Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 aşağıda düzgünü... [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:16 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ]
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ŞUNU EDİTLE KULUM İÇİNE ETMİŞİN PESPAYE ÇOCUK !!11
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 oyuncular : antimodes , vanille , ben sözde ben ve vanille eskiden beraberdik şimdi tekrar beraberiz . antimodes de tabii ki her zaman ki gibi gay insan rolünde bu konuşmanın biraz ilersi : xaeŋiŋ [eternity] says: ali xaeŋiŋ [eternity] says: vuracağım sakin olun ali gören says: hgayat vurmuş bana lan ali gören says: sen vursan kaç yazr nille says: yaa. xaeŋiŋ [eternity] says: ben vurmam zaten de nille says: sen vurdurtursan.. angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ee nil angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: farelre dewam et angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: belkı angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: duselır nille says: evet ediyim angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ortalık nille says: alinin de gecen gün dötüne fare kacmisti xaeŋiŋ [eternity] says: ya nil angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: yaaaaaa ali gören says: amerikada bnnar kabl gören şeyler arkadaşm angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: yapmayın söyle nille says: test faresi bilem olamazsin sen ali gören says: hiç mi flm izlemediniz bişi deniodm ben angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: kaann angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ben yaşlandım xaeŋiŋ [eternity] says: neden ali gören says: dur esin nille says: neden esin angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: bunların arasında ali gören says: sen şaidimdsin ali gören says: bu kari kaşar dii mki ali gören says: sen söyle allani sevrsen nille says: ya kaan öle olmadigimi biliyo. nille says: bosuna konusma hic. angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ya manyak mısn nedn dıurup durup kısa kasdasr dıosun angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: aaa ali gören says: ulan kaanla sürtp dursran heralde blmez takldi yapar xaeŋiŋ [eternity] says: ali düzgün konuşur musun nil hakkında lütfen . eski olaylarımızı biliyorsun beni de kırma nille says: ali neyimi cekemiyosun nille says: sen erkeksin ben kiz yani. ali gören says: hassktr lan ne olayi 2 gn hoplatinca geçmş mi oluo nille says: olm,uyo böle xaeŋiŋ [eternity] says: of xaeŋiŋ [eternity] says: boku çıktı bu içki olayının git yat uyu angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: kaan ya noluo ya xaeŋiŋ [eternity] says: kimin kimle ne yaptığını söylemek sana yakışmaz ki öyle bişey yok nille says: sen nerden biliyosun beni hoplattigini salak12111111 nille says: uyduruosun iste nille says: kanidin yok elinde!!!1 ali gören says: esn kizim kaanla arksanz blmem de bu orspu çocuuna sakn deer verme gder nillşe sürter sikildikça xaeŋiŋ [eternity] says: abi ben ne yaptım ki şimdi angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ben kannı cok seıworum angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: onun hakkında nille says: ya esin sacmaliyo bakma sen buna.. angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: benım yabnımda angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ilri angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ghei konusmna angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: aaa angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: yeterbea angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: kaanın arkdasına da saygım sonsuz nille says: bak kiz yazamiyo bile nille says: sinirlendirdin nille says: ali gören says: kzim kafam gzl kafami attirma bak tanimosn kaani ali gören says: harcr seni ali gören says: iki kuruşlk bi orspu gbi harcar hem de xaeŋiŋ [eternity] says: ali çemçük ağizlilik etme ya ali gören says: iyi kza benziosun ali gören says: harctma kendini xaeŋiŋ [eternity] says: nille ilişkimi tamam takdir etmiyordun ama yeter be ali gören says: bnden sana uyri xaeŋiŋ [eternity] says: beraberiz biz hala tamam kimseyi harcamiyorum ya angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ya a.q. içki icmeden sole sıkıosa benım yanınmda sıkıoda angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: aa nille says: ya (((( angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: yettibea nille says: ya of. angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: nill biz konusmaya dewam edelım en iisi xaeŋiŋ [eternity] says: tamam sakinleşti galiba
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ! [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:26 tarihinde, hydebeach tarafından güncellenmiştir ]
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bu kısım da o aynı anda ben anti ve vanille 'in sahne arkasındaki konuşmalarımız : xaeŋiŋ [eternity] says: backstage burası xaeŋiŋ [eternity] says: ahahaa ali gören says: safdsfdgsdgsdgh nille says: ahahah ali gören says: abi ali gören says: nereye kadar gidicek xaeŋiŋ [eternity] says: sen harbi ibne olana kadar keklenebilir bu kız ali gören says: hahahah nille says: kaaan söylesene lan nille says: kasar olmadigimi nille says: vicdansiz nille says: !!!1 xaeŋiŋ [eternity] says: ahahahaha nille says: ahahaahahhaahahahha xaeŋiŋ [eternity] says: ahahahahahaahhaahahahahhahaahahah öldüüüüüüm xaeŋiŋ [eternity] says: yattim ali gören says: hahahahahahahahaa nille says: allaah belani vermesin nille says: ahahahahahaahahahh''''lköäöä ali gören says: abi bunu ali gören says: paticik'e koymayan nille says: karnim ahahahahhaha ali gören says: nağmerttir xaeŋiŋ [eternity] says: ahahahah xaeŋiŋ [eternity] says: ulan yapma valla kizin bana verme dürtüleri canlaniyor ali gören says: hahahaha nille says: haahahahahahahahaha xaeŋiŋ [eternity] says: ki istemeyiz öyle bişey ulan bu biraz fazla küfürlü neyse akşam akşam iyi güldük anlayan gülebilir isteyen laf edebilir . gg
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ! [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:25 tarihinde, hydebeach tarafından güncellenmiştir ]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 İçkili değilim orada ya. Kız içkili zannetsin diye öyle diyorum. Gay de değilim yani:)
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ali gören says: açiklamak gerekio ali gören says: içkili değilim ali gören says: ama ibneyim ali gören says: diye
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Xaenin: ali karizmana dayanamadığım için topicte abuk subuk çamur atacağım, itibarına leke katmaya çalışacağım, biliyorsun kişisel problemlerim var, hoşgörüyle karşıla=((
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Aynı topicte aynı mesajı birden fazla post ederek spam yapmak da hoş karşılanan bir şey değil, insanları eleştirip ukalalık edeceksen etmesini bil.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 intiharlardayim.. cünküü *yutkunur* cok yetersisiz =(((((8888
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 etmesı bıldım baksekıl a:başka işiniz yok mu? garbage..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Antimodes, Lord hydebeach tarafından ezildi. =(
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 cinsel soğukluk yaşıyorum hyde senin yüzünden . çok ezdin yihter .
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 konu dışında gördüğüm en eblek topic buydu sanırım.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 *vanil konusmadan boynu bükük bi sekilde ayrildi, hem de yalan olarak!!!!1*
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 buneya. garbıç diyene laf atıolar, kafalar güzel.
Öne çıkan mesajlar