Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dreamtone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gitaristleri olan burak arkadaşımdır. vokal sorunu var doğru ama müzikleri güzeldir progressif dalında. pandemonium isimli çalışmalarını öneririm bi intro olaraktan.
ayriyetten önümüzdeki haftalarda odtü rock şenliğinde çıkma olasılıkları vardır.
Mesaj tarihi:
davulcularıyla 4 yıl sıra arkadaşlığı yapmış ve gitaristleri burak'la da uzunca bir süredir devam eden bir arkadaşlığa sahip biri olarak diyebilirim ki dreamtone gerçekten sağlam adımlarla geliyor.

gerek elemanların işlerini gittikçe daha yerinde ve oturaklı yapmaları, gerekse de mali açıdan pek çok sorunu kolayca aşmaları(!) onlar için gerçekten büyük avantaj.

demo hala satılıyor mu bilmiyorum ama yakında albümleri sojourn çıkacak, oradan bir fikir edinebilirsiniz.

not: ulan emrecan bir kere de buluşmalarda satma be abicim! :p
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
pandemonium'u dinlemiştim sadece.fazlasıyla güzel bir beste.kaliteli bir vokalistle dünya pazarında satabilirler.
  • 1 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben de hala vokale ısınamayanlardanım ama Dreamtone gerek müzikal çizgisi, gerekse profesyonelliğiyle ülkemizin sayılı gruplarından biri olacağını kanıtladı gelecekte.
Mesaj tarihi:
Dt,istanbul'da dinlicektim güya ancak kapıda bileti bizde olan kuzenimin kuzeninin beklemek durumunda kaldım(k) ve dinleyememiştim. Sonra da pek merak etmedim. Şimdi de hd'de hiç yer olmadığından yeni müzik indiremiyorum o.o
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bg den önce çıkmışlardı sütüdyo işleri daha iyi sanki
o kadarda berbat değil be türkiyedende güzel müzik yapan insanlar olması mutlu etti beni(bana göre güzel)
Mesaj tarihi:
Ben biraz daha bilinçli bir şekilde dinledikten sonra daha da iyi gelmeye başladılar kulağıma, vokali bahsedildiği kadar kasıntı, ya da kötü değil. Seve seve dinliyorum.
  • Yeni Oluştur...