LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 isterse 100 oscar alsın gitmeyeceğim bir film kendisi. yalnız şunu başka bir forumda görünce konuyu açasım geldi. film ülkemizde korsan tezgahlarda bu isimde satılıyor. görünce patladım. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 01:58 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 roflmao... öldüm bittim yerlerdeyim... kalp krizi topic'i nerdeydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hahaha süper ya :d harbi bu filmin neresi ne güzel de oscar'a aday anlamıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 türkiye ve ab... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ahahahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sabah sabah güldürdün beni allah da seni güldürsün lathspell... :-d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 gaztede gordum bende bu resmi. hakkaten yarıcak bi resim yaa=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ahahah o ne yaa über olmuş filmi çekmiştim bayadır duruyordu geçen gaza geldim izledim bize göre diilmiş pek onu anladım oscarlık gibi bi filmmiş gibide gelmedi ama afiş 1010 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hatırlatiyim: cartman bi aralar indipendence film festivali hakkında "sadece 2 gay kovboy puding yiyor" diyodu. sonra da bu film orda ödül aldı. dip not: ahahhaha vay ipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 izlemeye basladim... yarisinda kaldim, devam edip edebilecegimi bilemiyorum su an icin...malum sinavlar vs. yogunum. yukaridaki yorumlar bayagi cocukca olmus. filmin konusu 2 gay kovboy olsa bile, izlemeden onyargili yorumlar getirmenin bir anlami yok. sonucta elestirmenlerden iyi not aliyorsa bir nedeni olmali... bir tek konusuyla yanki uyandirip 8 oscar'a aday gosterilmis olacagini sanmiyorum. spoiler'i beceremedim, neyse. bu arada filmin ilk 45 dakikasinda sok edici bir kac yer var. neye ugradigimi sasirdim. (((ulan donnie darko, biz seni boyle mi bilmistik:p))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hangisi aktif hangisi pasif ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 niye napıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yarıldım yok böylee bişi hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ahahahhaha afişe koptum hangisi aktif hangisi pasif ona ayri bi koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 bunların 2side aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 (fistanlık yapıcam ve karsışlıgında "gaysin" diceksiniz ama) pasif sensin, aktif sana girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 filmi seyrettim oscar haketmeyen bir film.. ilerilere doğru çok sıkıcı bir hal alıyor ve insanı bezdiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 puaaahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 şimdi giren çıkanı aktif ve pasif olarak kibarlaştırarak ve meraktan sordum, gerek yok "sana girsin" falan gibi orta 2 laflarına dimi?olsun can sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ben bu filmi bir talihsizlik sonucu indirdim ve izledim...bittikten sonra verdiğim tepki afiştekiyle aynıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben de ilk bu tepkileri verdim filmden sora ama oturup düşününce filmin müzikleriyle oyunculuğuyla ve kısa bi hikayenin uzatılmış haliyle çok başarılı olduğunu anladm.. en ii yönetme müzik filan oscarları aldı ztn de bu bi ölçü olmasada izlenmesi önerilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 onyargiyi cikarip irdeleyince aslinda gerek konu, gerek oyunculuk gerek cekimler bakimindan oldukca basarili buldum ben de... hele ki oscar'i crash gibi bir filmin aldigini gordukten sonra akademi'ye olan butun sempatim bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 crash gayet guzel filmdi . akademiye olan guvenimse cok once halle berry oscar alinca bitmisti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eheh öldüm afişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oscar ztn baz alınmaz ama crash in brokeback den hiç bir aşağı kalır yanı yok hatta tamamen ders niteliinde bir film crash.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar