paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 nescafe + nutella kombosu ve birde mehmet efendi türk kahvesi haftada bir taş çatlasa 3 defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 nescafe içiyoruz okulda dahil ama gerekirse avrupa insan haklarına kadar gidicez bu reklamlar yüzünden. biz içiyoruz her gün ama hiç öle bi kız grubu çıkmıyo yan masadan bizi çağıran, bu böle olmaz arkadaş, yalan yanlış reklamlarla cıkcıkcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 erkek adam kahve içmez. kefir içer zinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 "hiç uğraşamam"sa 3ü1 arada ama normalde gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kefir mi??? şu süt gibi bişe var garip bi tadı var.. ?? nasıldı o yau??? ben bi tadına baktıydım da sevmediydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 crown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 türk kahvesi... fiziksel güzellliklernin yanında şovenist bi yapısı var bide 40 yıl hatrı varki uff... arkadaşlarla otumuşun içmişin rakını muhabbet şamata felan... sonra kız arkadaşın üstüne bi kahve yapar getirir ki tadına doyum olmaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @ginaly: nerde öle bir kız arkadaş? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 orta olsun benim ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 @khalad: bendeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar