AthleT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 geçen tr genelinde ki dayanışmamız filmlere konu olacak şekildeydi =) başta alper olmak üzere gösterilen hassasiyeti diğer denemelerde de bekliyoruz :) önümüzde bir ÖSS-5 sınavı var =) az çok demeyelim hatırladıklarımızı yazalım =) eheh hadi kolay gele.. =)=) :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yahu o zaman deneme cozmenin anlamı ne:p zaten bildigin sorularla neyi ölçuyorsun:) oss-5 olursak soylerim, pazartesi bi sınav var ama o galiba özel oss denemelerinden -herkes girmiyor- ehuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 şahsen ben kitapçığı çözüyorum : ) cevap anahtarına işaretlemiyorum ama bizim genel denemelerimiz sizden sonra oluyor. türkiye geneli şansınıza önce oldu =) onuda istediniz verdim. ama farkında olun o puanlar sizin değil, :p kitapçığı kendiniz çözün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aslında insan kendini kandırdıını bile bile yaptıı sorulardan bile iyi aldı mı seviniyo. bana böle oluyo, bazen cevaplara bakıyom "doğru mu yaptım" diye; ynlışsa tekrar çözüyom da geçiyom. gerçekte böyle olmiycak ama sonuç iyi oldu mu, az da olsa, seviniyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 moral oluyor diyorsun yani? bence kendini kandırmak oluyor:) sene basinda millet soyleyince "mal bunlar" diyordum, ama şimdi zor denemelere girip yanlişlarımı buldukça seviniyorum en azindan "aha bak bu konuda ben eksigim olm" diyebilyorum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dayanışıyo muyuz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben elimden geleni dayaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dediğim gibi yaparsamız daha faydalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 alper sen cevapları ver ona da biz karar verelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 final konusunda bişey yapilir o kolay da benim en çok bozuldugum özdebir sınavından bihaber olmam:/ yani benim de araştırmamak gibi bir hatam var ama dershanede de kimse soylemedi, burda da bahsi geçmeyince kaldık ortada:( guvender'e falan girmeyi düşünüyorum ben de tarih neyim ogrenmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dayanmayın kardeşim iyice otobüse çevirdiniz :D irencim biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Öss-5 8 Mart 2oo6 bizim. Tüm pati camiasına duyrulur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kimse yok mu lö =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 türkiye geneli sınavları bizim aciklandi, sonucunu alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bize daha gelmedi ama türkiye geneline gore deshande ilk 30 girmişim ozel dnemeye aldılar hehe=) tahmınen ea2 240-250 arsı bişi gelicek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 uf oyle denyo hatalar var ki, kimyadaki karisim sorusunu yanliş yapmış bi ezigim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 allahsız fdd yaktın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hadi hadi kim kaç aldı dökülün bakalim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 dory oss 5 ne zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oss 5 dediğin bizde "finale dogru" diye abzurt bi isimle adlandırdıkları sınavsa (belli konulardan cıkan sınav genel oss değil) cuma olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 cevap anahtarı plz =) :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tamam valla verirlerse olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 verirler canım aa =) oss 5 olmucak msnz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 pazartesi olduk biz :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 fin canımsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar