Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bronz şafak attığında dökülecek avuçlarımdaki kar taneleri. bekle; izin veriyorum, değsin tüm hepsi birbirine. bir kardan adam mı istersin, yoksa kardan bir aşk mı istersin? boku çıkmış tezat örneğidir sana sunduğum sevgilim, ortasını bulursan seni öpeceğim. dünyanın tersine dönerken başım, döneceğim; sana, hayalime, hayalimdeki sana. "sürpriz!" tuttum, bırakmam; bi çayımı iç. hemen bi poşet sallandırıvereyim, iki şekerli, içiver. .. peki kendimi sallandırayım? burası uygun mu? değil mi? hayır takma değil kalbim, sahte değil benim hiçbir şeyim. altın bir kafeste öleceğim. bir, iki, üç, dört ve patlayacak içimdeki iblisin mastürbasyonundan arta kalan kanlı öksürük dudaklarımda. bilecek misin ellerinin bir dokunuşuyla düzeltebileceğini, hayatımın bu en zor kışını? zannetmiyorum. hiçbir zaman. ama. neyse.. ben de geçiyordum uğradım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu çok değişik bir yazı olmuş ve kardan bir aşk mı istersin? cümlesi en hoşuma giden cümle oldu ve son paragraf gerçekten müthiş.. cümlelerin karamışık olamsı ve devrik cümleler tebrikler.. okunası yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 gerçekten etkilenmedim desem yalan olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ilham perim evin içini bronz rengine boyayan bulutlardı; yazı stili ise, bir "arkadaşım"dan ve sir'den izler taşıyor, karalama defteri müdavimleri görebilir heralde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eet guzel olmus yazı.ama "içimdeki iblisin mastürbasyonundan arta kalan kanlı öksürük dudaklarımda." bunun anlamını cıkaramadım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aslında huyum değildir yazdıklarımı açıklamak, ama bu seferlik ihlal edeyim. insanlara göstermemeyi tercih ettiğim gurur, kibir gibi olgularımın verdiği acı var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sürprizli bişey valla :) beğendim 3-4 defa okudum üstüste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende istiyorum o bulutlardan :) $aka bir yana deği$ik ve ho$ olmu$ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar