Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deniz Maymunu?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bugün haberlerde izledim acaba bilgisi olan varmı :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
ehm one yaw ? bide neden :( yaptin ? kötü bisi felanmi ?[hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
dalga bir tarafa ciddi şirin şeyler ama neymiş bilgisi olan varmı :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Ehe deniz maymunu değil SU maymunu bi kere hehe.

Su maymunu denen şey bir tür artık bakterimidir nedir küçük birşey, maymuna benziyor aynı böyle kuyruğu falan var. Para tuzağı kesinlikle . Bunun tozu satılıcak poşetlerde, daha doğrusu toz dene şey bunun yumurtaları sanırım. Bu yumurtaları suya döküyon belli bir süre sonra bunlar çıkıp acayip su maymunları oluyorlar.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hmm o kadarını biliyorum haberlerde seyrettimde :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
ahhaha negüzel sey yaw :) balik gibi akvaryumda maymun besleriz :D simdiye kadar neden bilinmiyodu bu yaratiklar ? weya bizmi bilmiyoduk ? :)[hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yeni bulmuş amerikalı bilim adamları :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Bişey değil o yaw, panik yok!
Bizim nukbasliklikiz biraz denize gireyim demiş, malum havalar ısındı, yaz geldi ;D[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
dalga bir yane bunlar saldırganmı nasıllar diğer balıklarla yaşarmı sonra ne bileyim :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
ne saldırganı küçücük şeyler. ayrıca diğer balıklar yer bunları büyük ihtimalle.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
çok saldırganlar, diğer balıkların özel hayatlarına karışıyorlar kendi başlarına masturbate yapıyorlar, yemiş için el çırpıyorlar, kuyruk sallayarak yüzüyorlar :-P harbi ne bu?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
reaper grr!
hmm ufak şeyler neyle beslerizki yada su değişimi falan 3 yıl ömürleri varmış :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*

[Bu mesaj orc_lord tarafından 28 May 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
adı yabancı sitelerde su maymunu olarak geçmiyor deniz maymunu olarak geçiyor :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
offical sitesini buldum snrm :)
bakalım neymiş ama hatlar yok ya yavaş yavaş sinir bir durum :([hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
3 yilmi ? ayy ben üzülürüm ölürse yaw benim bi baligim öldü o gün acaip olmustum ehehe ama sana koymaz sen nasil olsa bi balik katilisin !![hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello

Mesaj tarihi:
Ya köpeğin falan ölse üzülürsünd balığın, su maymunun ölürse niye üzülücenki. Zaten bu tür su hayvancıklar senden bihaber aynı yerde yüzerek tıkınarak yaşıyorlar.

Zaten çok gereksiz bir hayvan , çirkin soğuk kanlı hayvanlar[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya ben oleyim ne cins olursa olsun bi haywanim olurse acaip kotu oluyorum :( acaip severim hayvanlari ne bileyim :)[hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ya bugün herkez karşımı bize pof :([hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
grr!
ya resmini gören varmı herkez şirin şey diyor çatlıyıcam dikkatli bakmamıştım ama pof :([hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
  • Yeni Oluştur...