Pyro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya$ıyoruz sanki yarın yokmu$çasına, üzülüyoruz halimize sanki beterinde beteri yokmu$çasına, acı çekiyoruz a$k için sanki bir daha hiç a$ık olmucakmı$çasına, ağlıyoruz kendimize sanki hiç deği$micekmi$içesine, didinip duruyoruz sanki hiç ölmücekmi$çesine, yetmez mi bu kadar sahtecilik?artık gerçeği anlasanız... sanırım biraz kısa bir$ey oldu ama biranlık esti içimden,yazdım bir$eyler.gerçi okuyanların kimisi sen yazmamı$sın bunu fln dedi,kimisi de bana tanıdık geliyor nerden duydun fln dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hmmm..emirin gerçek yüzü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bu sırada ş ve dolarlar arasındaki bağlantı da ne öle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 çaba var ,zorlasan çıkacak da,bu "eh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 düşünce güzel, yalnız düşündüğünü yansıtmakta başarısız kalmışsın bence, yüzeysel bi anlatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 konuyu guzel secmışsın daha ii işlenebılırdı ama sade ve hos olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar