PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sen oyundaki nickini söylesene. kim oldugunu bilelim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 herhalde gm arkadasiniza soleyim beni banlatcaksiniz:) lord tyranusa(mehmet yada hamzaya) yada melanja (anil'a) kim oldugumu sor onlar soler...asagida infom ban attircaksaniz sevgili biffinize onceden soleyin pls... name: lovelygirl&cotilove class: priest&arch mage lvl: 70&63 np: 113xxx &103xxx clan: badcompany server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 seni tanimiyorum da kimin maşasısın tahmin edebiliyorum. ben bildigim seyleri söyledim. gerisi size kalmis. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 maşa?bildigin seyler ya goz gore gore yalan soyluyorsun bari zeytinyagli yapmayin tanimiyo olabilirsin 0 level charimda olabilir ma bazi seyler ispatlaninca yalanlarini pekistirmeye calisma czde bundan sonra sıkca karsılasırız merak etme 550 k kasan adam illaki partisi olur sende orda olursun gorelim bakalim nasil nps kasiyor bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben bu aralar lvl kasiyorum beni cok görmek istiyorsan cz de spotlara gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @picallo_tr abi oha be ya acık ortada kendisi gelse burayı görse kendisi itiraf etcek np si dupeden silinmişmiş evet 97 k civarı np si vardı silindi sonra banı kalktı 65 char bu arada ve kasmaya basladı 68 de bıraktı iki hafta önce döndü ve hemen item aramaya basladı ve iki haftadır pazarda roc arıyor ve sürekli moradondayım bu adam moradondan cıkmıo ve 68 den 70 e 15 günde kasıyor 56 k olan np sini 600 k yapıyor ve sende kalkıp diyebiliosunki ares hakkıyla kastı np si 600 k civarıdır hala nasıl savunabiliosun ??? helallll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ne o cokmu zoruna gitti 600 k np si olmasi jade ban yiyince oturup agliyordun simdide ajanligami basladin birak bu isleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 zoruma giden ne bilionmu :d ulan dupenin allahını yaparlar editin allahını yaparlar sonrada lvlimiz itemimiz npmiz var die bi tarafları kalkar aha o zoruma gider işte yavaşş artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 gelirim merak etme benim iddiam yok iyiyim diye ama illaki bu isi bir yerinden tutup yapcaz senide gorcez. ama sunu bilirim npsini bile bole kasan adam, levelide legal olsada ki sizin clanin czde trollde kastigini bilirim sonra bir ara kayboldunuz her seyinden suphe duyulur. bilmem anliyor musun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 neyse zaten o charın gelecegi yok :d konusmaya degmez hadi herkese ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @pica arkanda priest olmadan cz de dolasmion sonra gelip burada ahkam kesion... sen kimsin die soracaksan.. ben coti nin maşasıyım... da, sen kimin maşasısın bi de onu bilelim? malum herkes 1inin maşasi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 15 günde 68 den 70 e + 550 k np kasıcak adam ares serwer ını gectım japko mayko hedehödöko da cıkmaz.zaten aresmajere daha önceden sabıkalı olan 1 çar banlanmıstı tekrar acıldı.bu forumda da tartısılmıstı.özetle kedi dir kedi. ------------------ arez vivendi_color knights ------------------ beramuz dudagog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkamda priest mi ? buna sadece gülerim ! ben % 80 solo takilirim . herkez bilir bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sil arese gelen npsleri kascak bir kisi daha gitti bp de deilki bu adam kimi kesiyor... savaslarda kasti herhalde . kedi cokmus cokkkkk. yoq ama kesin bu editi yapan cakcak bana bari az birakinda bende kasyim czde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @cotigolovely imzan güzeldi kalsaydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 o imza ares ve edit charlar kadar olmasada artik hergun artar okuldan zaman buldugum zamanlarda bu arada sunuda soleyim maşa lafin banysa su anda biri ban jade felan dedi jaden nefret edrim claninda da jackal barbar constantine ve thalia harici ile isim olmaz.imzami madem sevdin. ---------------------------------------- name: lovelygirl&cotilove class: priest&arch mage lvl: 70&63 np: 113xxx &103xxx clan: badcompany server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 artacagindan kuşkum yok cotigolovely. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tos violation.. ßu yaziyi gormeyeli uzun zaman olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 lol eet az once notice gecti ~.~'' banı acılır eninde sonunda hatırlı kişiler sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 savunanlar simdi ne diyecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kedidir kedi yapmaz ole seyler... adam kasti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sonunda toslayacaği belli idi.... ama açarlar..... klasik ko mantiği.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Kedi uzanamadığı ete mırlarmış.. Sizinkide o hesap alayınız eziksiniz.. Lovelygirl 70 lvl'im diyosun ama eziksin.. Gollem spotuna 5 kere geldin malice parasit her ne boksa attın.. 5 kere yattın seni geçiyorum zaten en baştan.. Diğerleri de galiba JadeReal'in yalakaları ? Acharad'ın dediği gibi Jade ban yediğinde köpek gibi ağlıyodunuz gitti die.. Şimdi konu Aresmajere olunca seviniyosunuz neden çünkü siz Aresmajere'nin tırnağı olamazsınız ne siz ne de onu şikayet eden şerefsiz (Adı bizde kalsın biliyoruz kim oldunu) çekemediniz. Zamanında şikayet eden şerefsiz clan lideri'ne biz 8vs8 party önerdik 50 kere geldiler 50 kere verdik ellerine sonra arkamızdan KOSPçular Kohackçi dediler.. Neden sizce ? Gururlarına yediremediler koca clan ya sokim clanına.. Neyse size ii geceler .. Köpek havlar havlar susar.... Siz atıp tutmaya devam edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar