2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arkadaşlar bana uldaman dm st ubrs haritada yerlerini nasıl bulabilirim . daha önce sm ye gidiyodum lvl40 oldum artık başka biyere gitmek istiyorum ama hiç birinin yerini bilmiyorum . nasıl bulabilirm yardım edecbilirmiisniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 add on var atlas o sana bolgesini ve gereken level`i soyler. bir de ucus yollarini gosteren resmi sitede ki flash`ta o yerler de gozukuyor tam yol olmasa da yaklasik yeri. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 15:39 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bi bakiyim saol . ya ben bulamadım ucuş yollarını gösteren flashı tam link verirmiisn zahmet olmasaa [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 15:46 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 wow anasayfa da "world map" diye link var, soldaki menulerde, "interactive" başlığı altında. oradan uçuş yollarına ulaşabilirsin. instance'ların yerlerine de... hatta; http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/images/basics/flight/en/index.htm ayrıca uldaman'dan önce bir rfd yüzü gör derim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 40 da, cok basarili bir priest degilsen hicbir ise yaramazsin uldamanda : ) dedikleri gibi, rfd önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 night elf rogue um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 zaten uldaman için genelde oyuncuların çok garip bir kanısı var ki o da "lvl 40+ olup uldaman'a gidebilmek". uldaman'a gitmek için grup ararken hep 40-41'ler gelmek isterdi. 47 boss'u 41 warrior tanklarım diyor ondan sonra gelsin aggrolar, gitsin wipe'lar :) herkes sm ile ulda arasındaki rfd'yi unutuyor mu nedir? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sen instance yapmayi unut stvde 43 olmana rogue isen rfd yapmani tavdsiye ederim guzel rogue item dusuyor.43 olunca uldaman yaparsinki zevkli bir instancedir ama belli bir sure sonra acaip bayiyor ironiyada leggingsi alicam diye baya ugrasmistim.ondan sonra 45 olunca zul farrak yaparsinki gayet zevklidir orasida.zaten sen orayi 49 olana kadar paso yaparsin questler falan filan.yer olarak uldamana gitmek icin ifden loch modana ucucaksin ordan bad landse geciceksinhemen sagda zaten.razorfen downs da barrensda orayada menethilden gemiyle dustalow marsha ordandan barrensa gecebilirsin.zf de tanarisdedir.50 olana kadar bunlar yeterli olur sanirim.50 olduktandan sonra maraudon yapabilirsin.52 53 gibi de sunken temple gidebilirsin.mara desolence da st de swamp of sorrow da. 58 oluncada strat(eastern plaguelands) scholomalance(western plaguelands) ubrs lbrs brd (searing gorge) yapabilcen butun instancelari yazdim.basarilar bol itemli gunler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sm gitsene abim. 37 43 arası en guzel ınstance gani gani para gani gani eşya. çok seviyorum orayı hem kısa kısa hem kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar