Logi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 öss başvurumu tamamladım. yeni kayıt sistemi ile birlikte bildiğiniz gibi internet üzerinden başvuru bilgilerimizi kontrol edebiliyoruz. neyse, eve geldim ve bilgilere bir de netten bakayım dedim. ve bir hata ile karşılaştım. nüfusa kayıtlı olduğunuz il/ilçe bölümünün karşısında önce ilçem daha sonra ilim yazılı durumda idi. büyük ihtimalle kaydı yapan moron tarafından yapıldı bu hata. ben forma doğru olarak yazdığımdan eminim. her ne ise, isteğim şu. öss başvurusu tamamlayan var ise buradan giriş yaparak kontrol edebilir mi acaba nüfusa kayıtlı olduğunuz il/ilçe bölümünün karşısındaki bilgiler sırası ile, doğru olarak mı girilmiş? belki bu sistem öyle gösteriyodur gibi bir kuşku var da içimde. umarım yardımcı olursunuz, teşekkürler. not: şifreniz kaydınız tamamlandıktan sonra size verilen kağıtta altlarda bir yerlerde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tc kimlik numaran sistemde doğru olduğu sürece o bilgilerin yeri bile değişik olsa herhangi bir hakkını kaybedecek kadar ciddi bir problem çıkaracağını sanmıyorum karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bencede bir sorun çıkmaz ama paranoyaklık had safhada ne olur ne olmaz. bir arkadaş bakıp söyleyebilirse çok daha rahat edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 up. yok mu bi kişi bile başvurusunu tamamlayan koskoca patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bende şimdi kontrol ettim başvurumu aynı hata bendede var bir kaç kişi daha aynı hatanın varlıgını dogrularsa içim rahatlıyacak yoksa kayıt yapan amele kişilikle tekrar muhattab olmak istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 şimdi alakasız olacak ama öss konusu varken hazır burda sorayım, benim üniversitede 2. yılım ama 1. sınıftayım, şimdi össye girersem puan kırma olayı olmayacak değil mi? o olay 2 yıl sonra mı yoksa 2. sınıfta mı oluyordu? neyse bi de herhangi bir liseden alabilirim değil mi formu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bendede var aynı hata, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 herkeste olduuna göre heyecan yapmaya gerek yok. kadıköy diye bi il; istanbul diye bi ilçe oldunu sanmıyorum hem. not: bende de var "hata"ysa şayet. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 21:03 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya iyi de, sonuçta yerleri farklı da olsa postacı mal değil ya kadıköy iline yollıcak evrakları pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 oh ya, rahatladım. çok teşekkür ederim arkadaşlar. ösym'nin bu yeni, mükemmel sisteminin bir hatası demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bişeyi de dogru yapsalar zaten:) basvuru yapmak için de ayrı bi çaba sarfetmek gerek, süpermen olmak lazım şarkida dediği gibi, bugun form aldım guya, hemen peşinden bankaya gittim, 2,5 saat ayakta bekledim, ölüyorum şuan yorgunluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar