Cabbarjuk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 puhaaaa... cook ılgınc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 peki gerçek mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 seda sayanın programını arayan bir başkan ne kadar kalitelidir o da ayrı bir topicin tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bakan sabah programını şereflendirmiş ahuahuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ehuehue agzımı toplayamıyorum hala guluyorum hic beklemiodum bu topicde bole bisi... hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 herangi birinin arayıp numara yapmadıgı ne malum ki? [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 22:51 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 mustafa sarigul insan deilmi mustafa xxxx kısıyle nasıl konusuyorsa onunlada öle konusmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ne farkı var sarıgül'ün bizden o da vatandaş gayet de hakediyor lan kelimesini x) utanılacak birşey yok yani helal olsun sedaya lan [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 23:14 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 videosu lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bir de baglanan adamın adını nasıl bilmez sunucu. altta bir şerit çıkıyor hemen yazıyorlar oraya ahmet horasan/adana diye. olmadı kulaklıktan soylenir. saçma geldi bana açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tvye cikiyoda sedaya nerden cikicak, her programda telle baglanana sorarlar adini sanini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya ben seviyorum bu seda'yı :) aaarbi gacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar