Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thelegbra tebrikler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teşekkürler :)
bununla ilgili ben başlık açacaktım aslında, s.criptsharingin admininin biz patilere birkaç mesajı vardı. ama farklı yerlere yorup kötü eleştirilerin hedefi olurum diye açmak istememiştim.

madem açılmış konu bahsedeyim,
ben s.criptsharingin yeni official sunucusunu stickyye ekledikten sonra patiden oraya akan trafiği görmüş s.criptsharingin admini ve geldi bana sordu paticik nedir türkçe olduğu için anlamadım anlatır mısın dedi, bende oradaki tüm yetkililere bizi anlattım. mmodan yola çıkarak türkiyenin en büyük communitylerinden birini oluşturduğumuzu, içinde çok da büyük bir uo emulator communitysi oldugunu soyledim. resmi spherewiki projesinden de beni bildiği ve sitede yetkili açığı olduğu için beni çağırdı ama şunu da ekledi; paticikdeki herkese ve tüm türklere sitemiz forumlarımız açıktır, bizden istenen birşey olursa senin aracılığınla bize ulaşabilirler.

öyle işte :p tekrar teşekkürler, neyse..

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 18:30 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tebrik ediyorum.

yurt dışında pek fazla bilinmese bile, bu işe gerçekten uğraş vermiş türklerin ne kadar güzel şeyler başarabileceğini gösterebilmek güzel.

başarılar.
Mesaj tarihi:
ilk mesajda s.criptsharing.org'a dikkat etmedim. "legbra ne zamandır paticik s.criptsharing moderatörü zaten, ne saçma topic olmuş" diyordum ki abovvv!

hayırlı uğurlu olsun :) bizden birilerinin başka platformlarda bir yerlere gelmesi güzel bir şey.

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 13:17 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...