Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 blizzard'ın world of warcraft'a ekleyebileceği, oyunda henüz olmayan, en çok görmek istediğiniz şey nedir? (warcraft'la alakalı olsun, birden fazla kişi aynı şeyi söyleyebilir, istatistik bilgi toplamam lazım :p) mesela ben northrend'i görmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben uo tarzında bir server görmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 warcraft'la alakalı olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 obi wan kenobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dragon aspectlerinden birini görmek yada undermine'a gitmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arthas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kale savaşları ve el değiştirebilen bölgeler.. oyuncuların yaptıklarıyla değişen hikaye.. arthas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 üstteki mesajdakiler o şerefsiz arthası kesmeyi çok isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 undermine nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 undermine goblinlerin başkenti. wow beta clientinde haritası vardı, ama sadece yer tutucu olarak işe yarıyordu (placeholder :p) haritanın içinde sadece su vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 saymakla bitmezki; arthas,emerald dream,undermine,illidian ve daha nice şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 emerald dream ve illidanın modelleri oyunda var tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dünya barışı:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Bg gibi salak bir sistemi ortadan kalıdırıp üsteki arkadaşın dediği gibi outdoor pvp isterdim kale almak vb. arthas illidian görmek isterdim tanrı formatında crypt lordun ally+horde ezerken görmek isterdim vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 medivh. sargeras. arthas. orgrim doomhammer. neltharion (aka nefarian ve onyx'in babası) gul'dan. uther! (ds üstüne hs atar mı? bence atmaz!) old stormwind (yıkılan). wc2'nin son senaryosu (caverns of time aracılığı ile) forsaken vs scourge bg! (çok fantezi ama süper olurdu!) arthas ile slyvanas'ın kapışmasına interaktif flashback. arthas ile illidan'ın kapışmasına interaktif flashback. aklıma bunlar geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu onyxia ıle nef ne kadar babası var kes kes bitmiyor adam çok iyi çalışmış heralde paso dragon türetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla epic heroları görmenin benim için hiçbir anlamı yok. koskoca thrall'ı görüyorumda ne oluyor. ne yazıkki şehirdeki orc grunt'lardan farkı yok... diğer tüm herolar gibi. o yüzden arthas'ı da görsem pek bir şey hissetmem... ben güzel hero classları görmek isterim. warcraft ruhunu tam anlamıyla yakalamış. bloodlust'ı olan shamanlar, rangerlar, vs. vs... (yakın zamanda bir "hero classes" topic'i açıldı. ordaki classlar ağzımı sulandırdı) bir de nerubian görmek istiyorum. çoook istiyorum :) edit: o değilde ben önce bir onyxia's lair, molten core, bwl falan görüyüm yaaa :d [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 18:16 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kendi faction'dan heroların bir anlamı yok tabi. ama git bi karşı faction'dan heronun yanına, bak bakalım noluor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hehe bu iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 panda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 eheh paladin arkadaş thunderbluff a gelip cairneye racon kesmeye kalkdi sonuç; ishnu-alugh bugra! cairne hits on zalgradis 2300 küsür for honor! cairne hits on zalgradis 2800 püsür zalgradis hakkın rahmetine kavuşur. gene zal orgrimmara gelmiş thrall i ziyarete lightnings strikes with my command! thralls wtfpwn shock hits on zalgradis 1800 küsür elite kahve ahalisi zerg zalgradis for 234342342344 zalgradis hakkin rahmetine kavusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 uther'in mezarı wplde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 illidan ın yıllarca kapatıldığı o hapisaneyi görmek isterdim bide tabiki illidan ı hyjal ıda unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ne ve human hatunları tamamen çıplak görmek isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar