elvyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ben de aksini soylemedim zaten, zamanında roger soylemedigini bırakmadı. ama david in pink floyd bitti sozleri hançer gibi saplandı bana. toplanmasalar bile o umutla yaşamak bile guzeldi yani. waters geldi ozur bile diledi çocukluk yapmışız gelin tekrar yapalım dedi gilmour ama keyfinde yatında solo album yapıyor. muzisyen dedigin fanını tatmin etmek için elinden geleni yapar. sen yaşlıysan mick jagger ne.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gilmore'un pf bitti dediğini bilmiyordum,doğrumu? roger's ın özür dilediğinide bilmiyordum,doğrumu? pf hakkında bi sürü laga luga yapılan efsanler ucusan bi grup olduundan böle şeyleri kendim şe etmessem inanmıyorum ki benim bildiğim roger waters özür dilemez.
Leader Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Live8 konserinde barışıp bazı şeyleri halletikleri doğru. Hatta PF turnesi teklif etmişler Gilmour kabul etmemiş. Pf bitti diye bir İtalyan gazetesindeki röportajında söylemiş Gilmour.
elvyn Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bu pink floyd bitti haberi bu da roger watersın açılaması "Waters, Live 8 konserinden sonra farkına vardığı hatası yani eski dostlarıyla sürdürdüğü 20 küsur yıllık ayrılığın günahını çıkarmaya devam ediyor. Bu kez bir italyan gazetesine verdiği demeçte, "Yirmi yıldan fazla David ve ben karşıt uçlarda olduk fakat şimdi anlıyorum ki benim davranışlarım çocukçaymış. Her şeyde olduğu gibi, ortak bir noktada buluşulması gerekiyor. Bu yüzden yeniden bir araya gelmek imkansız değil."" link: http://www.okeania.net/html/haberler/rogliv8.html
sir Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bu özür dilemek değildi pek ama olsun..yemişim dede gilmour'u da 80 sonrası pink floyd'u da, roger gelsin yeter de artar bile bana..
elvyn Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hah işte boyle diyen birine şey demişti biri "o soloları da kayahan attı zaten di mi" kaldı ki division bell albumunu yerden yere vuran kişilerin bir cogunun albumu daha adam gibi dinlemedigini de çok iyi biliyorum (bunu yapan uzerine alınsın). http://www.pinkfloydz.com/amsterdam72.wmv bu da pink floydun 72 senesinde çekilmiş kayıp amsterdam goruntulerinin onizlemesi. goz atın baya guzel. emuleda fullu de var özür dileme konusunda da adam "çocukça davrandım", "tekrar yapalım, çok eglendim." gibisinden bir suru şey soyledi. pişman oldugu bariz belli, ben de uzeri kapalı ozurler olarak goruyorum bunları. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 23:30 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ya olay sadece solo değil mesela racır abimize kalsa daha piyasa işi the wall türü albümler yapacakken pf,david abimiz sayesinde sonderece müzikal,synth hastası,saykodelik etkileşimli(türkçesini bilyom bi) albümleer yapmadan yanıydı dark side of the moon wright+davidi özetlerken the wall ragoersı özetlyen albüm gibi diyebilriz tabi kulak zevki ama benimki dsotm dan yana her biri aşmış abilerimiz herbirine saygım var rogera biraz kılım ama kusra bakmasın kimse :) bide david grubu hep bi blues havasına yaklaştırmak istiyordu,bence iyi bişi :) tabi zevk olayı hepbiri ayrı bi tat ayrı bi doku ne olursa olsun en sefdiim 2 adam 1)SYD! 2)Mason(onun o bıyıklarının hastasyımım pompeiideki)
Venator Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Pink Floydu çok başarılı bi frup yapan da her grup elemanının nispeten farklı müzik zevklerini / tatlarını bir araya basarıyla getirebilmeleri zaten. Bütün grup elemanları aynı düşünseydi ne dsotm'daki derinlik olucaktı ne de wall'daki hava.
elvyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 wallda pek bir grup çalışması soz konusu degil yalnız. wright gruptan kovulmuş, rogerla david arasında kavga var. wall rogerın baya kişisel bir çalışmasıdır her ne kadar final cut kadar olmasa da. ama buna ragmen album tamamen kişiselleşmemiş bir comfortably numb a, another brick in the wall a bakarsak. zaten david gilmour bi açıklamasında "biz sozlerimizle insanları sıkmak yormak istemiyoruz" demişti. walla bakarsak bunun tam tersini gorebiliriz eheh.
Leader Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Wright The Wall kaydedilirken atılmamıştı henüz. Bide Comfortably Numb, Run Like Hell ve Young Lust'ı Gilmour ile beraber yazmışlar :)
elvyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Andy Mabbett'in "Bütün Plakları ve CDleriyle" kitabından alıntı: "Ezrin ve Gilmour Rick Wright'ın yerine çaldılar. Bunun ilk nedeni Wright'ın çok az gayret göstermesi ve bunun gitgide daha da azalmasıydı. Kayıtların sona ermesine yakın Waters ötekilere bir ültimatom verdi, ya Wright gruptan ayrılacaktı ya da Waters projeyi ıskartaya çıkaracaktı" wrightın gruptan albumun bitimine yakın çıkarılmasına ragmen albume neredeyse hiç katkısı bulunmadıgını goruyoruz.
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 roger waters gurbannn oluuruuummm..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 abi oaly şuydu roger watersın pink floydu tiran gibi yönetmesini david takmıyordu,nick zaten ete süte karısmıyor,richard abi ise en baştan kıl olyuda bu oalya,normal oalrakta roger abi bu yüzdfen richarda kıl oluyordu the wall biliyorsunuz roger watersa ait bi albümdü,ider üyerlrin yapması gereken tek şey şarkıalrı kendielrine adapte edip kayıtta çalmaktı,roger,albüm kaydı için david e erzine para vereceğini ama nick ve richarda para vermeyeceini,onlara sadece satıışlardan kazanılan paraydan pay vereceğini söyleyince sigortlar attı,v kayışı kotpu richatrdın,o yüzden atıldı gruptan olay budur tabi istersen netten kaynak bulurum,bunalr doğrudan richard ve roger abinin söyledii şeyler asıl cıkış noktası bu kıllığın,thje wall ocnesi pf bitiş noktasındaydı,ya vezir ya rezil oalcaklardı,tutmamssa the wall,batıcaklardı,ama o sırada richard pf dısında projelerlede ilgileniyordu,rogerın o srıada elinde radio chaos ve the wall albümleri vardı,2asinden birni yayınlayacaktı pf adında,richardın yan projelerine kızı o yüzden,hocam pf batıyor sen ne yan projesiyle urasıopsun yahu diyordu,richardsa,benim yan projelerim pf ile alakasız,ayrıca pfyi aksatmyıorum,elbetki on planda pf var diyordu,richardın pfyi aksattığı sadece roger abinin kendini haklı göstermek için salladığı şeyler.
elvyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yine aynı kitaptan: "1978'in Temmuz ayı geldiğinde grup arkadaşlarına, henüz işlenmemiş iki demo kaydı getirdi ve bunlardan birisini seçmelerini istedi. Bunlardan biri "The Wall"du. Öteki de grup üyelerinin çok kişisel olduğunu düşündükleri, daha sonra Waters'ın ilk solo albümü olacak olan "The Pros And Cons Of Hitch Hiking"di." ayrıca ben bu kitaba guvenirim. tarafsız oldugunu dusunuyorum. richardın gercekten grubu aksatmadıgını nerden bilebilirz ki [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 00:52 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bilemeyiz. ama bilebilrizki richard ve roger birbirni sevmioyrdu bilebilirzki roger grupta olduu sürece grupta terör havası estirdi,ve pfyi kendi yan projesi haline getrdi bilebilrizki,animals kaydı sırasında atynısı olduğunda baya tartısma cık amsına rağmen sonradan dave'in sayesinde onlenen kriz,the wall kaydı sırasında roger'ın animals kaydındaki gibi,nick mason ve rik'e para yüzünden laga luga yapmasıyla richardında bunu kabullenmemesiyle bi alakası var rick'in gruptan atılmasının. Andy Mabbett'e saygım var tabiki,objektif olduuna inanıyorum bende kitabının o yüsden. ama bence böle böle. saygıalr.
mayfer Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 http://ntv.com.tr/news/366493.asp biletix'te satılmaya başlancakmış yakında, ilk günden alcam biletleri valla.
Leader Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 The Wall 79da çıktı Rick 81de atıldı. Bu kadar gayretsiz kötü çalan bi adamı neden 2 sene grupta tutsunlar ki? Arada bide Is There Anybody Out There var. Ben Rick Wright'ın sadece Waters onu istemediği için atıldığını düşünüyorum.
elvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 albumun bitimine dogru atıldı diyor, demek ki 81de atılmamış.
Caglar35 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 http://ntv.com.tr/news/366493.asp MUCKMUCKMUCKMCUK
duende Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 harika grup beyni vs. Roger ne kadar iyi bir müzisyen olursa olsun banagöre beraber çalisilasi bir insan degil ki grup wall'u daha az kisisel bulmussa diger albüm kimbilir nasildir...
elvyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 çek abi oteki album de waters ın ilk solo calısması the pros and cons of hitchhiking
Chiptech Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 KAHRETSİN. 20 Haziran 2006 Mezuniyet Balosu / Konser hangisini seçicem!! konser gece 1 de olsa keşke of..
elvyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 sevdigim kız mı, efsanevi müzik adamı mı?! AMAN TANRIM HAYATIMIN DONEMECİ OMFG eheh
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Chiptech,yerinde olmak istemezdim :( kolay gelsin.
Öne çıkan mesajlar