Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 aşağıda düzgünü... [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:16 tarihinde, Antimodes52 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ŞUNU EDİTLE KULUM İÇİNE ETMİŞİN PESPAYE ÇOCUK !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 oyuncular : antimodes , vanille , ben sözde ben ve vanille eskiden beraberdik şimdi tekrar beraberiz . antimodes de tabii ki her zaman ki gibi gay insan rolünde bu konuşmanın biraz ilersi : xaeŋiŋ [eternity] says: ali xaeŋiŋ [eternity] says: vuracağım sakin olun ali gören says: hgayat vurmuş bana lan ali gören says: sen vursan kaç yazr nille says: yaa. xaeŋiŋ [eternity] says: ben vurmam zaten de nille says: sen vurdurtursan.. angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ee nil angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: farelre dewam et angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: belkı angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: duselır nille says: evet ediyim angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ortalık nille says: alinin de gecen gün dötüne fare kacmisti xaeŋiŋ [eternity] says: ya nil angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: yaaaaaa ali gören says: amerikada bnnar kabl gören şeyler arkadaşm angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: yapmayın söyle nille says: test faresi bilem olamazsin sen ali gören says: hiç mi flm izlemediniz bişi deniodm ben angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: kaann angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ben yaşlandım xaeŋiŋ [eternity] says: neden ali gören says: dur esin nille says: neden esin angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: bunların arasında ali gören says: sen şaidimdsin ali gören says: bu kari kaşar dii mki ali gören says: sen söyle allani sevrsen nille says: ya kaan öle olmadigimi biliyo. nille says: bosuna konusma hic. angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ya manyak mısn nedn dıurup durup kısa kasdasr dıosun angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: aaa ali gören says: ulan kaanla sürtp dursran heralde blmez takldi yapar xaeŋiŋ [eternity] says: ali düzgün konuşur musun nil hakkında lütfen . eski olaylarımızı biliyorsun beni de kırma nille says: ali neyimi cekemiyosun nille says: sen erkeksin ben kiz yani. ali gören says: hassktr lan ne olayi 2 gn hoplatinca geçmş mi oluo nille says: olm,uyo böle xaeŋiŋ [eternity] says: of xaeŋiŋ [eternity] says: boku çıktı bu içki olayının git yat uyu angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: kaan ya noluo ya xaeŋiŋ [eternity] says: kimin kimle ne yaptığını söylemek sana yakışmaz ki öyle bişey yok nille says: sen nerden biliyosun beni hoplattigini salak12111111 nille says: uyduruosun iste nille says: kanidin yok elinde!!!1 ali gören says: esn kizim kaanla arksanz blmem de bu orspu çocuuna sakn deer verme gder nillşe sürter sikildikça xaeŋiŋ [eternity] says: abi ben ne yaptım ki şimdi angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ben kannı cok seıworum angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: onun hakkında nille says: ya esin sacmaliyo bakma sen buna.. angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: benım yabnımda angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ilri angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ghei konusmna angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: aaa angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: yeterbea angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: kaanın arkdasına da saygım sonsuz nille says: bak kiz yazamiyo bile nille says: sinirlendirdin nille says: ali gören says: kzim kafam gzl kafami attirma bak tanimosn kaani ali gören says: harcr seni ali gören says: iki kuruşlk bi orspu gbi harcar hem de xaeŋiŋ [eternity] says: ali çemçük ağizlilik etme ya ali gören says: iyi kza benziosun ali gören says: harctma kendini xaeŋiŋ [eternity] says: nille ilişkimi tamam takdir etmiyordun ama yeter be ali gören says: bnden sana uyri xaeŋiŋ [eternity] says: beraberiz biz hala tamam kimseyi harcamiyorum ya angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: ya a.q. içki icmeden sole sıkıosa benım yanınmda sıkıoda angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: aa nille says: ya (((( angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: yettibea nille says: ya of. angela d'ispirazione non voglio parlare piu!!!! says: nill biz konusmaya dewam edelım en iisi xaeŋiŋ [eternity] says: tamam sakinleşti galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ! [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:26 tarihinde, hydebeach tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bu kısım da o aynı anda ben anti ve vanille 'in sahne arkasındaki konuşmalarımız : xaeŋiŋ [eternity] says: backstage burası xaeŋiŋ [eternity] says: ahahaa ali gören says: safdsfdgsdgsdgh nille says: ahahah ali gören says: abi ali gören says: nereye kadar gidicek xaeŋiŋ [eternity] says: sen harbi ibne olana kadar keklenebilir bu kız ali gören says: hahahah nille says: kaaan söylesene lan nille says: kasar olmadigimi nille says: vicdansiz nille says: !!!1 xaeŋiŋ [eternity] says: ahahahaha nille says: ahahaahahhaahahahha xaeŋiŋ [eternity] says: ahahahahahaahhaahahahahhahaahahah öldüüüüüüm xaeŋiŋ [eternity] says: yattim ali gören says: hahahahahahahahaa nille says: allaah belani vermesin nille says: ahahahahahaahahahh''''lköäöä ali gören says: abi bunu ali gören says: paticik'e koymayan nille says: karnim ahahahahhaha ali gören says: nağmerttir xaeŋiŋ [eternity] says: ahahahah xaeŋiŋ [eternity] says: ulan yapma valla kizin bana verme dürtüleri canlaniyor ali gören says: hahahaha nille says: haahahahahahahahaha xaeŋiŋ [eternity] says: ki istemeyiz öyle bişey ulan bu biraz fazla küfürlü neyse akşam akşam iyi güldük anlayan gülebilir isteyen laf edebilir . gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 laf ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ! [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:25 tarihinde, hydebeach tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hala içkiliyiz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hm ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 İçkili değilim orada ya. Kız içkili zannetsin diye öyle diyorum. Gay de değilim yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yalan söyleme =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 0kok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ali gören says: açiklamak gerekio ali gören says: içkili değilim ali gören says: ama ibneyim ali gören says: diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Xaenin: ali karizmana dayanamadığım için topicte abuk subuk çamur atacağım, itibarına leke katmaya çalışacağım, biliyorsun kişisel problemlerim var, hoşgörüyle karşıla=(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 başka işiniz yok mu? garbage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Başka işimiz yok Evet garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Aynı topicte aynı mesajı birden fazla post ederek spam yapmak da hoş karşılanan bir şey değil, insanları eleştirip ukalalık edeceksen etmesini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 intiharlardayim.. cünküü *yutkunur* cok yetersisiz =(((((8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 etmesı bıldım baksekıl a:başka işiniz yok mu? garbage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Antimodes, Lord hydebeach tarafından ezildi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 cinsel soğukluk yaşıyorum hyde senin yüzünden . çok ezdin yihter . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 konu dışında gördüğüm en eblek topic buydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 *vanil konusmadan boynu bükük bi sekilde ayrildi, hem de yalan olarak!!!!1* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 buneya. garbıç diyene laf atıolar, kafalar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar