Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 okulda eğlence için sandwich satıyoruz, tabi bi de kantini protesto için. ben işi daha bi büyütmek için kartvizit vs yaptım. ileride grafik tasarım okumak istediğim için böle canım yorum almak istedi buraya koyayım dedim. öle işte. catering in i si ® şeklindeydi ama o hali elimde yok şuan, diğer bilgisayarda kaldı ne yazıkki.. bu kartvizit taslak olduğu için ölçeklemesi pek doğru değil hatırladığım kadarıyla neyse.. adres falan da daha bi değişti telefon ve mail altta adres ise üstte aynı uzunlukta oldu falan.http://www.dadeu.net/catering/logo.jpg [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 19:46 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 güzel olmuş ama catering yazısı zor okunuyo baska bi renk yapsan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 okulda egitim ingilizce heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yok ya yani ingilizce yan ders olarak var da biz uluslararası bir şirketiz hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 su kartviziti ingilizce yazmak kadar salakca bir sey var mi,anlamiyorum cidden.turkce ogretmenleri gibi "turkce oluyor" muhabbeti yapmiycam da,msn'de personal quote zimbirtisina hayatinin sacma sapan problemlerini ingilizce yaz,99%'u turk olan bir okulda ingilizce kartvizit bastir.cok salakca,cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kartvizit konusunda ingilizce olacaksa çift yönlü olmalı önü türkçe arkası ingilizce olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kartvizite gibi logo değil sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 savaş catering i sakın ornek almayın. sana bunu diebilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bjk college ? melih , memo ya selam hauah. bu arada renkler uymamış bence, yemekle iligili olduğunu belirten bi logo yapabilrisin, yada ciddiyeti bozmamak istiosan hiç böle artistik yapma tak tuk bişiler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 renkleri ayarlamak lazım bence arkaplan renginin değişmesi lazım..siyah üzerine bir deneyin bütün kartvizitler beyaz üzerine olucak diye bi şey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @dream_endless: 1. adam gibi konuşmayı öğren ondan sonra yorum yap, bak abilerin adam gibi eleştirmiş, onları örnek almayı dene. 2. okul hakkında bir bilgin olmadan konuşma okulumuz evet bir türk okulu ama fazlasıyla türkçe bilmeyen koreli dolu. - diğer arkadaşlara yorumları ve eleştirileri için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @dream_endless; "personal quote"ları ingilizce yazanlar ve ingilizce kartvizit bastıranlara olan öfkeni biraz da kendine kanalize et de adam olursun belki... herşeyden önce git bir türkçe rumuz al, o kadar hassassan bu konuda... dana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ingilizce olması saçma ve kötü sonuçta kişisel bi girişim herangi sıçak fln söz konusu diil geyiğine yapıyorda olabilirsinde yinede türkçe olsun yahu hadi logoyu vatering i geçtimde bari yandaki yazılar türkçe olsun. ben olayı ciddiye aldığım için bu şekilde konuşuyorum ama arkadaş arasında geyik olsun diye yapıyoz diyosan paşa gönlün bilir her türlü senin kararın ben sadece öylesine konuşayım dedim. kartvizite gelincede insanlara çok ciddi bir yaklaşımı var sıcak renkler kullanmayı denesene hem o catering yazısıyla arkaplan arasında karşıtlık oluşturursun daha güzel olur ve okunur onun dışında yazı karakterlerinide böle daha yumuşak yenebilir hale getirmelisin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sevgili datlu egsi davuk arkadasim , biraz siradan olmus , daha gösterisli olabilirdi . renkler pek ic acici diil , logo daha iyi olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 yorum yapmamışım kartvizit hakkında; arkaplan siyah, ana yazı sarı, "catering" yazısı açık kırmızı ve menü-kartvizit sahibi ismi bölümleri de beyaz olursa renk uyumu daha iyi olur bence... bir de, çok katı duruyo, daha yuvarlak hatlara sahip olsa logonuz daha sempatik olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 insanın idealist olması guzel birşey. turkce bilinmiyor diye ingilizce basmak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 elcin, bugun karakedinin baska bir topicde yazdigi bir yazi var. said: karakedi sıkıldım her onunuze gelene, laf sokmanızdan. bi konu başlığına mesaj atmak istediğinizde 2 opsiyonunuz var: 1. ya cidden adam gibi, konu ile ilgili bişiler yazın. 2. hiçbişi yazmayın. herkese genel uyarıdır. bu arada okulda derse mi giriyonuz sandwich mi satıyonuz anlatsana biraz :d catering yazısı gözükmüyor iyi olarak bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 legpra turkce bilinmiyor diye ingilizce basmak bence gereksiz, belli ilkelere baglı olunmalı bence bir iş yaparken dedim kalp kırdıysam da ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar