Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn de yeni özellik?


oper

Öne çıkan mesajlar

ya biraz once msn e girdim ve offline olan arkadasın dün ben cıktıktan sonra attıgı mesaj geldi ve şöylel de bi uyarı:
msn de siz offline oldugunuzda size gelen mesajlar siz ilk girdiginizde gözteriliir gibisinden bişeydi.. daha once bole bişe olmamıştı size oldu mu hiç??
adamlar bunu yapmışlar bari kişi offline kişilere de mesaj gonderebilse daha süper olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa duyuyorum ama güzel bir özellik olmuş bence :)

bu arada bende birşey sormak istiyorum biraz önce msn 8.0 beta yükledim ancak oturum açamıyorum şu şekilde bir hata veriyor nasıl düzelticem:

-the passport id used to sign in not allowed access to this beta version of messenger. 810003cc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

khalad msn 8.0 özel beta testerlar tarafından kullanılabiliyor.once msn e mail atman gerek beta tester olmak istedigina dair ama kabul edilmesi biraz zor bence.. . msn 8.0 kullanabilenler msn 8.0 a kayıtlılar. msn o loginlerden baska loginleri tanımıyor..bi ara crack yapılmıştı ama sonra msn o crack i aşmış diye duymuştum..gene de bi araştır hala cracklayip girilebiliosa girersin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok bendeki 7.5 . ama üstünde biraz daha calısılması lazım bu ozelliğin.. cunku msn e yeni girdiniz ve offline olan birine mesaj atmak istiyorsunuz ama olmuyor... kişi offline olmadan once ona ait konusma penceresinin acık olması gerekiyor. . biraz daha calısmaları lazım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

msn plus özelliğidir.. bu özelliği kullanmak için, msn plus ayarlarından ekran kişi listesi gii bişey var onu aktif ediosunuz, ve listenizdeki istediiniz kişileri, masa üstüne her man üstte ve trzaznspazrazn olacazk biçimdez zzzzzzzzzzzzzzzzzzzküçük butonumzşuz zşeylezr olarzak aztazbiliyorszunuz. bu kişilerin on/off durumları ve başka bi tomar şeyini görüp, onar off iken o butone çift tıklayıp, online olduunda ona gösterilebilecek msjlar atabiliosunuz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu msn plus değil live messenger 8.0 beta özelliğidir.

msnger plus'da gönderdiğiniz mesajın ulaşması için sizinde online olmanız gerekir. yani siz mesajı gönderirsiniz plus bir dosyaya kaydeder sonra adam online olunca gönderir.

live messenger 8.0'da yani msn messenger 8.0 olarak da nitelendirilr mesajı gönderince msn sunucularında mesaj saklanır siz online olmasanız bile adam girince mesaj gider.

aynı icq gibi. msn sonunda bazı şeyleri geç de olsa başarabildi.

live messenger 8.0 beta tester'ıyım çok güzel bazı buglar var ama kullanmaya değer ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar yukardaki postumda i tomar zzzz var ya.. onu özellikle yapmadım ya, klavyenin "z" tuşu takılı kaldı da, çıakrtmaya çalışıodum.. atık nasıl basmışsam hehe.. bu live msn ne zman tam sürüm olarak çıkacak piyasaya.. bi de plus fecii cpu yiyor yaa.. tamam transparan vs özllikleri aktif ama bu biraz abartıyo..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lethious ben senden live messenger davetiyesi istemedim senden live mail davetiyesi istedim hala davetiyemi göndermedin bide benim sayemde oldu filan deme :)

ben www.live.com daha çok az bilinirken girdim mailimi listlerine kaydettim sonra da live messenger çıkınca davetiye istedim ve davetiyemi microsofttan aldım kimse göndermedi. ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...