Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 p4 lga775 3.0 2mb cache islemcim var intel kutulu aldim, orijinal intel fani var icinde. ama islemcim cok isiniyor. default sürülü gelen termal macunda sorun vardir diyip artic silver aldim, temizleme seti aldim, temizledim sürdüm falan. hala 60larda geziyor ya sicaklik, 55-60 falan. deli oluyorum. napicam ben, surda hata vardir diyebileceginiz birsey var mi? yoksa cok pahali olmamak sartiyla ve güzel performans icin bana zalman veya tt bir fan önerir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 oyunlarda mı 55-60? öyleyse sorun yok penth. bide sadece işlemci fanı mı var? kasada ayrı fan yok mu:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 feel hurricane, bi önde bi yanda var. ya ama bilgisayar baslarken usb check öncesinde falan baya kasiyor, sonra da setup a giris sansinin sona erdigi noktada cpu fan error diyip ötüyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 fan pinlerinde sorun muhtemelen. anakarttaki girişe bak 3 tane pin olması lazım. ezişmiş büzüşmüş olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yok pinler sorunsuz ya 55-60 derece hala, ve bariz performans düsüsü var. daha da kötüsü, rebootlardan falan sonra tam windows yüklemeye gececekken cpu fan error! diyo düyt düt ötüyo, f1 ile geciyorum ve bu da beni cok tirstiriyo acikcasi. hlep wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 yeni fan al. orjınal fanlar çürük oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 amd al demistik sana pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 abi şöyle sağlam heatsink'i olan bir fan al, direk model söyleyemem de, dikkat edilecek noktalar: fan: 1) fanın sessiz olması, frekansları falan karşılaştır 2) çalışabildiği rpm aralığı, iyi bir heatsink ve macun ile 2000'in çok üstüne çıkmaması lazım aslında, ama overclock falan yapmayı düşünüyorsan max rpm yüksek olsa daha iyi. 3) otomatik hız ayarı, bazı fanlar bios'tan işlemci sıcaklığına bakıp ona göre hızını kendi ayarlıyor 4) manuel hız ayarı, 3 versiyonu var benim bildiğim. * direk fan üstünden yada yanından bir yerden, kasayı açarak yapıyorsunuz * pci slotuna bir ayar aleti (?) takılıyor, ordan hızı kasanın arkasından ayarlanabiliyorsun. * cd, dvd vs takılan bölmelere bir ayar aleti (ayar aleti ne be :p) takılabiliyor, uğraştırmadan kasanın önünden ayarlanıyor. (thermaltake'lerin lüks denebilecek modellerinde var). heatsink: 1) heatsink'in yapıldığı madde (bakır -> alüminyum, bazıları karışık oluyor), ayrıca saf olmasına dikkat etmek lazım, ama kaliteli markalarda hep öyle zaten. 2) heatsink'in üstündeki max alan. efenim bunu anlatması biraz karışık da, hani heatsink ince ince doğranmıştır. o ufak metal parçalar ne kadar çoksa ve ne kadar inceyse o ısı yüzeye o kadar çok yayılır. o yüzden heatsink'ün yüzeyi mümkün olduğunda geniş olmalı. tabii hava akımı da çok önemli. 3) eh tabii ki önemli, anakarta uyumu. özellikle büyük boylar bazı anakartlara uymayacak şekilde olabiliyor. [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 11:00 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 thermaltake yada zalman , aslında ne desem boş :d amd alsaydınya gerçi kutudaki fanlar bi işe yaramaz sırf görüntüdür bu arada thermaltake in fazlarında kendi ısı ölçme aparatı var kendi hızını istediği gibi ayarlıyo tabi istersen elle ayrlamayıda yapabilirsin alternatifi çok bide bios u bi rst le belki bi şeyler karışmışdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 55, 60 normal, hatta 70 de normal. sakin olalım, strese gerek yok. 100 milyon transitör var aletiniçinde, saniyede 3 milyar pulse ile çalışıyo, ısınıcak o kadar :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 açıkcası hiçbir zaman işlemciyle gelen fanlara güvenemedim bilgisayar alırken inandığım birşey var ekran kartından kıs ama soğutma ve kasadan kısma :d işlemci dediğin ısınır bilgisayarı kastırtmadığı sürece sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 44-45 su an kendi kendine düzeldi, daha dogrusu ben biostan ufak kurcalamalar yaptim ama bu kadar fark verecek seyler degil yani, cok garip ben ilk firsatta güzel bi tt alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar