Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 milletler hakettikleri sekilde yönetilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aynen katılıyorum hakettiğiniz şekilde yönetilirsiniz kusura bakmayın ama tayyibi hakediyorsunuz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hoş fıkra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ataturk e bagıranalrda olmus alın sıze ataturkten kendıne bagıranalra kapak gıbı cevap gelen uc olay ılkınde ataturk canakkalede gezıye cıkıyor antı semıtızm ın yayılmaya basladıgı yıllar yahudıler dıslanmaya baslanmıs ıkı yahudı ataturke koşuyor paşam paşam bızı burdan kovuyorlar dıye bagırıyor ataturk soruyor kım kovuyor sızı valımı beledıye baskanımı askermı kaymakammı muhtarmı polısmı ? yok yok yok cevap ataturk soruyor pekı kım sızı kovuyor ıstemıyor burda yahudıelr cevap verıyor "halk kovuyor paşam" ataturk guluyor ve "eee halk bu ıstese benıde kovar" dıyor ------------------------------------------------------------------------ bır sonrkaı olayımız ızmırde gecıyor galıba ama tam hatırlamıyorum ataturk halkla gezıyor buyuk malıkaneler goruyor soruyor bu kımın dıye "yorgo efendının" "bu malıkane davıd ın" "albert ın bu" ataturk dayanamıyor sınırlenıyor bunalrın hepsı yabancının sız ne yapıyordunuz onlar calısıp bu sevetlerı yaparken? dıye yuksek sesle soruyor kızıp bır yaslı amca bagırarak arkadan cevap verıyor "onlar bu servetlerı yaparken bız balkanlardaydık kanaldaydık sarıkamıstaydık musuldaydık canakkaledeydık en son sakaryadaydık ataturk sasırıyor ve haklısınız dıyıp susuyor ve gunlugunede "omrumde bır tek o ıhtıyara verıcek cevap bulamamıstım" dıyor ------------------------------------------------------------------------ ataturk akdenız tarafında yurt gezılerıdnen bırıdne arabayla yollarını bır kız kesıyor elıdne kocaman "paşam kardeş ulke surıyeyıde fransızlardan kurtar" yazıyor ve kız bagırıyor ataturk arabayı durduruyor kızı cagırıyor ve ona "mılletler hakettıklerı sekılde yonetılır" dıyıp yoluna devam edıyor surıye 1. dunya savasında osmanlıyı sırtından bıcaklamıstı hatırlamıyanalra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya ebnde kaydettim resmi bilgisayara, ama... acıkcası tek sebebi mustafa kemal'ın çifciyi dinlerkenki bakışları duruşu o kadar kendini vermiş o kadar önemsemiş gözüktüki etkilendim, muhtemelen croplıycam kesmin o kısmını... ps:buyuk harfleri kücültüyü forum bi garip oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 atatürk'ün bakışı, duruşu beni de baya bir etkiledi. milletler hakikaten hakettikleri şekilde yönetiliyormuş, o dönemin türk halkı atatürk'ü hakediyordu, biz de rte'yi hakediyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bende bi fıkra anlatiyim gerci bilmiyen yokdur ama akılma geldı yaziyim... bople ewsiz barksız bi adam varmiş bole kız yaklaştigi için dusunmeye baslmaiş kara kara dusunmeye demiş ne yapicam bu kara kısta donucam sogukdan filan baska bi arkadasından yardim istemeye gitmiş anlatmiş dusurmu oda demişki olm bak gidiceksın basbakana hakaret ediceksın ve senı yakalayıp haspe aticaklar basbakana hakaretın cezasi 3 ay oldugu içinde kızı sıcacık catı altında geciriceksın ben karnında tok olucak demiş bu fıkırı adamın kafasına yatmiş cesaretını toplamiş ve basbakanın bi halkla bulusma mıtıng imi ne ole bişeyi varmiş gitmiş işte ona tayyip baslmaiş konumsya bizim adamda bagirmiş ordan ; hipne tayyip hipne tayyip die, hemen bunu yakalamişlar soru filan cıkmıs mahkemeye hakım kararı aciklamiş; zanlını cart curt hede hedo 6 yıl 3 ay mahkumıyetıne karar verişmiştir. adam sok olmus tabu ve soz hakkı istemniş; sayın yargiz basbakana hakaret 3 ay deilmi 6 yıl nerden cıktı demiş. hakım: ewt cocugum basbakana hakaret 3 ay ama dewlet sırrını ortaya cıkarmak 6 yıl . .. demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fikra bile olsa, bu kadar alingan bir basbakana acik hakaret iceren kelimeleri forum gibi mekanlarda kullanmak dogru degil. vakit varken editle bence o fikrayi. ha fikra da uyarlama, hos durmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fırsatım olsa yüzüne söylerim.bunda suç olan ne? doğru söyleyeni 9 köyden mi kovacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bencede her ne kadar doğruda olsa burda pup. etmeye gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bence fıkra güzel,olay zaten kopmuş artık.ama şu var karısıyla efes harabelerinde el ele yürüdüler yani.ben öyle değilim mesajını verdi o gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hakikaten bu ne karizmadır yahu. inanılmaz bir şansmış bu bizdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 çiftçi olayının bi benzeriyle lgili şöyle de ilginç bi anı var atatürk'ün çok hoşuma gittiydi;dıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya atatürk öldü bunu kabullenin. geri de gelmeyecek. yeni gelen herkesle atamızı karşılaştırıyoruz. bir de yani ben buna karşıyım. atatürk ne kadar karizma bakmış. hele bak hele atatürk ne güzel dinliyo köylüyü. iki fotoğrafa olayları bilmeyen bir insan baksa eee ne var bunların arasında der. atatürk ün sie lan godoş demediğini nerden biliyoruz o fotonun çekildiğinden bir saniye sonra. yani atatürk ü gereksiz şeylerle övmeye çalışmayalım övülecek bu kadar şeyi varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 öff bi sus be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 shimana saçmalama,gereksiz konusmalara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 herkes kimin ne mal olduunu zaten biliyor. ölen insandır da. ölmeye bazı şeyler vardır. kültür gibi. ilkeler gibi. anlayış gibi. vatan millet sevgisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bana maille gelmişti, ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hiçbir şey yapmıyor mu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ne söyleyebilirim ki...harika fikir...harika 1 konuya değinmişsin,tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 konuyla alakasızda atatürk nasıl bir karizmadur yahu? her resmi apayrı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 konu hakkında söylenecek o kadar çok şey var ki..of.içim acıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ataturk bır baskadır yanı bugun bıle ısmının zıkredılmesı bazı cevrelerı kızdırabılıyorsa ve bugun mezarında bıle kımılerını rahatsız edebılıyorsa en basıtı ona karsı acık acık dusmanlık yapan basbagan koseye sıkısınca ataturk un sozlerını araklıyorsa onun için öldü bitti hade devam dıyemeyız ataturk ölmedi cunkı ıdealleri ve ona ınananlar yasadıgı surece yasıycak gercı su an ataturkcu kalmadı hıc ortalıkta herkes gardrop ataturkculugu yapıyor ama oldu bıttı dıye gecıremeyız abzı seyelrı kaldıkı basımzıdakı bu tıran ıle ataturk u karsılastırmak bıle yanlıs bıde sımdı yenı uyandım ben yerı gelmısken sorıyım ruyamda tayyıp gordum neye alamettır ıyı bıseye alamet oldugunu sanmıyorum en son ruyamda unakıtan gordugumden 3-4 gun sonra yanlıs cekımelrden kredı kartı zede olmsutum tam yenı duzelttım hepsını sımdıde ruyamda tayyıp gordum korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar