Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 alınan hasar nası artmış ki? bu arada ne priest ler biraz daha işe yarar hale gelmiş ve insanların gereksiz asaya atılan buff ları artık ıslevlı olmus. bole seyler olsun cnm da su vampiric embrace ve fear nerflenmeliydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hahah bu pingle isterse tier 9-10 priest gelsin patch sonrası, şans vermiorum. söz ekran kapalı olcak benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 lightwell ne kadar komik görünsede firemaw ve flamegor da roguelarin bol bol bandage harcama sorununu çözücek gibi duruyor. ( /giggle ) başka bir güzel tarafıda oyundan soğumuş bazı priestlarımız tekrar oyuna bağlandı bu haberle birlikte. neden dicek olursanız bu talent değişikliklerden önce "hem pve hem de pvp yapayım" olmuyordu pek. tabii ki kilit priestlarımız hemen atladı "oyoy süper olucaz , cok daha iyi heallicez" falan moduna girdiler. ama geri kalan 1 - 2 si çok yakınıyordu , her haftasonu talent değiştirmekten sıkıldık gibisinden. kısacası zamanlaması çok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 valla güzel nerflendik ne diyim o lightwell midir ne zıkkımdır hiçbi yerde bi işe yaramaz su anda aynı anda %10 mana ve %10 heal talentını alabiliorken patchden sonra alamayacagız eger elemanda %10 heal bizde mana talentı avrsa isterse onun renweı 250 ticklesin seninki 400 sen onun renewının ustune renew atamayacaksıngg blizz. lightwell denen velet bwldede pek yaramaz penth malum cogu bossda aoe dmg mevcut dmg aldıgı an puff.. discde desen 31 gidiyim seni mageler buff nietine kullancak ve spirit of redemptionı almıycaksın ben su an bi sürü deişik talent serisi yaptım ama hiçbirini su anda kullandıgım 34/17 disc holy e deişmem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 gidip main tankin ayagina koymayacaksin ki, genel boss aoesi shadow flame sadece ön tarafa gidiyor. neredeyse her combatta kullanilabilir, roguelar ve dps warriorlar icin. 10% heal veya 10% mana secimi karsiligi böyle bir buff bence cok güzel bundan fazla ne bekliyordunuz allaskina da bunu begenmiyorsunuz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 druidlerden cok heal yapacak artik priestler. istedikleri buydu, aldilar da.. nerf diyenlere de gulmemek elde degil. nerf me pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @wissy, degil diyosan bunu anlatirsin; tabi gulmekten zaman bulabilirsen. "hayır özellikle survivability ye abanıcaklarını söylemişlerdi ama ben ona dair bişey görmedim.tam da tersine alınan hasarı arttırmışlar shadowlar yandan yedi.pek beğenmedim ben :/ holy olmaya yine gerek yok yine shadow/disc gidiceksiniz pvp için, holy yine işe yaramıyor bence" abanmislar iste, sor cikmamasi icin priest kesilmeyecek; fear, sheep vs. tarzi ayakta tutulacak. holy olmak ise yariyo gayet de, pvp sirasinda artik hayatta kalabilecez cunku holy nova instant aoe heal. yani ne kadar heallayacagi bi yana, alet instant. bu nedenle oldukca kullanisli olacaktir. yanniz bugun guildie bi sey dedi ona kafam takildi; sor'da multiple spell atilacagini yazmamis, yani single konusmus adamlar. blizzard bu, sadece tek bi buyu hakki tanirsa sasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 said: i must admit, the next improvement has me awfully excited. spirit of redemption, (you know that angel that lets everyone know you've died and that their probably about to die as well:), will now allow the priest to become the angel, upon death. for ten seconds, the priest can cast any healing spell completely free! this allows the strategic player much better control in preventing a wipe. edit : anladim demek sitedigini, öyle bisey yaparlarsa gaylige girer bu, lafla dümen yapmak olur, gider döverim blizzard yetkililerini : ) [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 01:41 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 eki eki kac buyu yapıcağınızı sölemedikkki eki eki, diye bilirler valla bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkadaslar 31/20 gibi disc holy bi build yapmadan once holyi tekrar bi incelemenizi tavsiye ederim 15sn lik power infusion cok guzel duruyo ama holydeki spiritual guidance i kucumsemeyin spritinizn %25 i akadar heal + dmg veriyor... bnm 300spritim var 75dmg gelicek 15sn de %20den ise herzmn bunu almak cok daha basarili bence build 25/26dir ((= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 riglous.. esit itemli druid ve priest healing yapsinlar hedeflere. `oom` olana kadar druid cok daha fazla hp doldururdu... simdi priest daha fazla dolduracak. priestlerin de istedigi oydu. imp smite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bir de shield debuffi 30 saniye falan degil arkadaslar, gaflet ve delalet icindesiniz. said: you're probably also noticing that improved power word: shield no longer reduces the duration of the weakened soul effect and i'm sure you're freaking out. worry not, this is because the core ability, power word: shield has been improved to only cause a weakened soul effect of 15 seconds, which previously required three talent points, hence the change detailed below. artik direk, eski haliyle talentli gibi 15 saniye debuff. üstüne 15% dmg absorb increase talent ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 son priest talentlarını ne şekilde yapmayı planlıyorusunuz bir karara varabildiniz mi ? varıldıysa talent tree şekliniz nasıl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 simdi ona ugrasiyorum da, pratikte her seyin toz pembe olmadigi gibi de bir gercek var. 62 talent point lzim : ) saka bir yana, discip gidersen healing baya düsüyor healing gidersen ne +10% mana alabiliyorsun, ne de 10% instant cast spell mana cost reduce. bu garip biraz, bi secim yapmak gerekicek. ya mana regen item gidip healing talent gideceksiniz yani, ya da tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 iyide wissy, holy'ler nerflendi diyen yok ki... @llotheis, o buyu priest'in kendi ustunde kullanmasi icin degil, daha cok mage'leri ya da lock'lari buff'lamasi icin :d. zira priest 20% fazla heal atsa noluuur atmasa nolur... tankin caninin 2000 asagi gitmesini mi bekleyecek heal atmak icin insanlar... zaten ortalamanin 6k 7k oldugunu dusunursek bence pek mantikli degil cunku zaten heal atan min 3 kisi bulunur mt'yi. kisacasi, iyi guzel ama priest'in kendi uzerinde kullanarak harcayacagi kadar islevli degil. sahsen +healing gidecem; manayi bi sekilde halledersin zaten ve onemli olan da regen. geri kalan zamanlarda da zaten bi yolu bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben 31 disc 20 holy gidicem su anki talentler ile. mage bufflıcam paso %20 bonusum ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bence raidde mage bufflamaktansa, +heal %20 spirit bonusunu alıp 3rogue 1 warriorlık bi grubu heallamak raid'in dps'ine daha cok katkı sağlar gibi gleiyo, özellikle warrior için rahat rahat acar deathwishi gezini berserkerda, recklessnessla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 açıkcası onları hali hazırda zaten healliyorum yani eski sistem ile mcyi sorunsuz yaparken birde %20 damage bonus gelmesi bence gayet guzel bişi. pveden bahsediyorum bu arada belirtmedim yukarda. pvp ile alakam yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 %20 buff + innervate guzel gider aslında bir priest e. denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 pent shadowflame demişssinde bildiğin gibi firemaw broodlord vs drakeler in felan aoeleri var biliorsun o fire dmg muhabbeti onu aldılarmı olay biticek heal durucak lightwell in bu arada öle buff diyenlerin kusura bakmayın ben disc talentını benim manamın daha uzun sure yuksek kalmasını saglıycak regen talentları yada talentı gibi bişi bekliordum yada ne biliyim meditationın improved unu bekliordum ama vere vere o salak %20 heal ve dmg muhabbetini vermişler ne diyim umrumda deilki o şey hiç bişiye yaramaz kimin ne zaman heala abandıgnı bilmek zor o anca bi kaç yerde cok az healer kaldıysan işe yarayabilir %10 imp healinginiz yoksa biri tanka 250 tickleyen renew atsa sizin renewınız 400 ticklese genede o damın ustune atamıyorsunuz cunki onda talent var base renewı daha buyuk kısaca imp healing al diorlar ozaman instant spell mana reduce ve %10 mana bırakmak zorunda kalıorsun ki bu da emin ol mananın cok hızlı bitmesine neden olucak ozellikle chrommagusda dispelleyen arkadaslara kolay gele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 eski priest talent i daha mantıklıydı şimdi öyle bir hale getirmişlerki, sanki blizard dakilerin hepsi bişey demiş ve denen herşeyi koymuşlar gibi. ozellikle pvp yapicak priestlerin bu talentin içinden cikması aylar alıcak gibi. yeni talentin tek guzel yanı pve healer oynayan priestler artık daha rahat farm yapar ve pvp de de healer oynamak zorunda kalmaz. ama esas benim bekledigim mesele talent degildi, talent eskisi gibide kalabilirdi. ama aylarca kasıp 500 healing up epic item topladık, e pvp yapalım artık dedigimizde o topladigimiz itemların hiçbiri işe yaramıyor. gidip yine dm den filan mavi item toplaman lazim damage up yada shadow up. priest itemlari healing up yerine holy up olmalı, yani hem holy damage leri up etmeli hemde healleri up etmeli. eğer bunu yapmazlarsa 2-3 ay sonra oyunda priest kalmayacak benim tanidigim priestler teker teker oyunu bırakıyor sıkıldıkları için. bu talent de en fazla 1 ay daha oyalar sonra yine aynı sıkıntılar başlar. priestte olsa bir class a pvp itemlari ve yetenegi vermezsen wow gibi bir oyunda o adam asla bir mage yada hunter kadar bu oyundan zevk alamaz. prieste imba oluyor diyen varsa slotlarınını hepsi epic olan priestimi yine slotları full epic warrior , hunter , rogue la degişelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 keşke tier 2 setlerimiz hem damage hem healing verse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 t2 ler hem damage hem heal verirse işin boku cikar 500 healing up veriyor o set diğer itemlarlar 1000 healing up i damage e cevirirsen ve adam shadow oynarsa ırzına geçer milletin :) ama benim dedigim daha mantikli cunku holy damage spellerimiz zaten kötü holy up olursa itemlar holy damage lerde artarsa o zaman hem pve oynayan priestler pvp de yapabilir , hemde damage leri bişeye benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 adamın biri benim ac.cyi almak istedi dedim 60 warlock 60 warrior war dedim bide dedim 51 priest war diince adam uçtu hemen alıyorum dedi dedim priest içinmi alıyosun bence o kadar heveslenme o kadar iyi degil ddeim adam dedi sen delimisin yada oyundan anlamaıyosun noldu dedim 1 girdim priestler harbiden yardırmıs ortalıgı nerf merf gelmesin böyle iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 `mage bufflamaya talent mi vericem be..` diyen arkadaslara guluyorum. neymis, trinket oluyorlarmis... e o zaman heal da yapmayin. potion oluyorsunuz. pve icin son derece islevsel bir yetenek oldugu ve gruplardaki druid-priest dengesi kurulurken priestlere arti olacagi bu sistemle asikar. `oom, innervate please.` derken iyiydi di mi? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar