Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 şimdi bu adamlar hakkında bi sürü laf yazılıyordu yok efendim programcılar şöleler böleler murtaza da bişey yazmıştı "bazı şeyleri iyi öğrenmiş geçen 1v1 yaptık beni kesti slide yaparak r vuruyo" demişti tam hatırlamıyorum ama buna yakındı dediği. inanmamıştım ama şu videoyu izleyince nedense aklım karışır oldu = kohack bitti kimsede yok tam tam ve sert cocuk lvl 66 malice li bi warrioru 2v1 de kesemiyorlar adam 500 - 500 vurarak kesiyor bunları ve dikkat ederseniz ikiside pot içme özürlüsü benim aklıma 2 şey geliyor 1. ya bu adamlar çoook uzun zamandır kohack ile oynuyorlar dı programla bütünleşmişlerdi ve yardırıyolardı ama kohack bitince sudan çıkmış balığa donduler 2. charlarıyla başkası oynuyordu yorum sizin işte video; http://rapidshare.de/files/7541867/2v1alcazer.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bayağı eski bir video :) ama bu adam cypher'de malice yese harcarlar bunu :p ares'te oynuyor sanırım bu alcazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 alcazer.. :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 alcazar veya alcazer adını öğrenmek zorunda değiliz :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slackcash Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 stuner hala ordamısın sana bişi dıcem ordaysan yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slackcash Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 allahın salağı sen teketek alabilcenmı tam tamla sertcocugu alcagını sanıyosan yanılıyon hep kopsu sen kulklanıyosun dallama senı 10kez go9lemlerde gordum kopsla 3 kişi kasıyodunuz ben hayatımda kullanmadım yalancınında annesi babası olsun bukadar buyuk konusuyom ve ona kesıldıgım zaman heltim 2600 dü ve ıtemım yoktu allahın salagı sen kesebılcegınımı sanıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slackcash Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 şimdi alcak adam cıktın teketek aynı levelde veya senın gıbı kopsla kasmıs kişilerde olsa oyunla alakası yok bı sen dıyosun pot ıcmeyı bılmıyo dıye mallll.... dıyom bak adın ustunde mal:d:dd: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slackcash Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kops yaptıgımı goren varsa ıspatlasın ama bu stuner gıbı oo.. ların yuzunde boyle oldu mıllete bok atmaktan alcaksan gel charına oynıyalım mteketek erkeksen ben burdayım oyunda pm atarsın tabi yıyosa ama charı vermessen almayıda bılırım sımdı uza bye charına kapıscaksan gel pm at dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slackcash Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 öyle milletın arkasından olmuyo bu işler ögrencen tabi bu ıslerı ama ılerde kops yaptıysan sulalen olsun ben yaptıysam benımkı kabulmu ben yapmadıysamda senınkı hepsı olsun arkadan konusmak nasıl oluyo bakalım sıkıyosa olsun de dallama sın senbenden ıtem dılenırken ıyıdı burda baska iron bow pl s demeyı bılıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slackcash Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bide marifetmiş gibi ben cyperda 4 tane 70 charyaptım dıyosun senın kadar malyok ben tanımıyom varsada ama en mal senın sankı haklınla yaptın onu70şi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yorum yhok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 :d ben kospla kastım kasmadım demiyorum + burdaki olay benim lvlim deil item yok demişsin onu bi geççen lvl 66 warrior üstün full chitin sana 500 vuruyo 2300ap ile nasıl itemın yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 alcazer diyip gecmeyın bence :) o adamın app sını gormustum 2350 fln dı ve ıtemlerı oldukca ıyıydı sert cocuk we tamtama gelınce ılk defa bu kadar rezıl olduklarını gordum :) ne yalan soglım kohack fln kullanıorlarmı kullanmıorlarmı orasını sadece yanında ızleyen bılır kımse ıftıra atmasın derım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 slackcash eğer tam_tam veya sert den 1i isen, aklından süphe ederim.. stunner in yazdiklarina ancak boole saçma sapan kin dolu alakasız yazilar yazilabilir.. eğer değilsen, saten dicek 1şe bulamiorum *_* :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kops yaptıgımı goren varsa ıspatlasın ama bu stuner gıbı oo.. ların yuzunde boyle oldu mıllete bok atmaktan alcaksan gel charına oynıyalım mteketek erkeksen ben burdayım oyunda pm atarsın tabi yıyosa ama charı vermessen almayıda bılırım sımdı uza bye charına kapıscaksan gel pm at dallama sen sertcocuk yada tam tam dan biri isen senle kosp golem yaparken screenshotlarım var eslant dts de kosp yaparken screenshotlarım var partydekileri söliyeyim :stuner: children cricet (bu 3ü benim charlar kospcu) sert cocuk tam tam jaderuydiaz (bu 3 üde siz leecher) ayrıca jaderuydiazsın pm den +8 chitin bow dupeledik lazımsa vereyim ama bi arkadaşa sözüm var 60 a kadar o kullanacak demesi varrrr sonra sizin kosp archer açarız yanında biz otururz ban yermiyiz diye sormalarınız varrrrr varda var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yürü stun kim tutar seni :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yalan sölediklerinin bir kanıtı daha videoyu izleyin version 1.299 bizim bugunkü patch 1.321 bunda 15-20 patch evvel sende dual rol iron neck felan yokmuydu ? lvl 65 deilmiydin? hp 2600 dü diyorsun ama bak geçmişin ne diyor 12/20/2005 12:00 eli†e 65 333401 (+0) +0 +0 333k np varken bu tarih videonun çekildiği tarihe yakın bi tarih ya bobert gibi edit oldun 65 e yada kocaman bir yalancisin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sevmedim sevemedim şu bölümü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arkadaşlar ben eski ares oyuncusuyum şu kadar diyim o adamlarda kohack yada kosp gıbı bısıler yok neden dersenız 2 sını aynı anda 2 vs 1 olarak kestım.eger kohack yada ole bı program olsa 2 vs 1 yapılmazdı heralde.ve uzun sureden berı areste oynadıklarından item bulmaları normal!benim areste 2 charım wardı belki hatırlarlar human ::bluesy:: orc ::katsumoto::. orc charımla 2 sını de kesmıstım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 onu bilmiorumda tam tam dupe yaptigini solemisti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tam_tam ve sert_cocuk ikiz diye biliyorum ben ikiside dupeci ama program kullandıklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 videoyu şimdi izledim 1.si wariorun kafasında dd war dikkat ettiyseniz spikeler maximum 600 vuruyo 2.si warior çok sağlam sürekli 600 ve üstü vuruyo 3.sü tam_tam ve :sert_cocuk: birbirine minor basmaktan oynayamıyo ve biri atak werirken gariptir diğeri bekliyo yani ikisi aynı anda ataklamıyo bence öldürmesi çok normal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yaw bu warrioru cypher'de harcarlar diyorum size :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 beyler siz neyin davasını yapıyosunuz anlamadım gitti... stuner diyoki ^^ ben koxp kulladım demiyorum ki^^ öbürüde kalkmıs böyle diyo stuneri ben oyundan tanıyorum muhabbetimde olmadı... adam bi kere kalkıpda ıwım 70 felan filan gibi de konusmadı... tamam koxpla kasmıs dogru hakkı deyil ama en sevdigim noktada başkaları gibi kalkıpta ıwım 70 akıllı olun keserim felan demesi yok :))) wild_subzero cyhper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar