ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 akmaz kokmaz. mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 o bir efsane yorum yapılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ironi deyince aklıma dersanede odunun birinin ironi ne demek kocam metalle ilgili birseymi diye soruşu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 küçük büyük maşallah kafayı takmışsın. işlevi önemli hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 öfkeyle kalkmış, zararla oturmuş. köfteyle kalksaydı keşke, tok otururdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 asıl sana hö!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 brand new heavies parçası var böle aaaaaaaAAaaaaa vaayy yuuu saaaç aaa FEYK! FEYK! FEYK! diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 İmzasında heard'ü, heared şeklinde yanlış yazmış kişi :p Bir kaç gramer hatası var bir de sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Gagılın veya sözlüklerin kadir olamadığı bir imza. Fransızca sanırım. Bilmiyorum ki fransızca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 aslında bir acı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 doğum yılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bence daha çok George Orwell'in kitabının ismi =) Edit: Bu arada nedense Mr. Hand'i düzeltme kafasına girdim, çıkamıyorum bu tripten :) [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 16:37 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ulen. yazdırdın sonunda :) c/p idi zaten o yazı. Bi de gramer hatası da pek yok be heared dışında?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ağaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Yokmuş gramer hatası harbiden, ilk okuduğumda yanlış gibi gelmişti sry=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 atladıına göre ben yaziim. gezcik, gözcük, arpa?? cık nerde lan? alooğğ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bu kadar olay oldu madem açıklayalım Mr. Hand'in imzasını... Şimdi bir eleman var böyle "heyo heyo heyo" diye gidiyor arabasıyla, ama işte sonra kaza yapmış ağaca çarpmış, arkadaşıyla konuşuyor herhalde. Arkadaşı da diyor ki işte eğer çarptığın ağacı gördüysen az çevirmişin direksiyonu, ama eğer sadece duyup hissettiysen çok çevirmişsin direksiyonu. Hani böle çok çevirirsen çünkü kayar eder daire çizer göremezsin ya ağacı, ondan. Böyle de güzel bir hikaye. Normalde komik de aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Araba devrilince yol gösteren çok olur var bizim. Böyle frenk milletinin dilinden bi imza koymuş hiç bişey anlamadım. Bi tercüme et bari antimodes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Olmaz bulun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 fransızca bişey sanırım ama anlamını bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 edük: vermiyorum anlam, kasın nan bulmaya. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 16:49 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Je n'ai pas fini d'espérer, infatigable comme une araignée hululante, je guette pour les retenir dans ma toile quotidienne les joies du soir et du matin qui filent à toute vitesse. Tant pis pour les chagrins, les douleurs et les évènements qui passent lentement et qui s'effacent. Oui mais voilà je sais que je dois chaque jour, chaque heure, m'avancer vers cette falaise et vers ce grand trou sans fond. Je me retourne souvent et j'aperçois très loin le brouillard de ma naissance. Je suis le nomade qui marche la nuit et qui attend le jour et l'oubli. Orjinali bu efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 anlamını öğrenmiş olduk. heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar