mı? bn hala +7/12 paper elbisesi giyyorum da :d +8ler 250m werdiler hemen sattım :) elimde wiz +8 war :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 benim ne prem var nede real parya item aldım gerçi ilk zamanlarda ytl ile almak istedim ama satan çıkmamıstı. şuan üstümde +7 chitin set +7 glavem var +7 gigada almıstım 20 gb a ama dupe wipe de gitti :( dm de kasıorum ben parayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 lan domus dün anlattım ya daha ne :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tamam varri,orlar belli bi lwl den sonra dm dönerek boss keserek item ve para yapabilio.. peki clericler.. ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 priestsen pot yapıp satcaksın bide clanlar dan alcaksın itemini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben agalara pelerin görevi yaparak item ve para yapıyorum x). ayrıca knight cash alıp moradonda scroll satarak da para kazanırsın. abyss dungeona girip flame rock keserek abyss fire çıkarıp onu satabilirsin. daha tonla item ve para yapma tekniği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 zamanında k.o da bowl da gezerken tam hatırlamıyorum bu baronların bir bossu var onu kesmistik bana shard dusmustu o zamanlar 300 m ediyodu rahat onu sattım ticaret al sat derken az itemim oldu tabi clanında etkisi yok degil:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eger sıkılmıcaksan birazda piyasayi biliorsan ve az cok kafan calisiyorsa 10 gun morodondan cikma.. bak nasil para yaparsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya bu warriorlar dm le nasıl para kasıyor dm ne :d lvl kaçtan sonra para kasıyor :p bviri açıklasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dark mare ama her warr kesemez itemları çok önemli yatmaması için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dm kesmek icin once ona birileri dm kesip para kasmali warriora. bu oyunda en rahat parayi priestler kazanir ayrica boss olsun level olsun her char prieste muhtactir.(scroll scrollda bir yere kadar) dolayisiyla cok rahat bir sekilde para bulabilir. bence bu soruyu mageler nasil para kasiyor diye sormak lazim. ayrica item konusuna gelirsek elinde belli bir miktar oyun paran varsa en fazla 10 gun icinde kendi ustun basini dizersin... [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 15:28 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 şimdi ben tank warriorum dm kesme olasılığım yoktur tek sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 lvl ın kac defansın kac attackın kac 3 - 4 tane 1920 healer akadasın varmı onlarca dm kestıgınde bısı cıkmamasına ragmen devam edecek sabrın varmı vs. vs. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 lvl 28 :p şimdi ztn hayal eheheh merak ettim taktiği ama nese :d uraşmayım bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 droplar kısıtlanmış sanırım dün 70 üzerinde kestim dm hiç bişe çıkmadı sora pk döndük =) boss lardanda drop düşmüyomuş öle diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 dogrudur son gunlerde kestigimiz hic bir bosstan drop dusmedi ama gecen gun 15 tane felan dmden 1 raptor birde rogue shell dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 her gün belli bi süre moradona gez.geçen gün2 tane kekury ring aldım.(3m) :d.ezüq biri koymuştu.koyar koymaz çektim.biraz fırsatçı ol.bide +7 horn x bas eğer para konusunda cahilsen.onları sat.paran 0 dan başladıysan 300 m olunca +8 horn x bas.sonra zaten bişi yapmana gerek yok.bak para nasıl gelio :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @deli weli yaw sen cleric ne yapsın demişsin de warior potla kesmio dm i para bolusulur heralde ya war ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oha olympiada lvl 60 dı master oldum elimde +6 raptor üstüm +7 fp set takılar str 6 idi ben tek heal ile dm kesiodum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 asıl sana oha xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bisey soracam clericler nasıl pot yapıo lvline goremi nasıl??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 master healer olman gerekior bildigim kadari ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 master olman gerekmiyo lvl 60 healer olman yeterli pot yapımı diye aratırsan bulursan cok topic var bununla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 düzeltme mater derken 60+ kastetmiştim.. el aliskanligi 60 = master die aklımıza kazınmıs.. ßenim ßildigim tabi ne anlarim ben prestten o ayri ßir konu.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar