vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 anlatabilirim lütfen =((((((((88888 seni sefiyorum doryyy lütfen sevgi kelebeklerine bunu yapma. teletabilere baglatma beniiiiiiiiiiiiiiiiii hain kari. oysa ki sirinleri görücektik beraber . lütfen. =(((((8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 teletabiler benim artık yeter bıktım senden . herşeyimi çaldın lan . git çık tet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hadi hadi yemezler, yakaladım ben seni gitmiyom senle hiç biyere depresyondayım unutuldum aldatıldım, raki-balik oldum intaarlardayım.. tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 git ya allaaasen ya. teletabiler benim. hep benimdi. yeter . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bu ne ya boyle topıcler açmak zorundamısınız??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Çık hayatımdan artık , herşeyimi aldın , sevdiğim kızları çaldın , en sevdiğim oyuncaklarımı parçaladın , şimdi bi teletabilerim mi kaldı ha ? pespaye kız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 vanil ve ben poo'yla dipsi gibiydik, pis kari gitti başkasını kişisel ileti yaptı, ben aslinda away değildim! hersey tuzaktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Arkadaşım buranın amacı o . Ayrıca bu topic sandığın kadar içeriksiz , niteliksiz değil . Yazan kişi öyle olsa da bir amacı var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 faydali topiklerin insani famy . patijik kislar klubü falan. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 21:37 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 vanil sinir oluyorum!! yeterlı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Yetmeeez yetmeeeez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 zuhaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 xaenin al arkadasim!!1 bombalarim seni , kasinma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 özür dilerim famy. bi daha olmayacak emin olabilirsin. sirf senin sinirlerin yipranmasin , depresyona girme diye. pls simdi göz yaslarini sil, mutlu ol. hayat cok güzel teletabilerle. tinkyyy winkyy dipssyy la la pooooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yetmez tabi ben yetmedim kariya başkasını buldu, nolcak hıh! ayrıca cok seksiymiş bunlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Bu tiny winky de de cinsel soğukluk mevcutmuş . Okudum geçen . Ne kadar doğru vanil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yaaa arkadasimmmm!!!!!!! haksizlik bu yaaa sirf cinsiyetleri yok die yasaklandilar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ahuahuz resim cıkmadi [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 21:43 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ay cok saol bak cok duygulandım asıl sımdı ağlıcamm sana mutluluklar teletabılerınle...hayat guzeldır tabe tahmın edebılıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bakire onlar ben gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 tele-tabi, ayııp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 away değildim ben, tuzaktı yakalandın tamam mı bunu kabul et!1bir [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 21:47 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 famy pardon da sen de bu 14 yaşında imteharlarda olan genç asi hareketin bir parçası mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 dory , nambir van'imsin mesajini gördüm. yalan söleme sen de sefiorsun beni . sana erkin koray'dan deli kari sen beni anlamadin sarkisini armagan ediyorum firkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 tamam sen belki nambır vanımsın ama ama yıktın beni tamam mı!! gordum ben de o mesajı seviyomussun onu da, sana burdan hepsi 3galp şarkisini armagan ediyorum! aaaahhh sen üzgüüün vaaah ben üzgüün o da üzgün yapma topluca intaarlardayııızz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar