khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 psikopat gibi çıkmışım sizde koyun resimlerinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 çok efendi uslu çıkmışsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 o kadar böyük resmi nerden buldun pardon? bendeki o kadar diil. gerçi seni sığdırabilmek için o kadar büyüktür resim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 nerden buldun fotonu? osmynin sitesinden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ösym in sitesindeki fotoya dıklayın büyütüyo :) koji seninki foruma sığmaz malum 500 kişi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bab senin saç harbi peruk gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hey yo. link atın bakiim eskiler varmı.2000 ler falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 @redogski: bizzat benim saçım kardeşim alla alla neresi peruk? çokmu kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yok kendinin çekiştirmedim ama peruk değil yani. güvenebilirsiniz, inanabilirsiniz. ayrıca resmin harikalığı göz dolduruyor vallahi :~o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben hiç koymiim bizim ilkokul müdürünün saçlarına benzemiş. kısa saç gibi duruyo iğrenç bi resim üğeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sakal yasak değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hayır yasak deil. yalnızca, öss'ye kayıt ettirirkenki halinle öss'ye girerkenki halin aynı olsun yeter. kısaca tanınabilmen yeterli. bana böyle dediler, böle yaptım; eğer bi sorun çıkarsa sinirlenirim. hem de ciddi sinirlenirim ki bu pek de hoş olmaz. khalad biliyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 olm varya sen sakallı çekindin, seni almayacaklar sınava :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yok öyle birşey yaw saç sakal fark etmiyor :) askere gitmiyoruz sonuçta ehaeuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 genç sen öss olmuşsun : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 nerden bakıoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 len ben 2002 girişliyim ama adamlar kafayı oyle bi benzetmişlerdi ki kutuplardan basık ekvatorlardan geniş bi kafa cıkmıştı sonuc belgemde. :d üni'de arkadaslarla hep resimlere bakıp yerlere yatardık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yalnız kimse resmini koymamış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 evet benimde dikkatimi çekti kimse benim kadar cesaretli değil anlaşılan :) tipime güveniyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya beyler ben bu osym nin portalından giriş yapamıorum.. tc.kimlik no ve bu forumdaki internet erişim şifresiyle siz nasıl giriosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sağdaki yere tc kimlik nosunu ve bana verilen kağıttaki şifrem ile login olmuştum hiç sorun yaratmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben şeyi anlamadım askeri okul başvurusu yapmadım ancak siteden bunu değiştirebiliyorum nasıl olcak bu ? bizde olan belge yalan mı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 3 yaşında çıktım kesinlikle sınavda tekmeyi basacaklar kahkülden suratım gözükmüyor kurabiye canavarı gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 O fotoğraflar rezalet çıkıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bi gözü şaşı ,ağzı açık,köfte+++ dudak,okul formalı amele gençlik tipi çıktım.Neden koyayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar