tasci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dün akşam tam__tam la aynı partyde idik , adam hp mi tamamlayamadığımda kaçarken beni bile minorlayabiliyor :) kohack mi kalmışki kohackden bahsediyorsun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evet bisefer banada denk geldi şu an magem hacklendiği için arada kardeşimin asas ile takılıyom bikeresinde 1v1 de asasla kapışırken tam_tam önce bana minör bastı sonra geldi adamı aldı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tam tam nasıl dupe yapmışyoo yaa atılladan duşurdugum pp yı satmak ıcın adam bana roc verdıı vede dupe hayırlı işler muzo selamlar bu arada ben serdar :::sexytheone::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 zaten geçen gün biri moradonda tam_tamın familyasının kulaklarını baya çınlattı dupe wipeden sonra ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya saçma saçma konuşmayın arkadaşlar adam dupe yapıyorsa gider bus dupeler senden dupe olmayan fiyata alır pp yi .. öyle bi adam zaten dupeleyecek olursa kendine shard dupeler up etmeye çalışır , duper adamın para derdimi war sanıyorsunuz ? yada adam şöyle mi düşünüyor lan ben şu soulslayera bi dupe raptor çakayımda görsün anasının hörekesini ?? saçmalıyosunuz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tasci ii diyosunda hiçmi dupe wipe olmucak eğer adam duperse hiçmi itemleri silinmicek ee şimdiye kadar kaç kere dupe wipe oldu ve her dupe wipede bildiğim kadarıyla itemleri siliniyodu ama daha sonra tekrar bi şekilde item yapıyodu kendine sürekli silinen itemlerin yerine yenisini aldığını düşünürsek ve bi dual +8 shardın 40gb ve üstü olduğunu düşünürsek ki bunun daha takı ve giysileride war sen hesapla artık ne kadar para gerekiyo bi noktadan sonra dupe item satmaya başlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 he yalanmı soluyom yanı hem onları yapmadıgını nerden bılıyon ben ne salakalr tanıyom bu oyunda edıt carının ustundekı rol u shardları dupeyın sıldırenlerı belkı oda onlardandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @arxchill geçen boss dropu olan iron neck i tam__tam a sattı arkadaşım , sert dede ondada birer tane wardı bunuda arkadaşına aldı , sence dupeleyebilse bunu dupeleyip arkadaşına dağıtmaz mı ? yada 65 lvl adam sıralama yapmış herifler dupeleyip +8 shell bile giyemezmi ,, he derseniz sağlam duper arkadaşları war yada bu adam ytl ile satıyor o itemleri o zaman savunmam hiçbir oyuncuyu , belirtmek istiyorum tam__tam ı değil bu duperdir şu züperdir dediğiniz adamları savunuyorum.. @elense bide bu adamları edit char grubuna sokuyorsan , hll derim [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 10:38 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tam_tam ve sert_çocuk bunlar kohack mi kullanıyo diye iddaa ediliyo..ya gülüyürum..kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş.....adam gözümün önünde tk kesti siz hala kohack bilmem ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @aeneisf sanıyorumki arkadaşların yarası cz den geliyor , tam__tam ın kovalayıp masterını yaktığı adama spike atarak bir adam kestim hevesinde olanlara tam__tam ın ağır bi dille cevap vermeleri bi yara bırakmış ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dupeleyip arkadaşlarına dağıtmadığını nerden biliyosun yada sattığını ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 55 gb lik trade yapmakla uğraşmazdı eminim dupe yapabiliyorsa o daha az zaman alırdı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 1 ben kımseye edıt demedım ıyı oku yazdıklarımı ben ınt prıestım tam tam yada bi başkası bugunu kadar benı kesemdıı genelde town da oturup buff atarım bu oyundakı asıl meslegımde car yapıp satmaktır asıl mekanın beramusdur ama cyhper dada 3 adet carım vardır ama gel gorkı artık cyhpoer da sayko vede ızmıre karşı oynamadıkca ban aorası zevk vermıyoo haa bu arada edıt den konu açılmışken bıraz gerılere dogru gıdın edıt car tartışmaları nı kım başlatmışş serrver dakı edıt lerı buraya kım yazmışş vede edıt carları yapanları nasıl buraya nasıl cekıpde konuşturmuş bı araştırın derım o yuzden benım gıbı bu oyunda her turlu pıslıgın kulagına fısıldandıgı bı adam tutpda kıskanıyolar yok kıcındakı masterı tutşuyoo yok şole yok bole deme bılmedıgın işlerı de araştır poatıcık arşıvınde bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bazı şeyleri görmeden konuşmak kolay...apos u tek başına dönen 2 sin gördüm ...biri latzy diğeride tam_tam dır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elense Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aposu ıkısını tek başına donen adam gordum dedım ya olay bıtmıştır ya ben boşuna konuşuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu arada latzy nin ban açıldımı aenesif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bilmiyorumm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 elense sen neden bahsediyorsun...yada iddaan ne ....???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bende lupus staff +7 ile ( 373 m almıştım ) rom la değiştim...o zaman hosturuda düpeci.. sonra pm attı bunu nasıl flame yapcam diye.. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 11:08 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu görüntülerde sin lerin ikiside ozamanlar bildiğim kadarıyla 62 lvl di ve 66 lvl raptor +8 li bi warrior da boru değil yani 2 tane 62 lik assası çerez niyetine yemesi gayet normal geldi bana. ayrıca adamda maliceli defans bile 800 den az değildir...ve dd takıyo bu warrior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 pfff konptracker.com gir bi bak lvl geçmişine videonun pacthine bak bide. 1 ayda mı 62 den 65 olundu? neyse banane yaw ne haliniz varsa gçrün temiz aresinizde. shhh cypher ordan iyi deilse neyim serverın en baba 2 sininden 1i edit char çıkar dieri gm arkıymış itemları belli adamları bana ks yapıyo die banlatır vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 stuner o video cekildiğinde kohack daha yoktu ortalıkta. bide sen stunerın asıl sahibimisin yoksa stunerı calanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tam____tam'la sert çocuk bu server'in en iyi assasinlerindendir. yalandan bok atmayın hala millete bükemediğiniz bileği öpeceksiniz.. adamları çekemiyosunuz yada onlara karşı bi antipatiniz var sanırım? [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 11:59 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yeni patch çıkınca hemen cz'ye koşuyorum(ares) bu kohackçi angoşları kıyım kıyım doğruyorum,kesildiğim de oluyo ama en azından yanıma gelmeden 10 skill vuran asasinler kan botu basmak zorunda kalıyolar..kohack,kosp olmasa herkes yerini bilecek ama malesef olmuyo..bir de üsrüne üstlük shard+8 taşıyan adamların program kullanması tam acizlik..ne diyim allah ıslah etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @aeneisf sen daha bişi görmemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar