Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sert_cocuk & tam tam o_o

Stuner_Cypher

Öne çıkan mesajlar

ya saçma saçma konuşmayın arkadaşlar adam dupe yapıyorsa gider bus dupeler senden dupe olmayan fiyata alır pp yi ..

öyle bi adam zaten dupeleyecek olursa kendine shard dupeler up etmeye çalışır , duper adamın para derdimi war sanıyorsunuz ? yada adam şöyle mi düşünüyor lan ben şu soulslayera bi dupe raptor çakayımda görsün anasının hörekesini ??

saçmalıyosunuz gibime geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

tasci ii diyosunda hiçmi dupe wipe olmucak eğer adam duperse hiçmi itemleri silinmicek ee şimdiye kadar kaç kere dupe wipe oldu ve her dupe wipede bildiğim kadarıyla itemleri siliniyodu ama daha sonra tekrar bi şekilde item yapıyodu kendine sürekli silinen itemlerin yerine yenisini aldığını düşünürsek ve bi dual +8 shardın 40gb ve üstü olduğunu düşünürsek ki bunun daha takı ve giysileride war sen hesapla artık ne kadar para gerekiyo bi noktadan sonra dupe item satmaya başlıcak
Sosyal ağlarda paylaş

@arxchill

geçen boss dropu olan iron neck i tam__tam a sattı arkadaşım , sert dede ondada birer tane wardı bunuda arkadaşına aldı , sence dupeleyebilse bunu dupeleyip arkadaşına dağıtmaz mı ? yada 65 lvl adam sıralama yapmış herifler dupeleyip +8 shell bile giyemezmi ,,

he derseniz sağlam duper arkadaşları war yada bu adam ytl ile satıyor o itemleri o zaman savunmam hiçbir oyuncuyu ,

belirtmek istiyorum tam__tam ı değil bu duperdir şu züperdir dediğiniz adamları savunuyorum..

@elense

bide bu adamları edit char grubuna sokuyorsan , hll derim

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 10:38 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

1 ben kımseye edıt demedım ıyı oku yazdıklarımı ben ınt prıestım tam tam yada bi başkası bugunu kadar benı kesemdıı genelde town da oturup buff atarım bu oyundakı asıl meslegımde car yapıp satmaktır asıl mekanın beramusdur ama cyhper dada 3 adet carım vardır ama gel gorkı artık cyhpoer da sayko vede ızmıre karşı oynamadıkca ban aorası zevk vermıyoo
haa bu arada edıt den konu açılmışken bıraz gerılere dogru gıdın edıt car tartışmaları nı kım başlatmışş serrver dakı edıt lerı buraya kım yazmışş vede edıt carları yapanları nasıl buraya nasıl cekıpde konuşturmuş bı araştırın derım o yuzden benım gıbı bu oyunda her turlu pıslıgın kulagına fısıldandıgı bı adam tutpda kıskanıyolar yok kıcındakı masterı tutşuyoo yok şole yok bole deme bılmedıgın işlerı de araştır poatıcık arşıvınde bulursun
Sosyal ağlarda paylaş

pfff konptracker.com gir bi bak lvl geçmişine videonun pacthine bak bide. 1 ayda mı 62 den 65 olundu? neyse banane yaw ne haliniz varsa gçrün temiz aresinizde. shhh

cypher ordan iyi deilse neyim serverın en baba 2 sininden 1i edit char çıkar dieri gm arkıymış itemları belli adamları bana ks yapıyo die banlatır vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

yeni patch çıkınca hemen cz'ye koşuyorum(ares)
bu kohackçi angoşları kıyım kıyım doğruyorum,kesildiğim de oluyo ama en azından yanıma gelmeden 10 skill vuran asasinler kan botu basmak zorunda kalıyolar..kohack,kosp olmasa herkes yerini bilecek ama malesef olmuyo..bir de üsrüne üstlük shard+8 taşıyan adamların program kullanması tam acizlik..ne diyim allah ıslah etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...