keyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Benim soyle bir problemim var arkadaslar ne guzel unicorna dragona filan vermeyi vermisler peki bu dragona bine gibi seviyede olan bazı hayvanlar var yani biniliyor ben bunu nasıl ayarlıyabilirim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: kaan0489, 07 September 2003 01:58 tarihinde demiş ki: ne guzel unicorna dragona filan vermeyi vermisler[hline] Unicorna ne weriyon La sapIk herif :D[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43369 eet arkadaşlar şu fotoya bakarsanzz arkadşımın ne demek istediğini anlarsınz.....!! bend ehep merak ettim bi fotoğrafta adam vortex e biniyordu bunu nasıl yapıolar......benim verdatamda da var bi sürü binilcek hayvan ama nasıl yapılcağını bilmıorum bilen warsa hem bana Hemde Kaan Arkadaşıma anlatırsa sevincez..!! Ardenia Cok Yakında Gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Eger kurcagın server emulatoru LBR veya AOS destekliyorsa zaten scriptlerde de mevcut olan bu hayvanlara cift tıklayarak binebilirsin.Yok eski versionlardan biri ise o zaman UO nun içindeki MUL leri patchleyeceksin.Bu patchleme olayinda her patch saglikli gorunmeye bilir.Verdata dosyasının boyutu gitgide buyur ve bunlari playerlarin gormesi icin o buyuk boyutta olan verdata dosyasını playerlara yollamak zorundasın.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Jong benim UO Versiıonu LBR ama verdatamda lbr nin bazı yaratıkları var msl b tane kii rin war cok guzel onu oyunda cıkarabilirmiyim.:?? yaparsmda nasıl olcak veya Aos yukledim ozamn o yaratıklara bine bilirmiyim..??? :hrr: :yapma: :hrr: !*Ardenia* !*Cok Yakında Geliyor* [Bu mesaj RaVena tarafından 07 September 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 anlıcagınız kardesim biz scp ile buna binmezmiyiz turunden istiyoruz???[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ravena 99w2 den sonraki herhangi bir surumle serveri acarsan LBR deki hayvanlari cikarip kullanabilirsin.AOS içinse 99z de sonrasini kullanman gerekiyor.Zaten sphere in yanında hazir scp leride geliyor.Acıp defnamelerine bakcaksin Kaan http://www.dbsource.net/dbsource/animations.htm adresinde hazir patchler var.Bunlardan istediklerini indirip verdatanı patchleyeceksin.Zaten içlerinde kendilerine ait hazir scp leride olmasi lazım.Yoksa bile INSIDEUO ile verdata ya bakıp chardef no larini alip ona bi npc scp si yazacaksınız. Server olarak Sphere in son surumlerinden birini kullanıyorsan sphere in sitesinde 99z5 e ait scp ler var.Onlari indirip içlerinde kullanmak istedigin npc nin scplerinide bulabilirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Jong Saol Kardeşim ama bişey war bu 99z yi nerden download edebilirm hiçbiyerde dikkatimi cekmedi bu versiıon hadi yaptım diğelimm bu versiıon sphere e hangi client la girebilirimm..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 www.Sphereserver.com adresinden indirebilirsin. Client olarakda 4.0.0e den sonrasi ( sanırım ) AOS destekliyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 peki ben nasıl patchlicem yani animationu indirdim nasıl verdataya koyucam?? ozel bir programımı var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Indirdigin dosyanın içinde patch.exe ve patch.uop ( uop uzantili dosyanın adi farklı da olabilir ) olmasi lazım.Bunlari UO nun kurulu oldugu klasor e koyup exe yi calistir bekle biraz.Sana xxvdata.mul ( sanırım boyle idi ) seklinde yeni bir dosya olusturucak.Eski verdata.mul dosyasının backup ını alıp bu dosyayı rename ederek verdata.mul olarak degistir.InsideUO ile acip incelersin zaten patch olmussa orda goruceksindir yeni npc yi.SCP sinide scriptler arasina atip serverini calistirip bakabilirsin. Not: Bazı dosyalarda patch.exe olmayabiliyor baska bi tane daha indir birinde mutlaka vardir.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ravena 99w2 den sonraki herhangi bir surumle serveri acarsan LBR deki hayvanlari cikarip kullanabilirsin.AOS içinse 99z de sonrasini kullanman gerekiyor.Zaten sphere in yanında hazir scp leride geliyor.Acıp defnamelerine bakcaksin--- 99w2 den sonrakiler derken hangileriii..:??ve onalrın clientları hangisi.??lutfen sölersen cok guzel olcak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Jonq sen olmasan ne yapar bunlar yakalamışken herşeyi sormuşlar :)[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Larethian; Sen hiç soru sormadanmı yaptın herşeyi hiç biyerden bilgi almadan bi yere sormadan biyerden almadan herşeyi kendin kimseden yardım almayarkmıı yaptınn... bilmıozki soruoruzz burası zaten sphere ile ilgili sorulcak yer ..olmasa niye adını UO Sphere server koysunlar... [Bu mesaj RaVena tarafından 08 September 2003 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 99w2 LBR için en stable olani diye geciyor sphere forumlarinda ama 99z ye kadar hepsi destekliyor. Client olarakta 3.0.8g den sonrasini dene. Ben biliyorum diye baskalarınında ogrenmemesi gerekmiyor.Kendime saklasam sadece bana bi faydasıda yok sanırım.Ben yolu gosteririm o yolu gitcek olanlar onlardir.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 99w2 LBR için en stable olani diye geciyor sphere forumlarinda ama 99z ye kadar hepsi destekliyor. Client olarakta 3.0.8g den sonrasini dene.-- Jong Arkadaşım bak ben spherer in sitesinde bulamadım bunalrı googledan ve yahoodan da arattım bulamadım sen bana tam bi link verebilibilirsisnn hadi bu sphere i indirdim benim verdatamdki diğer oyunda cıkmayan yaratıklar cıkarmıı yani LBR Yaratıklarıı.:?? cok saol ..!! (Şimdiden diyim :) ) !*Ardenia* !*Acılmasına Az Zaman Kaldı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Sphere 99w2[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ya ben kendi server ımnda şöle bişey yaptım daha öncede açmıştım forum yararlansın die ama kimse görmemiş heralde haala açılıyo böle konular arkadaşlar resim... http://eglenceonline.sitemynet.com/ads_z.jpg benim serverımda bunlara binilebiliniyo forumları biraz araştırsanız sizde yapabilirsiniz...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Tesekurler arkadasım bize cok yardimci oldun saol :d[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 up ladım eski forum u incele madem araştırma kabiliyetiniz yok istediğiniz konuyu söleyin up layalım iğneleyici laflar sölüyceenize forumu kirletmeyin...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ya adam gibi bi verdata bulamadim.butun konulara baktım forumlarda adam gibi bir tane verdata yok dbsource ın dısında baska bir yerde biliomusunuz?[hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 google dan verdata+download+ultima yaz guzel verdatalar buldum ben[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 İİde arkadaslar alternate-pk serveri 55i sphere kullanıo orda da tüm hayvanlara binilio[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 verdata edit yapmışlar onnar bütün hayvanları ya size bişi soracam bak gremlin ben o senin topicde yazılanları yaptım ve süpper oldu harika oldu gerçekten ama tek bi isteğim var mesela bu polar böyle yaratılmasa da şööle olsa şimdi scplerideki poları binilebilen polar yapçan sonra bu poların spawnını koycan biri gelip tamelicek ve bincek ayrıc indiinde de çantana düşmemesini istiom nası yapacam? yani nası biz bi atı tameliyip binioz onun gibi istiom bilmem annatabildim mi?[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bak kardes soyle yapabilirsin simdi Polar Bear scpsinin altına On=@Dlclick src.newitem i_et_bear src.act.equip remove yapabilirsin ama ne dogru ne yanlıs hic denemedim. boyle bir sey eklersen soyle olur polar bear a iki kez tıklarsın cantana arkadasımızın yaptıgı ethernal bear scpsi ile yaratılmıs bir bear ethernalli duser ve sen onu kullanırsın boyle altına gozukur daha gercekci kullanmak istiyorsan i_et_bear scpsinin attrsini attr_invisible dı galiba yani invis yaparsın sonra ethernalin scpsinede ethernalden inince removelarsın i_et_bearı newnpc c_polar_bearmıdır neyse polar bearın defnamini koyarsın isowner yaparsın yani onun ownerı olursun fakat bir bug olur hayvan tam olmek durumundayken binerse ve inerse full hpli bir bear olur onuda sen dusun. :D kolay gelsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar