agrian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu adam için herkes çok şey söyledi..bi de pati ahalisinin fikirlerini alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 daha once cok tarıtısıldı burda nıhal atsız ve kesınlıkle boyle bır ınsanı tartısılıcak bır yer degıl burası bolu madmınınden kılıt rıca edıyoruz nıhal atsız ın tartısılması mantıklı degıl artık cok yazıldı cızıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Neden ya, tartışılsın? Bence kendini bilmez, cahiller dünyasında bilgi geçinen, bilgeler dünyasında da cahil cesaretiyle bir şeyler yaptığını zanneden zavallının teki mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 neden mi ? cunki insanlarin dusunceleri ne olursa olsun insanlara hakaret etmeden konushmayi tartishmayi bilmiyoruz biz. cunki sen bunu yazarsan bu gorushun tersini savunan birisi `mesela ben` de `bence antimodes52 sen de kendini bilmez, cahiller dünyasında bilgi geçinen, bilgeler dünyasında da cahil cesaretiyle bir şeyler yaptığını zanneden zavallının tekisin. ` der konuyu olmayacak yerlere cekerim. dogru goreceli bir kavramdir. sana gore cok yanlish etik disi ahlak disi ve olan bir konu bana gore cok normal olabilir. acik olabildimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 adamin adi nihal zaten daha neyini tartisiyosun. anasi babasi vurmus ilk darbeyi daha dogmadan, biz tartissak nolcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 valla kim olduğunu bilmiyordum http://tr.wikipedia.org arattım ve sonuç olarak sonu hiç iyi olmayacak bir başlık gibi geldi bana.(tartışma özürlü bir milletizki siyasete gelemeyiz) said: vasiyeti yağmur oğlum! bugün tam bir buçuk yaşındasın. vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. öğütlerimi tut, iyi bir türk ol. komünizm bize düşman bir meslektir. bunu iyi belle. yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. ruslar, çinliler, acemler, yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. bulgarlar, almanlar, italyanlar, ingilizler, fransızlar, araplar, sırplar, hırvatlar, ispanyollar, portekizliler, romenler yeni düşmanlarımızdır. japonlar, afganlılar ve amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır. ermeniler, kürtler, çerkezler, abazalar, boşnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gürcüler, çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır. bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı. tanrı yardımcın olsun! nihâl atsız 4 mayıs 1941 not : alıntıdır... ps : flame flame flame flame [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 08:52 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 said: delidumrul pati § 20 şubat 2006, pazartesi - 04:46 -------------------------------------------------------------------------------- neden mi ? cunki insanlarin dusunceleri ne olursa olsun insanlara hakaret etmeden konushmayi tartishmayi bilmiyoruz biz. cunki sen bunu yazarsan bu gorushun tersini savunan birisi `mesela ben` de `bence antimodes52 sen de kendini bilmez, cahiller dünyasında bilgi geçinen, bilgeler dünyasında da cahil cesaretiyle bir şeyler yaptığını zanneden zavallının tekisin. ` der konuyu olmayacak yerlere cekerim. dogru goreceli bir kavramdir. sana gore cok yanlish etik disi ahlak disi ve olan bir konu bana gore cok normal olabilir. acik olabildimmi ? çok güzel yazmışsın hakikaten de, katılıyorum her kelimesine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 işte siyaseti ve bu tarz konuları niye tartışmıyoruz... çünkü herkesin kendi düşüncesi var ve de kimse yoğurdum ekşi demez, bu konudaki tenkit çok doğru. aynı düşünceden yola çıkarak, daha önce bölüm moderatörü olarak belirttiğim gibi bir insanla aynı düşüncede olmamanız size hakaret etme hakkını vermez. düşüncelerinizi "düşünmekte" özgürsünüz ama ifade ederken belli bir nezaket göstermezseniz işin ucu bu "karikatür krizi" olayına kadar gider. bölüm moderatörünü göreve çağıran arkadaşa da diyeceğim şudur ki forumun yapısı oturana kadar moderatörlük olayı devrede değil. olunca da yine yetki verilir mi verilmez mi bilinmez, ben izindeyim diyelim. ama tarih bölümünde moderatörlük görevi yine bana verilirse ve o tarihe kadar tarih bölümü moderatörsüz zamanındaki saygısız, kavga gürültülü haline dönmüş olursa, benim de dönüşüm muhteşem olur - aba altından sopamı göstereyim, sonra kimse "vay efendim şöyle böyle" demesin-. saygılarımla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 seveni var sevmeyeni var ama bilgisiz adamlarin dunyasinda 3 kurusluk yazilarla kendine bir yer edinmedigi aksine turkluk hakkinda fevkalade bilgili birisi oldugunu soyleyebilirim . kafatascilik yaftasini kimlerin nasil yapistirdigi hakkindaki gercekleri 2 ay once gundemi takip edenler ogrenmistir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 başına istediğiniz sıfatı getirebilirsiniz, ama bilgisiz sıfatı çok komik duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kafatası hakkında bir geyik muhabbeti vardı aklımda kalan bir o var bir de forumu vaa ki evlere şenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu ne yaa adam rsmen piskolojisi bozuk bir adam işte neyi tartışacaz,kendisi mars ahalisindendir dünyada yaşamaz ,dünya gerçeklerini asla bilmez siyasetin hesapların olmadığı alis harikalar diyarının türk yöneticisidir ikendine ve kendini izleyen insanlara asla var olmayacak ütopylalardan bahsetmiş ve insanlarıda bir millii ruh oluşturmaya çalşıyorum felsefesiyle daha da çivisini çıkarmış,watan severliği herlde öğrenememiş (kelime anlamını) sölediklerine de kendisi bile inanmayan ( ki inanıyorsa pisskolojisi bozuk olan inamıyorsa sadece milliyetci akıma yol göstermmek için kahramanlık yaptığını sanan) bir adam işte,nese biraz fazla yüklendim ama siyaset de böle yapılmaz ki yanii(adamın yaptığını kastediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 su konuyu kapatin yoksa bende yorum yapmaya bashliyacagim, vatani w ile yazan herseyi bilen kisiler hakkinda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yaz abı konusma ozgurlugu dıye bısey var bu yuzden konu acılmasın demıstım hıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fikirler olarak kafatsçı anılıyor. açıkcası dusunceleri hakkatende gunumuz turkiyesinde ırkçılığın da bir adım ötesi gibi bişi. birkaç destansı kitabı var göktürkler hakkında ve cidden guzel kitaplar tabiki acaip abartılı kahramanlarımız var kitapta. ama diger rp kahramanlarını düşününce bence hikaye baabında okumak içinn guzel kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 deli... arkadaşım , benim nasıl watan yazdığıma deilde yazdıklarım tümüne baksaydın keşke.ben şahsi düşüncemi belirttim,bu beni bağlar.sende düşünclerini şahıs hakında yaz bunda ne var benimlee ilgili deil ama sende fevkalade bi insan olduğunu yaz biz de okuyalım eğer öle düşünüyorsan,yada özelden benimle ilgili düşüncelerini bana yaz... ewt şimdi gerçekten anladım bu konunun açılması yanlışmış konu bile deilde aslında .konun kapatılması en mantıklısı kim yapacaksa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 oğluna bıraktığı vasiyete göre ben türk düşmanı oluyorum içerideki düşman :).ama eksik sanki vasiyet ugandayı eklememiş düşmanlar arasına o da uzaktaki düşmanlarımızdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @byzasz, soyle yukarilara dogru uzanirsan biraz gorursun orada yazdigimi. yaptigim alintiyi. bu tarz akim yada ideoloji uc yaraticilarini bu tarz ortamlarda tartishmayi dogru bulmadigimi ve nedenlerini yazmishim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar