shimana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 madem öyle anlatalım. vakti zamanında pkk hepimizin malumudur bir siyasi parti olarak kuruldu. sonraları silahlı eylemlere başladı. bu durumda küçücük minnacık bir örgüttü pkk. türkiye nin de malum çok iyi bir istihbarat teşkilatı var, haberi oldu bu durumdan. neyse şçyle denildi dönemin genelkurmayı tarafından. pkk bir mıknatıs olsun. etrafına pislikler toplandıktan sonra ezeriz. sonra noldu. önümüzde şimdi iki seçenek var. ya ordu bunu bir koz olarak kullanabileceği için çökertmek istemedi bu örgütü ya da çökertemedi. dün de konuştuğumuz gibi türk ordusu dünyanın en güçlü 3. ordusudur. bu yüzden ikinci seçeneğin gerçekleşmiş olacağına ben ihtimal vermiyorum. yani neymiş ordu bu örgütün büyümesine bu günlere gelmesine izin vermişmiş. yani neymiş, fakir, fukara, kendisinin değil çocuğunun aç kalmamasını düşünen, cahil de olduğu için biraz provakasyonlara kolayca kanan insanlar ile kolayca büyüdü...
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @shimana: evet haklısın haklısın da çok sığ şeylerden söz ettin.. pkk nın rusya ile, almanya ile, amerika ile suriye ile ırak ile, israil ile, fransa ve ingiltere ile ilişkilerini gö ardı ederk, bunun büyümesini sadece türk ordusunun ve istihbaratın kendi iç planlarına bağlayamazsınız.. pkk 10000 defa çökerticek istihbarati bilgi ve askei donanım elimizde iken neden çökertilmedi.. işte bunun cevabı dış bağlantılar.. bununla birlike pkk silahı, gıdayı ve tıbbi yardımı nerden alıyordu.. hele hele öncelikle pkk neden parti olarak kuruldu.. :) sırf onun cvbını veriim yeter.. pkk (kürdistan işçi partisi), komünist bir partidir ve komünist oluşundan ötürü rusyadan yardım görmüştür.. rusya iran üzerinden yardım etmiştir.. iran ise bildiiniz o haberlerde seretiiiniz iran değildir.. bütün siyaseti şu an abd nin elindedir.. 40 yıldır abd nin içeri adam sokmasıyla iranın içinde adam gibi politika yapacak güvenilexcek bir allahın kulu kalmamıştır.. böyleliklle rusya v abd pkk vakaasını 4 elle büyütmüşlerdir. suriye ise kürt teröristlere serbest geçiş hakkı tanımıştır. ama şimdi kürtlerden ötürü başı derttedir. neden, çünkü abd ona bu sebeple terörist ülke demekte.. ne kadar komplike bir plan değilmi.. hele israil ile kuzey ıraktaki kürtlerin anlaşmaları daha bi deli dolu.. bir de tabii yunanistanın pkk ya yardımı var.. elimde pkk nın güney kınrıstaki hücre evlerinin areslerinden tutun da, ordaki ele başlarının kimlik fotokopilerine kadar var. arkadaşlar bu meselelr kulaktan dolma kvehane bilgileriyle tartışılmaz, adam fıtık olur vallahi billahi.. [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 20:57 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
shimana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hmm. öyle mi? o zaman şunu sorayım dün bütün gün niye tartışıldı "türk ordusu para harcıyor ama koruyor ülkeyi" diye. anası ağladı ülkenin, beş tane gap biterdi deniyor bu yolda harcanan paralarla. türk ordusu böyle bir oluşumu bile bitiremiyorsa çok çok afedersiniz ama ne skime harcıyor o kadar parayı? neymiş efendim etraftakiler yardım ediyormuş. demek ki adamlar topyekün birleşse hakkari' den girip edirne' den çıkacaklar. öyle mi? değil...
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @shimana: 1- düzgün konuş, küfür etme, konu kapanmasın ki tartışalım.. 2- ben pkk yı çöekertemicek güç yoktu demedimki.. alla alla.. bu işler öle silahla olmuyo genç.. bizim dağ komando vuruyo vuruyo.. amaaaa.. aması avr işte.. siyaset var işin içinde.. sen türkiye direkt olarak türkler tarafından mı yönetiliyor snıyorsun heyyy gidii... son kaç yılda abd ye gitmeden başbakan olan birini söle bana :)) ahh ahh şu körpeler..
shimana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya dragon. hastayım şu tavrına da. gençler, körpeler falan. süpersin. ben zaten çıkıyorum. siz devam edin. büyükler dururken biz 21 yaşındakilere laf düşmez... [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 21:17 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ]
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya kırıldıysan kusura bakma.. azs küfür etmişin ondan öle celallendim ben de.. hadi gel öpiyim de barışalım..
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bölgenin çok büyük bir yüzdesinin hadep'e oy verdiğini göz önünde bulundurduktan sonra bana hiçbirşey garip gelmiyor.
shimana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 eheh. yok kırılacak birşey de ben sinir oluyorum gençler, çocuklar hedeler hödöler diye başlayan mesajlara. küfür de değil be abi geçelim artık bunları. biz milletçe o şekilde kullanıyoruz küfür nitelikli sözleri, noktalama işareti olarak. yani burada bilmeyen ya da benden görecekler yoktur o söylediğim lafı. ki merak etme kilitlenmez başlık ben çok daha ağır küfürler de kullandım, ama gerekçesini söyleyerek. patide kimin küfür edip kimin ne anlamda kullandığını anlayacak mod lar olduğuu düşünüyorum. sileceklerse post umu silerler benim hesabıu silerler başlık neden kilitlensin ya da silinsin. neyse dediğim gibi küslük yok arada ki barışalım...
Predator Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 resim gerçek değil farkındasınız demi ? böyle bişeyin olabileceğine inanmanız bile ilginç. hayır yani diyarbakırda sonuçta türkiye'nin bi şehri kimse izin vermez böyle bişey olmasına.
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bende katılıyorum sana bu resim türkiyede diil ki
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu resim türkiye de değildir. adamın bi tarafından kan alırlar. bu adamlara şehit diyen en hafifinden "dangalak"larla uzlaşacağımızı kim söyledi ki? haklarını demokratik platformda demokratik yollarla arayan/aramak isteyenle uzlaşacağız. ha eğer ben sorunlarımı şiddetle çözerim diyen varsa karşılığını da şiddetle alır. tabi hala feodal düzende yaşayan adamdan da nası demokratiklik bekleyeceksek..
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 pkk lılar ztn diyarbakırı başkentleri gibi görüo belediye başkanı napsın hadi bişi yapsın sıkıosa hemen indirirler valla onun için böle şeyler daha çok olur...
kanix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 birazcık birbirimizi sevmeyi öğrensek diyorum. taraf olmaması gereken iki taraf için de bu sözüm... bu nası bi laf ya terörist sevmek nedir , terör yapan adam öldüren insan , senin arkana silah dayayıp silahla tecavüz edip ardından öldürseler adamın nesini seviceksin.neler yapıyo bunlar, hepsi gebersin onların ve allah belalarını versin
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 aslında gidicen diyarbakıra içten parçalamaya çalışanlara bir soykırım kes kellelerini temiz bir türkiye
Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hayiiiiiir ash buraya gelmiiiiiş!!!!
_Tidus_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kürtte olsa insan insandir...o insanları bu tarz şeyleri yapmaya zorlayanda biziz... sen unut onları dağlarda ilgilenme elektrik verme zamanında okul kurma sonra başına üşüşürler tabe
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 said: ractamainus demiş ki pkk ve kürtler bir bütünün parçaları. oooldu paşam başka bi arzun? hatta kürdistan ordusu diyelim tam olsun. dalga mı geçiyon ya sen? hangi hakla sen en azından 6-7 milyon türkiye cumhuriyeti vatandaşını pkk nın bir parçası olduğunu iddia edersin? kürt köylerini basan pkk değilmiydi? öldürülecek 250 kürt (200 müydü yoksa) aydını diye liste çıkaran pkk değil mi? ha eğer sen "tsk türklerin ordusudur" "pkk kürtlerin ordusudur" diyorsan ve pkknın türk sivillere karşı şiddet kullanma hakkını destekliyorsan, tsk nın da sivil kürtlere karşı şiddet kullanmasını da desteklemelisin. ya da ben tutarsız faşistin önde gideniyim diyip düşünsel platformdan çekilmelisin. kürtlerle pkk arasında ilişki kurulacaksa, "kürtlerin türkiyedeki haklarını savunma aracı olarak şiddeti seçmiş grup" olarak kurulur. militanları diğer herhangi bir şiddeti seçmiş grup gibi şiddetle karşılık bulur, teslim olursa yargılanır.pkk ile bütün kürtlerle arasında teorik bile olsa bir bağ kurulamaz. hayır ben pkk sempatizanlarının varsayımlarından başlayarak daha öyle çelişkilere varırım da pek paticik forumlarına uygun olmaz. [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 23:31 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 güncelleyemiyorum da şimdi yarım saat geçmiş.. "kürtlerin türkiyedeki haklarını savunma aracı olarak şiddeti seçmiş grup" demişim de bu varlığı kabul edilebilecek max. bağıntı. tabi ki aşırı iyimser bişi, yoksa türkiyedeki hakla hukukla ilgilendiklerini pek düşünecek kadar çocuk değilim artıkın.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yapılan şey ayıptır . pkk lıların yatması mübahtır demekten başka çare gelmiyor elimden :/
Öne çıkan mesajlar