Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fdd dayanışma ekibi =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen tr genelinde ki dayanışmamız filmlere konu olacak şekildeydi =)

başta alper olmak üzere gösterilen hassasiyeti diğer denemelerde de bekliyoruz :)

önümüzde bir ÖSS-5 sınavı var =)

az çok demeyelim hatırladıklarımızı yazalım =)

eheh hadi kolay gele.. =)=)

:0
Mesaj tarihi:
yahu o zaman deneme cozmenin anlamı ne:p zaten bildigin sorularla neyi ölçuyorsun:) oss-5 olursak soylerim, pazartesi bi sınav var ama o galiba özel oss denemelerinden -herkes girmiyor- ehuhu
Mesaj tarihi:
şahsen ben kitapçığı çözüyorum : ) cevap anahtarına işaretlemiyorum ama bizim genel denemelerimiz sizden sonra oluyor. türkiye geneli şansınıza önce oldu =) onuda istediniz verdim. ama farkında olun o puanlar sizin değil, :p kitapçığı kendiniz çözün.
Mesaj tarihi:
aslında insan kendini kandırdıını bile bile yaptıı sorulardan bile iyi aldı mı seviniyo. bana böle oluyo, bazen cevaplara bakıyom "doğru mu yaptım" diye; ynlışsa tekrar çözüyom da geçiyom. gerçekte böyle olmiycak ama sonuç iyi oldu mu, az da olsa, seviniyrum.
Mesaj tarihi:
moral oluyor diyorsun yani? bence kendini kandırmak oluyor:) sene basinda millet soyleyince "mal bunlar" diyordum, ama şimdi zor denemelere girip yanlişlarımı buldukça seviniyorum en azindan "aha bak bu konuda ben eksigim olm" diyebilyorum kendime
Mesaj tarihi:
final konusunda bişey yapilir o kolay da benim en çok bozuldugum özdebir sınavından bihaber olmam:/ yani benim de araştırmamak gibi bir hatam var ama dershanede de kimse soylemedi, burda da bahsi geçmeyince kaldık ortada:(
guvender'e falan girmeyi düşünüyorum ben de tarih neyim ogrenmek lazım
Mesaj tarihi:
oss 5 dediğin bizde "finale dogru" diye abzurt bi isimle adlandırdıkları sınavsa (belli konulardan cıkan sınav genel oss değil) cuma olcaz
  • Yeni Oluştur...