AthleT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 geçen tr genelinde ki dayanışmamız filmlere konu olacak şekildeydi =) başta alper olmak üzere gösterilen hassasiyeti diğer denemelerde de bekliyoruz :) önümüzde bir ÖSS-5 sınavı var =) az çok demeyelim hatırladıklarımızı yazalım =) eheh hadi kolay gele.. =)=) :0
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yahu o zaman deneme cozmenin anlamı ne:p zaten bildigin sorularla neyi ölçuyorsun:) oss-5 olursak soylerim, pazartesi bi sınav var ama o galiba özel oss denemelerinden -herkes girmiyor- ehuhu
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 şahsen ben kitapçığı çözüyorum : ) cevap anahtarına işaretlemiyorum ama bizim genel denemelerimiz sizden sonra oluyor. türkiye geneli şansınıza önce oldu =) onuda istediniz verdim. ama farkında olun o puanlar sizin değil, :p kitapçığı kendiniz çözün.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aslında insan kendini kandırdıını bile bile yaptıı sorulardan bile iyi aldı mı seviniyo. bana böle oluyo, bazen cevaplara bakıyom "doğru mu yaptım" diye; ynlışsa tekrar çözüyom da geçiyom. gerçekte böyle olmiycak ama sonuç iyi oldu mu, az da olsa, seviniyrum.
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 moral oluyor diyorsun yani? bence kendini kandırmak oluyor:) sene basinda millet soyleyince "mal bunlar" diyordum, ama şimdi zor denemelere girip yanlişlarımı buldukça seviniyorum en azindan "aha bak bu konuda ben eksigim olm" diyebilyorum kendime
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dediğim gibi yaparsamız daha faydalı olur
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 alper sen cevapları ver ona da biz karar verelim =)
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 final konusunda bişey yapilir o kolay da benim en çok bozuldugum özdebir sınavından bihaber olmam:/ yani benim de araştırmamak gibi bir hatam var ama dershanede de kimse soylemedi, burda da bahsi geçmeyince kaldık ortada:( guvender'e falan girmeyi düşünüyorum ben de tarih neyim ogrenmek lazım
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dayanmayın kardeşim iyice otobüse çevirdiniz :D irencim biliyorum
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Öss-5 8 Mart 2oo6 bizim. Tüm pati camiasına duyrulur =)
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 türkiye geneli sınavları bizim aciklandi, sonucunu alan var mı?
tellos Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bize daha gelmedi ama türkiye geneline gore deshande ilk 30 girmişim ozel dnemeye aldılar hehe=) tahmınen ea2 240-250 arsı bişi gelicek herhalde.
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 uf oyle denyo hatalar var ki, kimyadaki karisim sorusunu yanliş yapmış bi ezigim ben
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oss 5 dediğin bizde "finale dogru" diye abzurt bi isimle adlandırdıkları sınavsa (belli konulardan cıkan sınav genel oss değil) cuma olcaz
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 verirler canım aa =) oss 5 olmucak msnz ?
Öne çıkan mesajlar