Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 inanan varmı tanrıya bilmiyorum ama şöyle bişi anlatiim size tanrı tüm kainatı yarattığında insanlara bi yere toplamış ve o an dünyada bir olacak ruhları yanyana koymuş zamanı gelen birbirini buluyor ve ben acaba sen bana ait olan ruh musun diye merak ediyorum ama anlatamıyorum derdimi..sen benim ruhum musun ? bu soruya güzel, beklenen, ormantik bir cevap verene yüz bin lira veriyorum. yani cevap verilecek akşama sevgili kişisi kargo ile eve getirelecek kadar power word olması lazım. gerçi artık lasım değil ama merak ettim cevapları. buyğrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 gaaarrkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 mesela adam yüz bin lira haketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 olabilir, bu arada kişisel bölümü eski beyaz sarı snn forumlarını bile egale etmiş, emeği geçenlere bol küfür ederim efenim. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 "hee ole vallahi" dieceksin abi ne denir ki buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eh işte olay orda. ben bu soru karşısında stun yedim ve 2 turnüm gitti mesela. mesele yememekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 an ex por at o zaman.saniyeler kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 an ex por değilde sen bu laflarla zaten o etkiyi yaratırsın canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 spiritspeak yok ondan anlatamıyorsun an corp denır buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yada summon ent allies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 100 binlira için gay olurmusun? yeni türk lirası ile ise evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 şöyle de.. ''ya benimsin ya toprağın beybi'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ne olmami istersen oyum diyip filtresine kadar ictigin samsunu yere atsaydin bunu dediginde hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 "diyor felsefeyi severmisiniz ali diyor biz hep dönerciyiz luther diyor kız machiavelli şampiyon biziz diyor ali attığımız gollerden belli" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yaratırım tabi.baktım paralyze dan çıkacak gibi,benim de aklıma bir cevap gelmedi,hemen corp por la bitirir kaçarım ordan. benim anlamadığım kız bole garip laflar etmekten zevk mi alıyor, yoksa sen cevap veremeyince kendini mi tatmin etmiş oluyor? hee ruh ikizin benim de geç yahu neden kasıyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 gülü sevdim dikeni battı seni sevdim ? kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 duvara al yak, kendine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben gg kkthxby combosu uyguladım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Buyur? veya evet ondan 1 kilo aliyim diye cevap verebilirdin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 lafı tuttum yanlız çökücem kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar