havok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 daha önceden yazmıştım benim çok sevdiğim bi kız var diye köpek gibim ağlamıştım ona söylemiştim ama kabul etmemişti hani hırs yapmıştım iki yıl unutamamıştım okuldandı hani.aynen böle anlatmıştım hatırlayan vardır aranızda.işte şimdi daha büyük bi karar aldım patiler.onla buluştuğum zaman normal gezicez tozucaz yani normal arkdaş gibim olucam.sonra fırsatını bulup yanaşmaya çalışıcam.dudağından öpmeye çalışırım herhalde.durygularıma o da karşılık verirse demek ki istiyodur.öpüşücez ki tahrik olsun yaw dimi:)zaten öpüşürsek yavaş yavaş becerme operasyonuna geçebilirim demektir muhahaahah:)).yaw napiyim çok seviyom.şimdi benim manyak olduğumu düşünebilirsiniz tam tersine hayır.onu çok sevdiğimden yapıcam.tabii öpüşmezse zaten operasyona girişemem zaten o kadar sapık deilim:)))eğer işler tıkırında giderse artık operasyonun sonunda hamile mi kalır çocuk mu olur orasını bilemem,garanti veremem bakıcaz eühhüeüehe:)))yalnız düzgün yorumlar yapın dalmayın bana ona göre:)))
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 oh be, sonunda kurtulduk bu heriften...
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 katli vaciptir gg [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 23:07 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hakkaten de sahildeki kayalardan farkın yokmuş yahu senin.
havok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 @asteroth heeühheh yardınız beni iki dakkada:)))
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sen buna yarıldıysan, yarılma görmemişsin daha... adminler gelir birazdan, o zaman yarılacaksın sen, bekle azcık...
havok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sonunda sıyırdım yeter huleyyynnn:)))
havok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 niye be yaw ters bi kelime kullanmadım ki??
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadasım, hani küfredicem olmayacak, ama lütfen gidin artık ya yeter topiclere bak.. sayenizde bi kaç ay oncesine kadar zamanimin %95ini gecirdigim bi yere sadece gözatar duruma geldim.
havok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 inşallah adminler beni yarmaz:).ama ters bi kelime kullanmadım.
havok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 iki dakkada dumur ettiniz beni valla vııyyyyy...
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sayın sevgili havok , arkadaşım sosyopat mısın , bakir misin belli değil . ne olduğunu söyle biz de ona göre yorum yapalım . burda belirli bir toplumsal düzen var . genç arkadaşlarımıza yanlış örnek teşkil ediyorsun . bu senin yazdıklarını okuyup , muhteşem düşüncelerini hayata geçirip , genç yaşta zina yapmaktan bu çocuklar kendilerini suçlu hissederlerse sen ne yaparsın arkadaşım ? senin bu seks manyağı düşüncelerini okuyan gençler ya ilerde nekrofil olurlarsa ? nasil bir vicdan bu arkadaşim , nasil bir dürtüdür ?
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadaşım, banlanmak için illa göt demene gerek yok. paradoks oldu. mesela.
havok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla ben ne yapmaya çalıştığımı bi bilsem ne biliyim yaw kafam karışık diyom ya:)
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadasim , siparisle mi gönderiyorlar sizi ? git kendi kendini becer dostum okkeeeaa?!!?!11
havok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ula keşke daha üstü kapalı anlatsaydım zıçtınız ağzıma yauw:)
havok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben manyak mıyım kızın rızası olmadan yapiyim zaten yazımda kızın rızası ile dedim sizde beni ırz düşmanı yaptınız iki dakkada:)
Öne çıkan mesajlar