Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

brokeback mountain

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

isterse 100 oscar alsın gitmeyeceğim bir film kendisi. yalnız şunu başka bir forumda görünce konuyu açasım geldi.

film ülkemizde korsan tezgahlarda bu isimde satılıyor.

görünce patladım.

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 01:58 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
ahahah o ne yaa über olmuş
filmi çekmiştim bayadır duruyordu geçen gaza geldim izledim
bize göre diilmiş pek onu anladım oscarlık gibi bi filmmiş gibide gelmedi ama afiş 1010 :d
Mesaj tarihi:
izlemeye basladim...
yarisinda kaldim, devam edip edebilecegimi bilemiyorum su an icin...malum sinavlar vs. yogunum.
yukaridaki yorumlar bayagi cocukca olmus. filmin konusu 2 gay kovboy olsa bile, izlemeden onyargili yorumlar getirmenin bir anlami yok. sonucta elestirmenlerden iyi not aliyorsa bir nedeni olmali... bir tek konusuyla yanki uyandirip 8 oscar'a aday gosterilmis olacagini sanmiyorum.
spoiler'i beceremedim, neyse. bu arada filmin ilk 45 dakikasinda sok edici bir kac yer var. neye ugradigimi sasirdim. (((ulan donnie darko, biz seni boyle mi bilmistik:p)))
Mesaj tarihi:
ben de ilk bu tepkileri verdim filmden sora ama oturup düşününce filmin müzikleriyle oyunculuğuyla ve kısa bi hikayenin uzatılmış haliyle çok başarılı olduğunu anladm..

en ii yönetme müzik filan oscarları aldı ztn de bu bi ölçü olmasada izlenmesi önerilir..
Mesaj tarihi:
onyargiyi cikarip irdeleyince aslinda gerek konu, gerek oyunculuk gerek cekimler bakimindan oldukca basarili buldum ben de...
hele ki oscar'i crash gibi bir filmin aldigini gordukten sonra akademi'ye olan butun sempatim bitti gitti.
  • Yeni Oluştur...