Invulon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yabanci birkac forumda us acountumu satmak icin gezerken bir yazi gordum acaip hosuma gitti :) post ediyim dedim scammer pic 1 scammer pic 2 scammer pic 3 acaip komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ahahahah omgwtfpwned olmus adam, ava giden avlanir, elin veleti iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 pwned :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 lol gayet güzelmiş beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 azuahahhasduhwecgwgfkx. süpermiş. hele o ipni felan telefonunu buldum deyince, hadi len felan dedi ya. adam da üstüne çat die verdi numarayı. orası süper ötesi olmuş xd dalıcaktım şu 15 yaş grubu wowcuları konusuna da, allahlarından bulsunlar diorum :d (bu arada aklı başında adama lafımız yok, malum akıl yaşta değil başta -.-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 i got norton lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 iyi & karizma adam içeri girer ve kötü adama dönerek, said: if you log into my account and touch one mother fucking gold piece... film repliği gibi be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yarıldım ya "wtffffffffffffffff" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hehe cümleler tarantino filmi repliği gibi cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 muahhahahha,harika.oaısdjakldhakjdhakdsa,gerçektende ava giden avlanır olayına dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yazık lan çocuğa hahshahsdhashdasd asdasdfasfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 lllllllllooooooooooooooooooooooooolllll hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 haehahehehehaeahehahaehaaah wtfffffff :p you are an idiot olayına koptum uahsduash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 patlamış valla :d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 harbiden acıdım çocuğa, iyi terlemiştir :p ayrıca çok feci yarıldım burada :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Supermiş ya cok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 owned ! bu kadarınada pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aslında kurulmuş birduzen de olabilir bu =) ama genede baya guzel adres falan bulunabiliyormu oyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hehe yok planlanmis bisi degil bu markee dragon forumlarinda ozel bir forum var nasil online trade yaparken scam edilmemek icin orada ilk satmaya calisipda basina nasi bisi geldigini yazan biri vardi, sansina adam private invastigator cikmis cocugun ve basit toolar var bu tur bilgileri bulabilceginz mesela bazi yurt disi dsl icin basvuru sitelerinde telefon nosunu yazidignizda site adress ve zip codu verir, bazi salak isplerde ip scan ettiginizde tahmini locationu verir, buyuk ihtimal veletde gidip userid annesinin aol accountunuda kullaniyordur o sekilde kolaylikla bulunabilcek bisi bunlar yazmis zaten ne olur ne olmaz diye bu bilgileri buldum ilk konusmadan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar