heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 abi ifrit oluyorum ben bu adama ya kalkmış bana dayılanıo bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 autocad bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 heh be fistan yuh yani biz ne konuşuyoz sen ne diosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tabi saygı önemli .. özellikle ölmüş bir insan bir türk hatta büyük bir sanatçıya ama saygıyı bu postu kirleterek ve birbirinize hakeretler saydırarak koruyamazsınız not: her milliyetçiye faşist diyen zihniyeti kınıyorum!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu ülkede hangi sanatçıya saygı gösterilmişki?barış mançonun roys roysunu villasını bizmi koruyucaz,devletmi koruyacak? ama olurmu,devlet erbakana çıkardığı gibi barış mançoyada özel yasa çıkarsın dimi. ayrıca evet heryerde söylenen bu.aldatıyomuş,aldatırken ölmüş falan diye,ne var bunda. paticikte atatürk'e allaha yorum yapılırken bişey yokta barış manço mu kutsal oldu! ayrıca aranızdaki samimiyeti bilmiyorum ama adama "salak salak konuşma" dersen lafıda yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya ben insanları anlamıyorum,cooluk olsun,marcilik olsun diyemi kasıyorlar burada,türk müziğine katkısı göz ardı edilemez büyük bir sanat adamından söz ediyoruz.bu adam türkiyeye yurt dısında sevdirmiş,türk sanataına katkısı oolmuş,gençliği bilinçlendirici türkiyede belkide ilk tv programlarını yapmıs,ya yan aktivitelrinin hepsini bırak bu adam müzikte kimsenin yapmadıklalrını yapmış,bu yüzden en azından bu yüzden biraz saygıyı haketmiyormu? şimdi burada bu adamın ne şekilde öldüğünü tartısmıyoruz bunu anlayabilecek kapasiteye sahip oldunuzu düşünüyorum,bu adamın roys roysu yok sallamamınızı rica ediyorum,2.cisi bu adam karısını sizle aldatırkenmi öldüde bu kadar koaly söyleyebiliyorsunuz karısını aldatırken öldüğünü,heryerde sölenemesi(ki söleyniyormu?) onhun geçerli bişi olduunu kanıtlamaz. yazık diyorum.yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lan armra mısın nesin... dellendirme adamı!! madem barış manço umurunda değil o zaman buraya yazma bi bok kardeşim! alalala olaya bak sen!! sabah sabah insanı günaha sokuyorlar bu tip insanlar!!! [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 12:25 tarihinde, OwnerRavenLoft tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 said: xueshen barış manço bize evinimi miras bıraktı? kesinlikle haklısın. gereksiz provakasyonun alemi yok bence, adam kendi sağlığında ipotek ettirmiş mi evini? evet. kendi evini. kefil olduysa alır götürürler bu kadar basit. olmasaymış. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 13:05 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 +1 ayrıca rahmetli artık toprak olmuş.oğulları o eve sahip çıkmıyorsa biz napalım ve yine ayrıca kanun kanundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 barış manço, evet büyük bir değerdi. evet, yasal süreçler vardır ve ilerlemelidir. evet, türkiyede asla sanatçılara sahip çıkmak gibi bir politika izlenmemiştir. halk bankasına gelince, orayı müze yapmak, korumak fln da onların da vazifesi değil, sonuçta bir bankalar, hayır kurumu değil. sonuç, umuyorum ev kaybedilsede, bir oda olsun, iki oda olsun ufakbir yerde onun anısına sahip çıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu ülke merak ediyorum hapse girip çıkmış bi insanı başbakan sabıkalı bi insanı maliye bakanı yapıyosa neden bu ülkeye yararlı olmuş bi insanı bir devlet sanatçisi nı korumuyor ??evet arkadaşlar bunu soruyorum ayrıca belki ipotek ettirmiş olabilir ama devletin böylr bi insan için farklı bir yaptırım uygulaması gerekmezmi tıpkı erbakana r.t.e uyguladığı gibi yazık yazık insan birazcık olsun sanatçısına saygılı olmalı birazcık ayrıca aldatma konusuna değinmeyecem 40 yıllık emeğğini basit bi aldatmayla değerlendiren arkadaşlar zaten bellidir sanatçı seviyesi onlar apayrı insanlar zaten neyse hepinize destek olanlar için çok çok teşekkür ederim ben en azından yarın cebimdeki 20 milyonun 10 milyonunu barış manço derneğinin hesabına yatırıcam belki bu para borcu kapatmayacak belki evi geri getirmeyecek ama en azından benim hangi safta olduğum belli olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar