Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Yılmaz Özdil konularına eleştirmek için bile girme sen artık Horizon, stilin benzemeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Evet üzüm üzüme baka baka kararır. Farkında bile değilim , teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 askerliği savunan da varmış. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 genelde yapıp bitirenler savunuyordur burada. * ben süründüm siz de sürünün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ben 2 sene sonra falan gidicem, not düşiyim dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Greeny said: askerliği savunan da varmış. vay anasını uzun bir süre daha öğrencilikten dolayı gitmeyeceğim ama ben vicdani ret'in mantığını çözemiyorum. açıkçası vicdani ret ayağına yatan çoğu kişi gözümde "BAKIN! FARKLIYIM!" çabasında olan kişiler gibi gözüküyor, söz meclisten dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar