ugurson Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadaslar 1 aylık bi aktivasyon yapıp itemlarimi toparlayip oynayanlara vermeyi düsünüyorum, acep halen duruyorlarmıdır bilgisi olan varmi ? yok eger zaman asimina ugrayip silinme gibi bir durum varsa bosa para vermeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 3 aydan sonra siliniyor diye biliyorum ama kesin olarak siliniyor diye bir durum yok sadece soe garanti vermiyor silmeyecegiz diye. bu arada binary liquid varsa seve seve alirim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 nge geleli 3ay olmadıysa silinmemistir ozmn nyse yarın bi ara halledicem binary liquid dedigin nedir bilmem ama tonla item vardi bunkerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 tuh ya tkrar donuorm diye acsaydin bu msj i cok ii olurdu :( neyse jetpack base varsa, baska bisi istemem ben :p (yuzsuzlk ornegi) aceh oynuo su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ugurson kardeşim slm nassın.. gelince hemen bul beni lütfen mando yapıcam binary liquid lazım fazlasıyla bana..varya dünyanın en büyük iyiliğini yapmış olursun bana... sana söle bir bilgi vereyim açman konusunda... bende aralık basşında 2004 de askerlik nedeniyle cancelledim..askerden döndüm evlilik vs falan derken ekim ayında oyuna döndüm..karakterim tamamen aynı duruyordu..evler tabiki gitmişti..ama üstümdeki droidden petlere kadar hepsi duruyordu...yani karakterinde sorun olmaz ama evler 3 ay sonra gidio diyorlardı...ama yemez bence soe de şu anda silmek..geri kazanmak için yırtınıo zaten.. bu arada tekrar tekrar tekrarlıyorum...mando yapıcam..her türlü binary liquid ve plc yardımlarınız kabul edilir..frfde ilk mandoyu yapmak istiyorum..tabi ben askerdeyken yapan oldumu bilemem..ama burdan okuyan aktif olmayan arkadaşlar parasını verip acclerini acabilirim bu binary ve plc için.. syg, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 camoka sen bl alsan bile plc'e ihtiyacin olacak ama benim sadece bl'e ihtiyacim var eger bl varsa ugursonda ben alayim lutfen sana karsiliginda plc veririm [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 13:17 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ne diyim sana şimdi..işallah vardır da alırız.. bakarız duruma göre..artık dwb günleri başlıyor anladığım kadarı ile bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 komik bi sorun cikti oyun cdlerimi bulamiyorum :) sanirim geri dönüs biraz gecikecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 6 ay da siliniyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 charın silinmiyeceğine eminim..ben 10 ay yoktum..silinmedi..ama ev vs silinebilir..gerçi uğur 3 ay bile olmamış bırakalı.. ugur istanbul erenköy civarındayım ben yakınsan vereyim cdyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 uur olum bekle yazın dağıtırsın ben yokum simdi yaza dönecem gözüme kestirdiim bazı itemlerin vardı niaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 olm adama mani olma :) sen ders çalış biraz..bırak önümüzü kapama..uğur bizlere yardım için dönüyor daha be.. sen geldiğinde bh armourunu iade edicem..çünkü mandom olucak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yok benim evler 4-5 ay daynadı 200 gunluuk parasını yatırmısstım evlere eger o gun bitmedn yetisirsen yasar ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 cdleri buldum :) kaybetmeyeyim diye saklamistim da sakladigim yeri unutucagimi dusunmemisim :p pazar veya pztesi online olurum artik bide bisuru attachment biriktirmistim onlar da insallah yeni sistemle ise yarar hale gelmistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 çok beklersin uğurcum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar