ange Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 slm arkadaşlar murtaza kaksi ve diğerleri paticik eski haline ne zaman dönecek eski muhabbetler eski faydalı konular ve şu an ki gibi 3 5 kişinin yaptığı geyik topic ler ne zaman kapanacak.o_o dört gözle bekliyorum. angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ah ah nerde eski ramazanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 lol more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 forumda yaş sınırı olmalı . agagiller familyası forumdan başka forumlara doğru sürülmeli. we miss old pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 lol sanki önceden çok süper bi bölümdü sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 süperdi tabi..informer,ujio,poli tekrar dönerse bence gene eskisi gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ahhh ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 duyanda önceden süper sancak :d şimdikinden iyidi tabiki de en azından konuşulcak bişelr vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 iyi hoş güzel demişsin arkadaşım ama paticik sadece ko' dan ibaret değil. hala bunu anlamamakta diretiyorsunuz malesef. eskiden cidden güzeldi. şimdi ortalık bab the kenk @g@ gralız biz lerden geçilmiyor maşallah. arada bi foruma bakıyorum bizim eksilerden kalan kimse var mı diye ama forum konularını gördüğüm anda içim daralıyor. anında alt+f4... : "ali olm sen bittin","kemal aga nerdesin", "satılık lvl 300 char", "satılık dupe +45 shard" bu arada ben bu sts'yi bi yerlerden tanıyorum sanki. snn mi desem ne desem? :) [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 06:52 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sır veriyim informer başka bir topic sitesinde takılıyor.nerden biliyorsun demeyin öz kardeşim xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 biri bendenmi bahsetti ? (h) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 we <3 informer :$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 saolda , büyük harfle yazılan harfler otomatik küçük hale dönüyo o pek iyi olmamış + paticiğe takılmama nedenim sitenin bu halde olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bende cok sıkıldım bu durumdan cok az insan var sanirim bende bi sureligine takilmicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ko da da 1092689103 bug var ama oynanıyor degil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 paticik.com ailesinde bi değişiklik yok yine herkez burada 3 5 cıvıl cıvıl üye bazı problemlerinden dolayı bıraktı paticik'i o kadar dahada bi değişiklik yok he temalar falanlar filanlardan bahsediyosan sabır kelimesi cok mantıklı bak ne demiş kedi :) another paticik.com project | test... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 paticik.. loading.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bana sanki biraz eski günlerine dönmeye başladı gibi geliyor bi çok gereksiz insan artık yok tabi daha düzelmesi lazım ama bu biraz zaman alicağa benziyor artık neler olur? bence tekrar eski haline dönecek çok değil 1 sene önceki haline dönse süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sitenin durumu ortada AĞA ' Larımızın Sayesinde .. SağoLsun AĞA 'Larımız.. AĞA LArımıza 1 seLam ......... neysa cok gonusdum gene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 he ya 1 sene öncesi ne cüsel günlerdi buzkirpisi murtaza fatihkaraca rockncoke kaksi bruial hasmez(xd) vs vs bi ara bunlar kaybolunca site gene kötü hale dönmüştü ama sonra informer polifonik uijo gibi kişiler gelince site yeniden çok güzel olmuştu ama şimdi içler acısı bence agagiller iice çoğaldı özel mesaj atmayı bilmeyen herifler 10 a katlandı herif selam lan hasan die topic atio uyarmaya kalkıncada küfür edio umarım güzellim pati/ko bölümü tekrar eskisi gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ohh bea aktivasyon yaptım en sonunda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar