-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 http://www.dreamtone.net/ dinleyin derim. download bölümünden(http://www.dreamtone.net/download/download.htm) sample indirebilirsiniz. vokal dışında herşeyin ortalama üstü olduğunu düşünüyorum. henüz yeni keşfettim bu grubu. ilk albümlerini bu mart ayında çıkarıcaklarmış. yani en fazla 30 gün içinde albüm raflardaki yerini alacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 gitaristleri olan burak arkadaşımdır. vokal sorunu var doğru ama müzikleri güzeldir progressif dalında. pandemonium isimli çalışmalarını öneririm bi intro olaraktan. ayriyetten önümüzdeki haftalarda odtü rock şenliğinde çıkma olasılıkları vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bende iyiler diye duydum,bu arada pandemonium baya hos bi sarkı ama eski sarkılarından biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 davulcularıyla 4 yıl sıra arkadaşlığı yapmış ve gitaristleri burak'la da uzunca bir süredir devam eden bir arkadaşlığa sahip biri olarak diyebilirim ki dreamtone gerçekten sağlam adımlarla geliyor. gerek elemanların işlerini gittikçe daha yerinde ve oturaklı yapmaları, gerekse de mali açıdan pek çok sorunu kolayca aşmaları(!) onlar için gerçekten büyük avantaj. demo hala satılıyor mu bilmiyorum ama yakında albümleri sojourn çıkacak, oradan bir fikir edinebilirsiniz. not: ulan emrecan bir kere de buluşmalarda satma be abicim! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 vokal sozleri kusuyor gibi geldi bana. onun dışında iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 pandemonium'u dinlemiştim sadece.fazlasıyla güzel bir beste.kaliteli bir vokalistle dünya pazarında satabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 kerem beyit, grubun yeni çıkacak olan single ının kapağını yapmış, bu vesileyle keşfettim grubu, myspace sayfasında dinledim 2 şarkısını, fena değilmiş, bu arada kerem beyit kim derseniz deviantart sayfası bu http://kerembeyit.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Mayısta Blind Guardian'ın altında çıkacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 29 haziranda da comma ile beraber dream theater'ın altında çalacaklar sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ne sanırımı lam füfü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ne bilim dünya hali ne olacağı belli olmaz...sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=XkwXc2G02sU[/url] neverland diye bi projedelermiş birde. heycan yapıp hemen patiye koyayım dedim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Dream Theater konserinde dinledim bir tek. Fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben de hala vokale ısınamayanlardanım ama Dreamtone gerek müzikal çizgisi, gerekse profesyonelliğiyle ülkemizin sayılı gruplarından biri olacağını kanıtladı gelecekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Dt,istanbul'da dinlicektim güya ancak kapıda bileti bizde olan kuzenimin kuzeninin beklemek durumunda kaldım(k) ve dinleyememiştim. Sonra da pek merak etmedim. Şimdi de hd'de hiç yer olmadığından yeni müzik indiremiyorum o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 vokali cok berbat be nasil dinliosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bu akşam edinip dinledim, Spiral Architect e benzettim baya. Genel olarak güzel ama, albümlerini almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yeni singları 1000 tane basıldı, ben dün Mephisto'dan aldım, bitmeden koşun alın, çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 -Cleglaw-; -can alıcı soru geliyor; mephisto nerde? :) (cahillik..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İstiklal'in üzerinde, başlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 zydar, offtopic olacak ama cleglaw niye kendi accıyla giriş yapmıyor. özledik onu da be. msne de girdiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bg den önce çıkmışlardı sütüdyo işleri daha iyi sanki o kadarda berbat değil be türkiyedende güzel müzik yapan insanlar olması mutlu etti beni(bana göre güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Abartmayın abi vokali, gayet düzgün. Severek dinliyorum ben. Ne kadar progresif bilemem ama en sevdiğim power metal grupları arasındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 promised land i dinledim şimdi 10 numara gitarlar çok hoşuma gitti ama vokale kötü demiyimde ses tonu gitmemiş şarkıya fena yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ben biraz daha bilinçli bir şekilde dinledikten sonra daha da iyi gelmeye başladılar kulağıma, vokali bahsedildiği kadar kasıntı, ya da kötü değil. Seve seve dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar