Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 30 dk lık sorun var ondan kapatıldı serverlar noticede gecti 30 dk sonra devam oyuna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 valla serverlar kapanırken sadece şu yazıyodu :d "servers shut down for manitenance" dedi ve dc olduk.. Manitenance'nin anlamını bilmiyorum galiba pro çeviri bi kelime her neyse serverlar gitti işte gelir elbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bowlda oyundan çıktım c2 yapiyim dedim boştur c2 boss keserim diye serverlar patladı girince direk bowlda olucam =) bütün bosslar benim xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 serverdan yana değil ama telekom hatlarından dolayı sinirim had safhada. 20 dakikalık periyodik aralarla dc oluyorum. özellikle pazar günkü xigenon savaşının içine edildi. bu aralar telekomda mühendis falan olmak istemezdim doğrusu. sadece luferson'da edilen küfürleri gördükten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 maintenance=bakım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Hala gelmedi galiba ID pass yazınca 10061 veriyo? Sizde de aynı sorun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evet henüz öyle. eğer yarım saat ise açılır birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Serverlar açıldında bi arkadaşımız burdan yazabilir mi zahmet olmazsa.. Orc'um die ayrımcılık yapmayın pls :D sadfjsdafjsdafklsa xd Durum : I'm return El Morad..Coming soon... [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:12 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben de orcum ne var asodjoausıhdıuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Ama ben humana dönüyom sarmadı org :D Durum : I'm return El Morad..Coming soon... [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:14 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 tesadüf :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 @maelstorm sen yaşıyomuydun xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bende orc olcam sıkıldım humandan sarmadı cure_shot hatırlarsanız karakterin adı areste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 mage miydi assasin miydi öle bişeydi sanırım :D, Durum : I'm return El Morad..Coming soon... [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:16 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 tutturamadın debuff tı :dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 O kadar salladım tutmadı tüh :P sdkfjsadfjlksajdf xd Durum : I'm return El Morad..Coming soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 cure shot ı hatırlıyorum ben. gelin orca human tipsiz zati asdnausdbaskjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 zuhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bende orc olcam best kankam bekliyo :p ama national scroll cıkması lazım yoksa real para yatırmam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Metakuso sen mage idin dimi.. Ateş böcekleri gibi önümden yürürdün paytak paytak :D Durum : I'm return El Morad..Coming soon... [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 09:19 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 o zaman daha çok beklersin orc olmak için :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenqele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 synergenex bende bi warrıor var dı kertenqele hatırlıyon mu_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar