adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Dım dım dımı dım,dımı dımı dımı dım,dımı dımı dımı dım mıııııı dınınını İlk abla gdaha güzeli,fikonun en son evlendiği kız çok uçuktu ya sevmiştim o tipi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 süperbaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Výras Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 imzam nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Výras Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 buldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sitedeki herkes hayal ürünüdür o, sen, ben özellikle ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 argo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bir kilise deyişidir. sen de canon yapabilirsin sister keyoni. gibi kullanılabilir gavurlar arasında. burada keyoni bir zenci ismi. zencilerin böyle garip isimleri oluyor işte. bu canon yapanlar hep şişko zenciler oluyor. hepsi çirkin. bazen baş canoncu beyaz kadın olur. ama bu duruma kimse kölelik demez.. yer kilise ya, ondan işte. her neyse biz bu imzadan mayhem'in keisha, laetisha, jeanisha gibi bir ada sahip baş rhibe olduğunu ama korosundaki tiplerden birisine bu cümleyi inanmayarak söylediğini görüyoruz. -_- koymuş işte mayhem şişko zenci ve kilise korosunda görevli bir avrattır bu savıma göre.. pis hristiyan! benim imzamı fikirlerimin sabitliği fikriye yüzünden. ah fikriye ah. olarak kabul edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 fikirlerinin sabitligini fikriyeye yukleyip, konunun sacmaliginda fikriyeye yuklenen vatandas. fikriyeyi sucsuz buldum, manyaksin, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 fikriyeyi tanıyon mu dory! biliyon mu? ühühühühh ahh aaaah fikriye! o değil de bizzare demişkene bi sonraki bdsm session'ı kaçırma.. çok pis bondage yapıcam bak.. imza kısmısı:gaçma senin de hoşuna gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Hayal kahramanı bu dasaa. Gerçek olduğuna inanmıyorum. Değil hatta bak imzası bile yok :Pppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 her seferinde imzani degistiremezsin, ohoo. get a life ffs.!!11 fikriye masum lan. fikriye, yuru kocum. imzan: fikriyeden duydugun son sozler sanırsam fdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 zeytinler cik aradan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 true story demiş.. ben inandım bu çocuğa valla.. gidip camdan atlayım belki uçabiliyorumdur.. imza:bizler inandık siz de inanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hep bağırıyosun lan bana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 =( pardon ayh, geri aldim bagirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yok be dory.. fikriye bana hiç güzel sözler söylemedi.. ama güzel günlermiz de oldu.. inşallah kafana MADM düşerde geberirsin de derdi mesela.. ama bunu gülerek söylerdi. çok tatlıydı. edit uçamıyorum... ya da birileri inanmadı! evet evet.. okurhan.. suçlu sensin! inansaydın düşmezdim! hayvanat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Imzasi yok bunun, CIGHISARI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 72 diil 1000 taneye değişiirm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kitap adi felan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 tıkıntı'nın çakması vardı kadıköyde. ona benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 dasaa'nin geçen aylarda bi lafi vardi lise kantininde liseli araklamaya calisan cocuga, lise kantininden kiz kaldirmak, yuncuden milf kaldirmakla esdegerdir diye, o geldi aklima dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 çekme kardeşimcilerden misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hakli lan!!1one1!eleven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar