Aykan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 tırnağı kırıldı diye ağlayıp sinir yapan tüm bos vaktini solaryuma,kuaföre giderek harcayan ömründe gazetenin magazin ve burç sayfasi disinda bir sayfasini okumamis olan insanlari sosyal statüsüne göre yargilayan,asagilayan 2 kilo fazlasi var diye bunalima ve ölüm orucuna giren her hemcinsiyle kendini karsilastirma sapkinliginda olan dis ve iç görünümü kendine çok zit da olsa sirf altinda bmw'si var diye bir erkekle çikan insanlari banka cüzdanindaki bakiyeye göre degerlendiren "biktim mybeach'ten laila'dan bu aksam kımsenın olmadıgı bı parkta oturalım" diyebilecek kapasitesi olmayan ekonomik durumu kötü insanlara "kaka,pis,iyk" diye bakan keçi bokunu görse zeytin sanacak olan "yumurta bile kiramiyorum sekerim" diye beceriksizligi ile övünen kendi dügmesini dikemeyen "yok!"tan anlamayan vataninin tarihini bilmeyen girdigi ortamda sadece vücut ölçüleriyle itibar gören ve bundan rahatsiz olmayan hayata dair söyleyebilecegi 2 cümlesi olmayan en son okudugu kitap "aysegül piknik'te" olan titanic,sweet november,city of angels vs. gibi abidik gubidik amerikan romantiklerini kült film zanneden insanlari sosyal,ekonomik,kültürel durumlarina göre degerlendiren bütün kızlar allah belanızı versin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ok.sgorursem solerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 benim tanıdıklarım böle deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 senin tanıdıgın kız mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 komiq qaan... Ha Ha Ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 gereksiz bi yazı olmuş ya. çoğunluk böyle diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ahahah olm bu adam uzman olmuş, tam izmir kızlarını saydı ha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 izmir kızlarınımı bütün kızlar aynı bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ne kadar boşsun o kadar hoşsun...doğru mudur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hepsini bana pasla, ben alirim ifadelerini odamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben de görmüştüm bu tip kızlardan geçen sene. köşe bucak kaçılası hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @fefe : inan büyük bir çoğunluk böyle, bende olan çoğunluğa yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kuyruk acısı mı var? hayır, var böyleleri, biz de sevmiyoruz da, nedir yani "allah belanızı versin"deki serzenişin nedeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aykana katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben de aykana katiliyorum, ama gülmekten. hah hah ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @asteroth: gece gece polemik çıkartmak için kasıosun ama uğraşamaıcam mlsf benim bi kuyruk acım yok, yazı tamamen alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kişisel lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 cadde kızları ve akmerkez kızları böyle direk. yalan diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ibrahim düzel - kuşkaya ellerinde ..güzeldir köyümün kızları güzel gel gönül versen ibrahim düzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sanane o kızlardan onlar da var bu dunyada onlarla yaşamak istemiyo musun gitme onların gittiği yerlere sen bunu nasıl dersin ki hic tanımadığın insanlara onlara göre de allah senin belanı versindir nedir yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 said: 2 kilo fazlasi var diye bunalima ve ölüm orucuna giren bi tek bu tuttu. aayy aaman tanrisa . allah cizirtini vermesin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 uc gun sonra hepimiz ayni yere giricez, kim ne yaparsa yapsin, rahat olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 nereye giricez üç gün sonra?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hepsi var kızlar da ama teker teker diyelim :d hepsinin bir arada olduğu bir varlık düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 işte biz o varlıklara tikky diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar